Skyrunner 4891 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se kako je čovek? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8582 Napisano Mart 31, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1897 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i dalje u šoku gde je auto uopšte pokušao da skrene?????? Pa još iz srednje trake... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zivot u ovom gradu, drzavi, je stresan sam po sebi. Ali da ne mracim, ipak je petak. :-) Zar treba da svi onda sednemo u auta, u njima smo bezbedni? Bacimo bicikle, trotinete, motore, skutere... Sto se tice "offroad", ima i on svojih bezbednosnih muka. Vozim dugo "offroad", ali vozila i nije ni to tek tako naivno i bezbedno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2552 Napisano Mart 31, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2625 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @zaludan nije iz srednje, iz krajnje desne. Povodom davanja lažne izjave, pre neki dan pričam sa jednim bajkerom koji ima sad problem. Na auto putu, lik koji nije hteo da duva a kad su mu izvadili krv imao 1,2 promila, skrene u njegovu traku iznenada, bez migavca i iseče ga. Pad sa motora, samo materijalna šteta i oprema stradala. Srećom nije išao brzo jer se spremao za isključenje. Na sudu uz asistenciju advokata izjavio da je motor vozio preko 150 i da mu je on uleteo. Presudili loše po kolegu i sad je angažovao dobrog advokata i ćeraće se dalje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1965 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo da posavetujem da uvek snimate vožnje. Bilo kolima, bilo motorom. Znam da je dodatna komplikacija pa i investicija, ali može da bude dragoceno. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8077 Napisano Mart 31, 2023 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Volim to.....vozio si 300, zato je kamera zakon. Spasio sam drugara koga su prvo napali seljani, da bi ih kasnije na sudu odrao za materijalnu i duševnu štetu 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8077 Napisano Mart 31, 2023 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Mr_Wolf je napisao: Ja mogu samo da posavetujem da uvek snimate vožnje. Bilo kolima, bilo motorom. Znam da je dodatna komplikacija pa i investicija, ali može da bude dragoceno. Imam i na motoru i kolima. Minorna investicija koja ti spašava život 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2548 Napisano Mart 31, 2023 (promenjeno) Drug član, 1111 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj snimak.. jedan od mojih većih strahova .. nagla nelogična reakcija iznenada jezivo jezivo, ako vozača ne osude "debelo" , svi treba da izađemo i napravimo ozbiljan protest !!!! Promenio Mart 31, 2023 član Džim Džarmuš 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16996 Napisano Mart 31, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BaneVuk58 je napisao: Imam i na motoru i kolima. Minorna investicija koja ti spašava život Život da ti spase ne može, ali novčanik može. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8077 Napisano Mart 31, 2023 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zika56 je napisao: Život da ti spase ne može, ali novčanik može. Pokušavam maksimalno da život ne dovodimo u opasnost, tako da noću retko baš vozim i ako se desi blještim kao svetionik. Brzinu neću ni da spominjem 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...