Andrej_Hotstepper 8969 Napisano Februar 27 Ne silazi, 3651 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan On 2/23/2026 at 7:54 PM, Naroz019 said: Kupio sam Voge 300DS početkom novembra i nakon samo 500km počelo kapljanje na otvoru vodene pumpe. Danas sam ga prevezao na prikolici u Car box u Nišu i cekam odgovor servisa. Kupovina novog motora je po meni dobra samo ukoliko imate ovlašćeni servis u svom gradu. Kolko kaplje? Ako je po koja kap to je sve normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Naroz019 9 Napisano Februar 27 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Kolko kaplje? Ako je po koja kap to je sve normalno. Pa kap po kap, na svakih 5 sekundi po kap npr. U ovlašćenom servisu je, čekam popravku. Kap po kap indikuje da je popustio semering pumpe i mora da se zameni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8969 Napisano Februar 27 Ne silazi, 3651 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Naroz019 said: Pa kap po kap, na svakih 5 sekundi po kap npr. U ovlašćenom servisu je, čekam popravku. Kap po kap indikuje da je popustio semering pumpe i mora da se zameni. To da. Ako je kap dve za celu vožnju to je ništa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 247 Napisano Februar 27 Svrati ponekad, 193 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Nije normalno ni kap... semering mora da dihtuje 100%.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ceri 30 Napisano Utorak u 17:51 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pola posla je odradjeno,Jos par sitnica ,peskarenje pa plastifikacija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 604 Napisano Utorak u 18:05 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan PeskarenjeSent from my SM-A556E using Tapatalk 4 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 707 Napisano Sreda u 16:02 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Vogisti kako dolivate antifriz?Primetio sam da je kontrolna posuda prazna i u sam hladnjak je stalo oko 1dcl ali ne se ne preliva dalje u ekspanzioni sud. Ne bug da raskupusavam plastike sa te strane ako bas nije neophodno.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3598 Napisano Sreda u 16:04 BJB Maxi Scooter Club, 1182 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skinuo ono crevo pa direkt u posudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 707 Napisano Sreda u 16:12 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Na koje crevo mislis, sa preliva od hladnjaka prema posudi?Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3598 Napisano Sreda u 17:46 BJB Maxi Scooter Club, 1182 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Borkosan ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3598 Napisano juče u 17:41 BJB Maxi Scooter Club, 1182 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeti opanci, hvala @savavavan, dostavio čovek do Žablja Kinešče je na 11 000km, imam jedan "duži" put planiran uskoro, tako da će brzo vreme za sledeći servis, i mislim da ću da batalim garanciju i održavam kod Ranka. Ima još 2 godine garancije, svakako ga neću prodavati makar toliko. Ovlašćeni je baš jeftin, ali smaraju sa zakazivanjem, čekam uvek duže nego što kažu, i glavna stvar - imam 0% poverenja u rad i pregled motora, tako da ćemo u Banat na svakih 5000km 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YU2DBC 20 Napisano juče u 22:00 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beogradska favela Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000, 2025 Voge 300 Rally, 2017 Honda CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko od kolega mogao da mi napise koji su alati potrebni za montazu i demontazu prednjeg i zadnjeg tocka? Motor mi je daleko a ja pokusavam da sklopim sto manji i laksi komplet za zamenu guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YU2DBC 20 Napisano juče u 22:36 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beogradska favela Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000, 2025 Voge 300 Rally, 2017 Honda CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, andrej. je napisao: Preuzeti opanci, hvala @savavavan, dostavio čovek do Žablja Kinešče je na 11 000km, imam jedan "duži" put planiran uskoro, tako da će brzo vreme za sledeći servis, i mislim da ću da batalim garanciju i održavam kod Ranka. Ima još 2 godine garancije, svakako ga neću prodavati makar toliko. Ovlašćeni je baš jeftin, ali smaraju sa zakazivanjem, čekam uvek duže nego što kažu, i glavna stvar - imam 0% poverenja u rad i pregled motora, tako da ćemo u Banat na svakih 5000km Po zakonu imas pravo da odrzavas motor gde god zelis - pa cak i da to radis sam. Moras samo da dokumentujes radove a to je najbolje uraditi cuvanjem racuna i dokumentovanjem procesa slikama (ako sam odrzavas) Garanciju po zakonu moze da ponisti samo dokazano pogresno odrzavanje ili neodrzavanje a teret dokazivanja je na uvozniku i mora da bude podrzano dokazima Uvoznici i njihovi serviseri pokusavaju da nas zaplase kojekakvim paragrafima u korisnickim uputstvima i na servisnim knjizicama, medjutim to je protivno zakonu. Pricam iz licnog iskustva nakon par okrsaja sa uvoznicima i servisima.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8960 Napisano juče u 22:37 Drug član, 3073 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, YU2DBC said: Pricam iz licnog iskustva nakon par okrsaja sa uvoznicima i servisima.. Zanimljivo, daj malo informacija iz prve ruke, kako si prošao ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YU2DBC 20 Napisano juče u 23:20 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beogradska favela Motocikl: 2017 Suzuki V-Strom DL1000, 2025 Voge 300 Rally, 2017 Honda CRF1000L Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moj slucaj je bas dugacka prica ali long story short je da sam se nakon odbijanja garancije zalio trzisnoj koja im je malo blize objasnila zakon o zastiti potrosaca - posto meni nisu verovali. U principu, uvoznici mogu da diktiraju uslove svoje garancije ali ne i zakonske saobraznosti na koju ih zakon obavezuje. Npr kada toyota da recimo 2+3 godine. Na prve dve godine ih obavezuje zakon i tu ne mogu da te uslovljavaju svojim uslovima - za sve iznad zakonskog minimuma - tj za one 3 dodatne godine mogu da postavljaju uslove i sto je najbitnije nemaju teret dokazivanja - sami su arbitri. Sve to pise u zakonu a potvrdio mi je i inspektor da se tako primenjuje. Neki slucajevi odu i na sud - a ja sam na njega bio spreman. Srecom moj je resen vrlo brzo i preko inspekcije. Tako da, imas prava - samo budi spreman da se malo malo iscimas. Meni je bilo zabavno da se razracunavam sa bagrom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 113 Napisano pre 21 sati U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, YU2DBC je napisao: Da li bi neko od kolega mogao da mi napise koji su alati potrebni za montazu i demontazu prednjeg i zadnjeg tocka? Ja mogu da pomognem za prednji. 10ka hex i 10ka, jer sam radio: 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 707 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Borkosan ovde Probao ali mi je bilo malo komplikovano da skidam plastike. Resio sam na jednostavan nacun, crevo na spric i onda nanisanim onu malu rupicu kod poklopca hladnjaka odakle ide preliv u ekspanzioni sud, napunio bez problema, jedam malo isprosipao okolo ali nista strasno.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...