Borkosan 610 Napisano Jun 2 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Što da ne, mozemo da se provozamo nekad po fg pa da probas. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2229 Napisano Jun 2 Drug član, 1027 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan El neko menjao lančanike do sada? Za malu nijansu bih ga ubrzao ali na netu baš nešto i nema lančanika za njega osim fabričkih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jun 2 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Alp said: El neko menjao lančanike do sada? Za malu nijansu bih ga ubrzao ali na netu baš nešto i nema lančanika za njega osim fabričkih? Prelistaj unazad par strana, pisao je neko o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 33 Napisano Jun 2 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji lančanik je JTR210, imaš ovde u temi iskustva sa 42 zuba. Neki konsenzus sa FB grupa je da treba ići na 45 kao kompromis između brzine na putu i upotrebljivosti na terenu. Nisam još stigao da probam. https://forum.bjbikers.com/topic/215019-voge-300-rally/?do=findComment&comment=2975305 Kod prednjeg lančanika je potrebno nešto doraditi da bi moglo da se ide na +1 zub. @Alp Jesi li probao EBC pločice? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2229 Napisano Jun 2 Drug član, 1027 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao EBC pločice? Nisam, ove su malo legle posle 1.000 km pa bolje rade (ili sam se ja navikao). Kako god, naručiću neke sa boljom frikcijom pa da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Jun 2 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Borkosan Motorče je kao bombonica Neka te služi kako si zamislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Jun 2 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, danas sam vozio malo van asfaltnih puteva uz Dunav i atarskim putevima izmedju sela oko NS, nisam znao kako je to zapravo zabavno a motor je tu definitivno na svom terenu. Narednih nedelja definitivno vozim neke lagane makadame i puteljke da malo steknem vestinu. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade Vujic 1 Napisano Jul 21 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kupio pre 20 dana nov Voge 250 rally presao 300 km poceo da se gasi na leru i u brzini i nece da pali kako treba . Kupio u Skutercentru bg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10989 Napisano Jul 21 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jesi javio servisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Jul 21 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno reklamacijaGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2229 Napisano Jul 21 Drug član, 1027 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 124 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Alp said: Gorivo? Najverovatnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Avgust 16 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio pre 20 dana nov Voge 250 rally presao 300 km poceo da se gasi na leru i u brzini i nece da pali kako treba . Kupio u Skutercentru bg Može li neku update?Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 124 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Svi se toliko voze da nema niko vremena ni slovo da napiše kako vas sluze mašine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Avgust 31 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sluze sluze, ja na skromnih 1400 km, za sada samo pozitivni utisci. Promenio zadnji lancanik, stavio led sijalice u farove i jos par sitnica ostalo da montiram, nista mi se nije dalo po ovoj vrucini a i stalno na putu poslovno. Voge je super sto se mene tice za sada. Ispunio ocekivanja cak i malo vise od ocekivanog. ( za 3800€ nov motor stvarno nisam ocekivao bog zna sta ). Nadam se da ce tako i da ostane ubuduce.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan stigli su za isporuku , danas isporucujemo jedan, pa ce biti vise utisaka iz prve ruke : ) 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan dobili smo novog kolegu na putu , i odmah sam ga uputio na @Borkosan da pita oko tuninga sijalica, lancanika...... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rayker 0 Napisano Octobar 5 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Jedna mala napomena oko prednjeg fara, makar za ovu turu koja je stigla sad krajem avgusta. Sijalica je HS1 a ne H4. Moze li jedna informacija o prvom servisu nakon 120 dana ili 1000km. Koliko je to striktno, moze li ranije malo da se odradi ako je ispod 1000km ili kasnije vremenski? Jer se bas pada u nezgodno vreme, januar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim sa prinovom ne ovom na motoru taj je moj vec 5god o aj ispod stigao danasSent from my SM-A556E using Tapatalk 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Octobar 21 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je sad cena? Jel ima zimski popust? Nedostaje mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Koja je sad cena? Jel ima zimski popust? Nedostaje mi.Oko 500kSent from my SM-A556E using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Octobar 21 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Redovna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 68 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan @savavavan Sava se Ponovio , ja glumio Vozaca kombija Ovo smo ovekovecili isporuku ,,reprizno,, jer nije ispalo ,,idealno,, iz prve hahahahha sava zna o cemu se radi a ja sam se potrudio da dan bude Suncan i Sjajan 100% bez Ali Da te sjajno sluzi i da predjes puuuuuuno KM sa njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Octobar 21 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, savavavan said: Da se prijavim sa prinovom ne ovom na motoru taj je moj vec 5god o aj ispod stigao danas Sent from my SM-A556E using Tapatalk Sto bi neko rekao: "kosacica" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 33 Napisano Octobar 24 (promenjeno) U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan On 10/21/2024 at 6:40 PM, kole24 said: Koja je sad cena? Jel ima zimski popust? Nedostaje mi. Javi se, provozaj ga, taman da vidiš šta sam sve izmenjao. Da ne guram u ovu temu, otvoriću posebnu temu sa modifikacijama. Nevezano, napomena svima da pretresu ležajeve. Generalno dolaze slabo podmazani. Kod mene su na zadnjem vešanju bili u prilično lošem stanju na 3000+ km. Par semeringa je bilo sasvim otišlo i pustili su đubre unutra. Da nije bilo usred sezone, verovatno bih jurio garanciju. Ovako sam ih temeljno očistio, napunio mašću i stavio krštene semeringe. Promenio Octobar 24 član maxa pravopis 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...