vidakn 1774 Napisano Mart 18 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odeš u ATV nautiku na autoputu za Zagreb i pitaš, vidiš, pipneš. Vrlo su ok momci tamo, verujem da će ti pomoći oko svega što te zanima. A uskoro će i sajam. Svakako vlasnika ovde ima pa će ti se neko javiti verujem ubrzo.Sent from my 2107113SG using TapatalkNema na stanjuSent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5290 Napisano Mart 18 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Baš sad pogledah temu za sajam i iznenadilo me da ga neće biti tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GriGri 43 Napisano Mart 18 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SACHS MadAss 50 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nema na stanju, vec sam bio kod njih. Na sajmu ce biti predstavljen neki pozajmljeni primerak. Cena skace posle sajma za 400eur. Prve isporuke se ocekuju krajem aprila. Tako da sam ja u dilemi da li to kupovati bez probe ili ne. Zato su mi i vazni ovi saveti od vlasnika a i ostalih bajkera. Promenio Mart 18 član GriGri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 33 Napisano Mart 18 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem i ja. Kod mene je završio kole24-ov primerak. Ovo mi je prvi off-road orijentisan motocikl i oduševljava me van asfalta. @GriGri Ja sam 173cm i 78kg. Da bih stao celim stopalom na zemlju, moram da izaberem levo/desno i pomerim zadnjicu na tu stranu. Relativno lako sam se navikao na ovu akciju, ali kapiram da bi u gradu moglo da bude zamorno. Da li je dobar izbor za početnika - što se tiče mase/snage - jeste, što se tiče visine sedišta - nije. Ako planiraš vozikanje van asfalta, prihvati ova ograničenja i uživaj. Grci su napravili ozbiljan kit za spuštanje https://www.facebook.com/groups/591704255432344/permalink/1088984445704320/ . Uvek možeš da probaš moj motor. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Mart 18 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A što je bitno da vam tabani budu na zemlji. Za to se kupuje trotinet, a ne enduro motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 18 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vozač početnik. I ne pričamo o tabanima. Ja sa 177cm visine ne mogu da dodirnem pod s obe noge istovremeno, grebem prstićima, s noge na nogu. Ja bi to ćero tako da moram, lagan je motor, imam iskustva toliko da me ne brine, ali nikako ne bih preporučio početniku, pogotovo ne ta kreni stani gradske uslove vožnje.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Mart 25 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Narucio danas jedan na sajmu, nek ide zivot. Na modelu na kom sam sedeo u salonu nisam mogao da spustim potpuno stopala na zemlju a na primerku koji imaju na standu mogu, kaze momak sto prodaje da moze malo da se spusti sto je dobar info ako je tacno. Narucio sam plavo beli, nekako izgleda veci od onih sivih mat. U svakom slucaju tokom Aprila stize Inace po istoj ceni imali one male naked i kvazi scrambler 300 AC i 300 ACX i onaj 300 DS, sve to nosi istu masinu kao i 300 Rally. Mislim da je ok ponuda za ove pare, i 4 godine garancije bez ogranicenja km za tu klasu motora. 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu greške! Nek ti je sa srećom ovo kratko čekanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2236 Napisano Mart 25 Drug član, 1028 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga uzeo pre par meseci po regularnoj ceni, kao treći motor. Nisam ga nešto puno vozio do sada, ali ono što jesam, dosta obećava. Definitivno daje znatno više nego što sam se nadao. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Mart 26 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno danas odem do sajma i rešim onako u trenutku da kupim Voge 300 Rally. Privuklo me malo učešće, oko 1300e i rata od 39e mesečno.Rekoh, dajte mi profakturu, sajamska cena 3800e.Kad prodavac, trt, mrt, ne može po sajamskoj ceni samo po punoj ceni od 4200e.Pa reko jel vam stoji okačena cena na motoru od 3800e?Kaže da ali nema više po toj ceni...Okrenem se i odem bez motora...Kakvi prevaranti...Nemam reči....I još uvek traje sajam danas, sutra takođe, stoji cena 3800e ali kad rešiš da kupiš oni kažu 4200e.Jel moguće da se ovo dešava?Sent from my M2101K9G using Tapatalk 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Mart 26 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sa kim si pricao? Na istom standu su prodavci iz ATV i Skuter centar iz Borce, mada kako sam razumeo oni prodaju isti kontigent. Ima ih i gigatron, sledec isporuka stize u Julu, i vazi 3800 ako se plati do sutra, tj do kraja sajma.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Mart 26 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam pojma sad kako se zove lik sa kojim sam pričao. Toliko sam se iznervirao da nisam obratio pažnju.Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1232 Napisano Mart 26 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su tako uradili, stvarno klošarski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Mart 26 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Oni dobijaju pare isto, koji god da je način kupovine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Mart 27 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je to za gotovinu.Poslano sa mog Redmi 6 koristeći TapatalkNe, nije, nema tog uslova, nebitno je kredit ili keš, prosto neće da daju sajamski popust...Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Mart 27 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan posto sam vec rekao da na istom standu prodaju dve firme, jedan me trazio ceo iznos uplate za vreme trajanja sajma a kada sam dosao da kupim u Ponedeljak jedan drugi momak je bio i kaze samo ostavi kaparu a ostatak pre isporuke, mi te zovemo u Aprilu kada motor stigne. Tako sam i uradio. Sad vidim vizit kartu, Skuter Centar Beograd je u pitanju, oni navodno saradjuj i zajedno prodaju Voge program, Ako treba javi da ti posaljem broj u PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Mart 27 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, vidakn said: Ne, nije, nema tog uslova, nebitno je kredit ili keš, prosto neće da daju sajamski popust... Sent from my M2101K9G using Tapatalk Ako je neka varijanta beskamatnog kredita, onda ima smisla da je cena za keš manja a kredit veća, jer treba da pokriju kamatu. Naravno, ovo treba da piše transparentno, ne ovako... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Mart 27 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neka varijanta beskamatnog kredita, onda ima smisla da je cena za keš manja a kredit veća, jer treba da pokriju kamatu. Naravno, ovo treba da piše transparentno, ne ovako...Nije u pitanju to uopšte, nema veze sa načinom plaćanja, ima veze sa njihovom alavošću, videli da motori idu kao blesavi pa računaju da će ih ljudi kupovati i po višim cenama.A ja baš neću da ga kupim po toj ceni.Kako sam se napalio, tako sam se i ohladio, neka se nose...Sent from my M2101K9G using Tapatalk 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6153 Napisano Mart 27 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su prodali sve sto su imali na stanju, pa sto kolega Vidakn rece, kad vec idu, novu turu cemo po novoj ceni. Prijatelj danas bio do PSG-a u Borci da vidi neki MP3, malo popricao sa njima, rekli mu da Voge ide kao lud, nemaju vise nista na stanju, sve prodali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Mart 27 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije cena pre sajma bila 3900? Sad je kao sajamska 3900 a redovna 4240e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4698 Napisano Mart 27 BJB Maxi Scooter Club, 5996 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ranije su spustili cenu, nešto početkom marta ili čak i pre i rekli da ta cena važi do kraja sajma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 137 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 124 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh danas malo da ga isprljam 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Mart 29 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Au, pa gde ga tako ukalja 5 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 29 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motorin je baš dobar za po BGD...Lagan, uzak... Topina...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano April 2 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko manual u el. formatu ili neki link ka istom? Uspeo sam da pronadjem samo na španskom ali “no abla Espanol”. da se zanimam i studiram malo dok ne stigne motoric. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...