lencuga 14099 Napisano Maj 30 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ti kad kazes krenucu malo ranije stvarno tako i mislis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 30 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Odvio mi se retrovizor usput, sreća braća Hrvati imali ključ da ga stegnemo. Evo me u Zagrebu. Promenio Maj 30 član Gile_Extremeboy 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Upravo rešen smeštaj tako da sutra ujutru krećem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14099 Napisano Maj 30 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pola foruma je ovde . 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvo okupjanje forumaša danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Maj 31 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Moj junior je u BL, ja nazalost sprijecen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 31 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Klub Kraljevi Slobode Promenio Maj 31 član Gile_Extremeboy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Jun 2 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Jun 3 U prolazu, 9 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan I ja stigao kući pa da se prijavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Jun 3 U prolazu, 9 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Inače bilo je top . Veliki pozdrav za kraljeve slobode iz svilajnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 4 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep vikend, voznja od 1600km na SuperDuke za pamcenje, dobar skup, dobri ljudi sa svih strana sveta, bilo je odlično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 4 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 4 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 4 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 4 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 800 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu pa više ne pišem za časopise o motorima, i ne zovu me odjeljenja za štampu proizvođača na testiranja na stazi, i ne damu motore na testiranje, k' u 1990tim i 2000tim. Ovako šta (i razne GS-ove, cafe racere, scramblere) mi ne bi bio nikakav ćejf isprobati, jedva bih čekao da ga dam iz ruku i otaljam članak... Pogledam neki dan onaj veliki parking za motore na Rivi ispred Dioklecijanove palate u Splitu, kakva zbirka nakaza. Par jšt normalnih sportaša, turističkih, klasičnih naked, cruisera/choppera, ostalo toliko nakazno da se ne može pogledati. Dizajneri na "tripu" i ostalim teškim drogama, šta li? Sve nešto ganjaju ekstremne poteze, isprekidane linije, nigdje one težnje ka što većoj aerodinamičnosti i da iz poteza rezervoara, recimo, u jednoj liniji ide sjedište i rep. Kojeg mu đavla ima dizati rep, da savozač sjedi skoro više nego za glavu od vozača??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Jun 5 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Banja Luko i ta tvoja sela Konačno posle dve godine kiše treća je baš bila sreća .. Provele smo se malo je reći fantastično .. od prve minute vožnje ka BL do povratka kući .. Konačno smo iskoristile da se malo i provozamo uz Vrbas, obišle Krupu gde je priroda divna , mlinovi i vodopadi Radujem se ,planiram obilazak svega kako dolikuje i još duža vožnja kada nije moto skup Kroz neke situacije ne pamtim kada sam se više smejala , upoznala dosta novih zanimljivih ljudi , čula lepe životne priče i mišljenja .. Mogla bi da pričam danima šta je sve stalo u ova tri prelepa dana .. Mnogo je toga što ću pamtiti a naročito kako je lepo uživati u životu bez interneta i društvenih mreža Mogla sam slikati dosta toga ,ali sve to nekako oduzima vreme i sve se svodi na dobar kadar a ja sam tu slaba , fotografisanje mi nije jača strana Hvala Banja Luko , vratićemo se opet Uzdravlje 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 5 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sad znam ko si Vidio sam te u HY. Kaze moja supruga da su ti kozne pantalone odlicne i zeli iste takve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Jun 7 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 6. 2024. at 13:14, mali_veseljak je napisao: Sad znam ko si Vidio sam te u HY. Kaze moja supruga da su ti kozne pantalone odlicne i zeli iste takve. Ijaooo sad mi žao što se nismo upoznali Ih sad , žena , priznaj da su se tebi svidele ali odmah da ti kažem da nema model za muškarce Šalim se ne zameri , pantalone su ustvari Oxford ženske helanke sa kevlarom ali pošto su izbledele od sunca i nošenja preko njih obučem obične helanke i to ti je to A protektori su Ufo i navlače se kao čarapa na kolena ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 7 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Provalila si me. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...