Fredi 4347 Napisano Mart 26, 2023 Svrati cesto, 3514 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 2023 PORTUGUESE MOTOGP, PORTIMAO - RACE RESULTS POS RIDER NAT TEAM TIME/DIFF 1 Francesco Bagnaia ITA Ducati Lenovo (GP23) 41m 25.401s 2 Maverick Viñales SPA Aprilia Racing (RS-GP23) +0.687s 3 Marco Bezzecchi ITA Mooney VR46 Ducati (GP22) +2.726s 4 Johann Zarco FRA Pramac Ducati (GP22) +8.060s 5 Alex Marquez SPA Gresini Ducati (GP22) +8.125s 6 Brad Binder RSA Red Bull KTM (RC16) +8.247s 7 Jack Miller AUS Red Bull KTM (RC16) +8.381s 8 Fabio Quartararo FRA Monster Yamaha (YZR-M1) +8.543s 9 Aleix Espargaro SPA Aprilia Racing (RS-GP23) +9.294s 10 Alex Rins SPA LCR Honda (RC213V) +11.591s 11 Joan Mir SPA Repsol Honda (RC213V) +16.992s 12 Takaaki Nakagami JPN LCR Honda (RC213V) +17.448s 13 Augusto Fernandez SPA Tech3 GASGAS (RC16)* +21.723s 14 Franco Morbidelli ITA Monster Yamaha (YZR-M1) +27.050s Raul Fernandez SPA RNF Aprilia (RS-GP22) DNF Luca Marini ITA Mooney VR46 Ducati (GP22) DNF Jorge Martin SPA Pramac Ducati (GP23) DNF Fabio Di Giannantonio ITA Gresini Ducati (GP22) DNF Miguel Oliveira POR RNF Aprilia (RS-GP22) DNF Marc Marquez SPA Repsol Honda (RC213V) DNF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ММ-u oduzeti trkačku licencu zbog "reckless" bezobzirne vožnje bar na dve do pet godina.Brate, u moto 3 se čovek spucao u pobednika trkie, posle završetka trke i niko ni pomena. Al kad se MM zajebe odma drvlje i kamenje. Mnogo ih je popadalo. Rosijev batice pošalje Beštiju u bolnicu sa prelomom lopatice il čega već i ništa no komentara ić, de da se blati doktorov batica. Navijač sam MM i osudjujem incident sa Migelom koji je stradao ni kriv ni dužan. Nadam se da će da shvati Markez koji je domet te honde i spusti lopticu i lepo ko deda, da u narednim godinama potpiše još koji masan ugovor i penzija. Al me više od njegove glupe greške nerviraju pristrasni komentari puni mržnje. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom @dvlns , Japance je pregazilo vreme u mnogim segmentima...Mislim da je ispred nas ubedljivo najdosadnija sezona MotoGP-a. Imajuci u vidu svetsku recesiju koja vec dobrano uzima maha veliko je pitanje sta ce ostati od MotoGP-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Mart 26, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Marc Marquez will have a potential hand fracture checked in hospital after ploughing into Miguel Oliveira during MotoGP's Portuguese Grand Prix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Mart 26, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan The RNF team report that Oliveira 'has a contusion on his right upper leg. Luckily the x-ray didn’t show any broken bones'. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Mart 26, 2023 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da provalim....Markezov prvi kontakt sa bebi plavim Dukatijem (Martin)...možda ga je dotakao komandom kvačila. Vozača, krilce, motor, šta već i to je uticalo na usporenje...kojeg nije bilo dovoljno. Svakako je bio preagresivan i dobrano promašio tačku kočenja. Hazarderski, nepromišljeno, impulsivno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Mart 26, 2023 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, dvlns je napisao: Tuzno je biti vozac japanskog sokocala Baš, gledati fabia i markeza kako se muče sa onim prdibabama na audiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 26, 2023 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, stilgar je napisao: pre 38 minuta, goran-sm je napisao: ММ-u oduzeti trkačku licencu zbog "reckless" bezobzirne vožnje bar na dve do pet godina. Brate, u moto 3 se čovek spucao u pobednika trkie, posle završetka trke i niko ni pomena. Al kad se MM zajebe odma drvlje i kamenje. Mnogo ih je popadalo. Rosijev batice pošalje Beštiju u bolnicu sa prelomom lopatice il čega već i ništa no komentara ić, de da se blati doktorov batica. Navijač sam MM i osudjujem incident sa Migelom koji je stradao ni kriv ni dužan. Nadam se da će da shvati Markez koji je domet te honde i spusti lopticu i lepo ko deda, da u narednim godinama potpiše još koji masan ugovor i penzija. Al me više od njegove glupe greške nerviraju pristrasni komentari puni mržnje. Koliko puta si video da se "doktorov batica" zakucao u nekoga? Sada lepo izbroj koliko puta je MM to uradio. A to vase osudjivanje danas, sutra navijas za njega, to mi tek nije jasno 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4347 Napisano Mart 26, 2023 (promenjeno) Svrati cesto, 3514 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, stilgar je napisao: Rosijev batice pošalje Beštiju u bolnicu sa prelomom lopatice il čega već i ništa no komentara ić, de da se blati doktorov batica. Ne znam kako ali izgleda da je Rosi kriv za danasnji incident. Promenio Mart 26, 2023 član Fredi 2 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 26, 2023 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Trn u oku i u penziji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Mart 26, 2023 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, stilgar je napisao: pre 56 minuta, goran-sm je napisao: ММ-u oduzeti trkačku licencu zbog "reckless" bezobzirne vožnje bar na dve do pet godina. Brate, u moto 3 se čovek spucao u pobednika trkie, posle završetka trke i niko ni pomena. Al kad se MM zajebe odma drvlje i kamenje. Mnogo ih je popadalo. Rosijev batice pošalje Beštiju u bolnicu sa prelomom lopatice il čega već i ništa no komentara ić, de da se blati doktorov batica. Navijač sam MM i osudjujem incident sa Migelom koji je stradao ni kriv ni dužan. Nadam se da će da shvati Markez koji je domet te honde i spusti lopticu i lepo ko deda, da u narednim godinama potpiše još koji masan ugovor i penzija. Al me više od njegove glupe greške nerviraju pristrasni komentari puni mržnje. Ovako: https://youtu.be/iJwPu_vycqg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Mart 26, 2023 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bukvalno ne postoji neko sranje da je bilo ko napravio a da ga nije napravio i Markez 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Koliko puta si video da se "doktorov batica" zakucao u nekoga? Sada lepo izbroj koliko puta je MM to uradio. A to vase osudjivanje danas, sutra navijas za njega, to mi tek nije jasnoPa Simončelija je spucao Rosi u glavu kad je naleteo na njega 2011te u Maleziji, onaj englez isto u Tomizavu itd. To je rizik koga su svi svesni. Ne verujem da je bila namera ni batice ni MM, jer i oni su ljudi. Uvek je bilo agresivnih i manje agresivnih vozača. Sa Simončelijem su se svadjali i Lorenco i Pedrosa koji nije hteo ni da priča s njim, al je Sić slabo mario za to jer je imao podršku zna se koga, pa se sprdao sa Lorencom na konferenciji za štampu. Rosi uklizao Stoneru pa mu ovaj u garaži rekao da mu je ambicije veća od talena i da ne nabrajam. Ono što mi smeta su navijačke strasti ko na fudbalskoj utakmici. Osudjujem grešku i od MM a i od bilo koga drugog. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ali izgleda da je Rosi kriv za danasnji incident.Ne kolega samo je reper za kritike grešaka drugih vozača, pre njega, za vreme njegove karijere i posle njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 463 Napisano Mart 26, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ista stvar u Aragonu prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Mart 26, 2023 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, stilgar je napisao: pre 47 minuta, Momentum je napisao: Koliko puta si video da se "doktorov batica" zakucao u nekoga? Sada lepo izbroj koliko puta je MM to uradio. A to vase osudjivanje danas, sutra navijas za njega, to mi tek nije jasno Pa Simončelija je spucao Rosi u glavu kad je naleteo na njega 2011te u Maleziji, onaj englez isto u Tomizavu itd. To je rizik koga su svi svesni. Ne verujem da je bila namera ni batice ni MM, jer i oni su ljudi. Uvek je bilo agresivnih i manje agresivnih vozača. Sa Simončelijem su se svadjali i Lorenco i Pedrosa koji nije hteo ni da priča s njim, al je Sić slabo mario za to jer je imao podršku zna se koga, pa se sprdao sa Lorencom na konferenciji za štampu. Rosi uklizao Stoneru pa mu ovaj u garaži rekao da mu je ambicije veća od talena i da ne nabrajam. Ono što mi smeta su navijačke strasti ko na fudbalskoj utakmici. Osudjujem grešku i od MM a i od bilo koga drugog. Izvini zasto pricas o Rossiju? Tj ko je uopste Rossija spomenuo sada? Pricamo o malom batici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Mart 26, 2023 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Totalni off.. Za smrt Simoncellija objektivno niko ne može da bude okrivljen, a ako me sećanje dobro služi imao je kontakt sa Edwardsovim motorom (prednjim točkom). Od tog trenutka, stazu u Sepangu koju nikako ne volim...prezirem još više. Jebem ti organizatora....i stazu u monsunskom predelu....kurton od vremena UVEK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Momentum je napisao: Izvini zasto pricas o Rossiju? Tj ko je uopste Rossija spomenuo sada? Pricamo o malom batici samo sam pomenuo incidente koje mi padose na pamet onako na brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3361 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan sa MotoGP sajta: The crash saw the eight-time World Champion massively out-brake himself in the early stages of the race, pushing Jorge Martin (Prima Pramac Racing) wide and crashing into Miguel Oliveira (CryptoDATA RNF MotoGP™ Team). The incident ended with Martin losing several positions, whilst Marquez and Oliveira both crashed out of the race. The FIM MotoGP™ stewards have imposed a Double Long Lap Penalty for the Gran Premio Michelin® de la República Argentina, due to what has been deemed as irresponsible riding, making the incident an infringement of Article 1.21.2 of the FIM World Championship Grand Prix Regulations. Following the incident, both riders received medical attention. The Repsol Honda rider will receive an examination for the possibility of a fracture to the first metacarpal bone in his right hand. Whilst Miguel Oliveira had suffered from a contusion in his right leg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Mart 26, 2023 (promenjeno) Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Podhitno na Ducati da ga se metne zarad bezbednosti svih na gridu. Promenio Mart 26, 2023 član to crank 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Onaj Di Giannantonio i ovako vozi kao po kazni... Taman da ga 93 zameni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Mart 26, 2023 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Valjda mu neće biti ispod časti da vozi privatnjak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Mart 26, 2023 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, goran-sm said: ММ-u oduzeti trkačku licencu zbog "reckless" bezobzirne vožnje bar na dve do pet godina. MIroslave Gajiću, šta te je zbunilo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Mart 26, 2023 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, stilgar said: 4 hours ago, goran-sm said: ММ-u oduzeti trkačku licencu zbog "reckless" bezobzirne vožnje bar na dve do pet godina. Brate, u moto 3 se čovek spucao u pobednika trkie, posle završetka trke i niko ni pomena. Al kad se MM zajebe odma drvlje i kamenje. Mnogo ih je popadalo. Rosijev batice pošalje Beštiju u bolnicu sa prelomom lopatice il čega već i ništa no komentara ić, de da se blati doktorov batica. Navijač sam MM i osudjujem incident sa Migelom koji je stradao ni kriv ni dužan. Nadam se da će da shvati Markez koji je domet te honde i spusti lopticu i lepo ko deda, da u narednim godinama potpiše još koji masan ugovor i penzija. Al me više od njegove glupe greške nerviraju pristrasni komentari puni mržnje. Nije dobar ni po sebe, a kamoli po druge. Uvek je vozio preko granice, one prihvatljive da se ne povredi i ne ubogalji i to mu je uspevalo osam puta, ali više nema tu snagu, tu brzinu reakcije pa ugrožava druge "bezobzirnom","nesmotrenom" vožnjom u pokušaju da vrati ono šta je odavno otišlo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...