tata 2 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stari Banovci Srbija Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li je neko ugrađivao/dodavao sat za merenje vremena(časovnik) na motor? Zanimaju me iskustva, planiram nešto tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaM93 28 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 21 postova Motocikl: Harley Davidson xl883l Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Mart 16, 2023 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedared dobio na poklon jedan ručni stari "digitronac". Dugo nije bio u upotrebi, pa je bilo potrebnos zameniti bateriju. To je rešeno, izzumbao sam kaiš toliko da može da se, preko jednog jačeg komada sunđera, stegne za korman....i to je to. Malo smešno, ali vrlo efikasno, čak i ne toliko ružno (crno plastično kućište je imao)...pride radi i bez kontakta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Mart 16, 2023 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakav, to je onaj za bicikli sto meri brzinu. Odsecen je taj kabel i pricvrscen sa 2 vezice, tako da sad kad kliknem dugme pokaze mi sat, i mogu da prebacim da mi pokaze temperaturu. Tako stoji ja mislim 10ak godina. Ja svako prolece promenim bateriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tata 2 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stari Banovci Srbija Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja za to. Ima ih čak i namenskih, za motor. Ali mene zanima napoj sa akomulatora, preko kontakta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 16, 2023 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Tata a sto ga ne stavis na ruku? Na korman mozes jelkicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano Mart 16, 2023 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano Mart 16, 2023 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sa Ali-ja ugradjeno na Virago... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tata 2 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stari Banovci Srbija Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, laki13 je napisao: Video sam to i to je jedna od opcija. Lepo izgledaju. Pogotovo bi lepo seli na moga Vulkana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano Mart 16, 2023 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikako se nebi na Virago uklopio neki digitani. Ako je isti slucaj na Vulkanu onda nema dileme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tata 2 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stari Banovci Srbija Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, laki13 je napisao: Nikako se nebi na Virago uklopio neki digitani. Ako je isti slucaj na Vulkanu onda nema dileme. Radi se o mom vidu na blizinu, a i ne volim baterije. Vozim celu godinu, tako me baterija može zimi prodati. Volim da sve radi cakumpakum. Ovi su baš lepi i ako ne napravim kako sam zamislio, oni su prva opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaM93 28 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 21 postova Motocikl: Harley Davidson xl883l Prijavi odgovor kao problematičan A sta mjeri ovaj sat desno?Gesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1578 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 992 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam taj sa Alija, drugi po redu. Prvi je izdahnuo nakon manje od godinu dana, al za 450 din nisam vise ni ocekivao. Lako im se skida sjaj, ali nekom obicnom mikrofiber krpom radi posao. Generalno im baterija traje 1 god, ako se ubaci kvalitetnija traje i po 2 god. Lepo stoji i deluje da je sastavni deo motora, sve ostalo je budzevina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1578 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 992 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, NikolaM93 je napisao: A sta mjeri ovaj sat desno? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Temp vazduha koliko se secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tata 2 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stari Banovci Srbija Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, NikolaM93 je napisao: A sta mjeri ovaj sat desno? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Spoljnu temperaturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16951 Napisano Mart 16, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, tata je napisao: Spoljnu temperaturu. Jok, temperaturu u garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4251 Napisano Mart 16, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Wild hogs 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tata 2 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stari Banovci Srbija Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, stari roker je napisao: Wild hogs ??????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4251 Napisano Mart 16, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, tata je napisao: ??????????? Zezamo se. Kao, koji će ti sat na motoru??? Najjednostavnije ti je taj mali satic na upravljaču. Video sam na aliexpress-u da ima i na 12v, ali su uglavnom digitalni i ugradni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tata 2 Napisano Mart 16, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stari Banovci Srbija Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, stari roker je napisao: Zezamo se. Kao, koji će ti sat na motoru??? Najjednostavnije ti je taj mali satic na upravljaču. Video sam na aliexpress-u da ima i na 12v, ali su uglavnom digitalni i ugradni. Nemaš pojma kakve gluposti su mi ljudi nalupetali i ovde a pogotovo na fb. Ne znam što se ljudi javljaju da lupetaju. Šta koga boli kurac, šta će meni sat. I zašto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Mart 16, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Druže, nemaš ni 10 postova a forumu a već si počeo da pizdiš, s takvim stavom to jest kratkim fitiljom ti neće prijati boravak na forumu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12552 Napisano Mart 16, 2023 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na Kawasakiju imao mali satić, povezan na akumulator koji je merio napon i imao funkciju sata. Super stvarčica. Kad mi je crkao regler odmah sam video i ostao u garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2496 Napisano Mart 18, 2023 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 3. 2023. at 21:37, tata je napisao: Nemaš pojma kakve gluposti su mi ljudi nalupetali i ovde a pogotovo na fb. Ne znam što se ljudi javljaju da lupetaju. Šta koga boli kurac, šta će meni sat. I zašto. Ako imaš obrtaljku na motoru, onda ti ne treba sat. Onda na primer, ako si konstantno na 4000 obrtaja, slušaš kako radi motor, pa kad izbrojiš 4000 "klikova", eto ti jedne minute. Jednostavno, i ne iziskuje nikakve skupe modifikacije sa ugradnjom časovnika Zapratite me za još saveta 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Mart 19, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan On 16.3.2023. at 21:37, tata je napisao: Nemaš pojma kakve gluposti su mi ljudi nalupetali i ovde a pogotovo na fb. Ne znam što se ljudi javljaju da lupetaju. Šta koga boli kurac, šta će meni sat. I zašto. Mnogo si ti nešto nervozan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...