zZavarivach 189 Napisano Mart 13, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam počeo malo preko reda, kao i svako ko gugla, da bi brže bolje došao do informacija, red je da se predstavim, jer sam prvi post napravio u podgrupi. Zovem se Tomislav, uglavnom me zovu Toma jel. Iz Novog Sada sam, po struci frigo-tehničar i to i radim. Motore nisam vozio JAKO dugo, mogu da kažem 20 godina... Vozio "Zoljice" malo BT, skutere i to je to. Bilo uglavnom za grad i kao prevozno sredstvo do škole, vauv! Može se reći da sam zbog velikog obima posla i večite zauzetosti tuđim problemima, morao da nađem još neki ventil za rasterećenje. Imam prijatelje i drugare koji voze motore dugo, i eto nekako sam se "opirao" do sada. Probao sam nekoliko različitih vrsta i nekako našao sebe na Royal Enfieldu - Meteor 350 (Fireball Red). Ovo mi je taman dovoljno za moje potrebe, da li ću i kada uzeti nešto drugo ostavljam za drugu temu. 20 konja mi je dosta, lepo se vozi, ne žurim za nikim, niko me ne vuče da kupim nešto drugo a opet verujem u ono što kažu da se svako posle nekog vremena odluči za neki drugi motor. Sledeći izbor je bio Honda Integra! Svideo mi se automatski menjač, ide ko metak, veliki točkovi. Cena jeste bila faktor, razlika u kvalitetu nije za diskusiju iako je motor stariji 10god ali opet nekako se odlučio za manji i slabiji pa da se prvo potkujem što bi se reklo. Od moto opreme imam kacigu, jaknu i duboke cipele, bio prošle nedelje poslom u Austriji, svratio u Louis i bio celo prepodne, izvlačili me napolje oduševio sam se izborom i uslugom, ode 350e ko iz šale a znam da je to ništa. Inače volim da radim dosta toga "uradi sam" ali poštujem majstore jer sam i ja to u drugoj sferi. Automobile i kombi za firmu teram kod majstora i radim sve što treba da bude uvek maksimalno dao sam sve što je do mene. Motor je još u garanciji pa poštujem sve što treba a posle ćemo videti šta i kako. Motor sam kupio od člana foruma, pustivši poruku valjda u pravom trenutku/ vremenu. Eto toliko. Nadam se da nisam udavio. Slike motora si već bile ali evo jedne malo loše slike iz pretrpane garaže,čeka lepše vreme. Svako dobro! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Mart 13, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Mart 13, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8017 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1582 Napisano Mart 13, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 13, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Mart 14, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7179 Napisano Mart 14, 2023 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Komšiluk, lepa vozalica. Prošle godine na sajmu sam se oduševio. Baš su lepo skockali priču. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 14, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Mart 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao. Napravio si dobar izbor. Meteor 350 je sjajan motor. Ja sam ga imao oko godinu dana (kupio sam novi) ali sam ga zamenio za Interceptor jer mi položaj sedenja nije odgovarao zbog problema sa leđima. Malo si me zbunio ovom Hondom Integrom. Greška ili si se dvoumio između kupovine motora i automobila? Promenio Mart 16, 2023 član Lone rider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Mart 16, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da nisam dobro napisao, Integru NC750D ili kako već joj je zvanična oznaka, motor Nadam se da ću se navozati sa Meteorom neko vreme pa posle kako bude. Svi kažu da se zameni kad tad, Interceptor mi je čudan, i privlači i odbija, a recimo ovi novi sa crnim agregatom su mi mnogo lepši. Ovaj meteor sam kupio sa nekih 900+km tako da ga još ''štedim''. Šaltanje petom mi je baš baš lepo čučnulo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Mart 16, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Navozaćeš se sigurno. A izgled je stvar ukusa. Meni se novi modeli Interceptora za 2023 sa alufelnama i zatamnjenim agregatom i auspusima npr. uopšte ne sviđaju. Mada se ukusi menjaju. Ja do pre par godina ne bih mogao ni da pretpostavm da ću završiti sa modernim klasikom jer sam čitavog života voleo samo kruzere (i još uvek ih volim) ali sada definitivno sebe više vidim na Interceptoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2527 Napisano Mart 16, 2023 Drug član, 1083 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je motor ,dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2107 Napisano Mart 17, 2023 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...