Alexandra995 4623 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1186 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Forsberg je napisao: Prevarili ste i mene, poručio sam ovu (jer je u Dekatlonu trenutno nema). Po veličini, trebalo bi da stane u Louis nepropusnu torbu gde planiram i šator, dušek i vreću, pa sam u fazonu da sve za kamp nosim u njoj. Javljam kad je dobijem kakva je. Javljaj, meni bi se svaka do pola metra uklopila da vežem uz šator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17410 Napisano Maj 15, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 27.4.2023. at 13:28, BaneVuk58 je napisao: Ko ima ovakvu stolicu zna koliko uleže u zemlju. Fora sa Ali-ja u "home made" verziji. 3/4" okiten,čepovi od cevi i ona topljiva plastika. Prototip podložan estetskoj korekciji....atestiran na 140 kg. ....pa ko želi da se zajebava Bane solorider sa stolicom Imam dve iste takve (samo u crnoj boji). Stolica mi najviše treba (u ovim godinama), kad moram na putu da oblačim (ili da skidam) kišne pantalone. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8423 Napisano Maj 15, 2023 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nijedna kafana ne može da zameni. Pogotovo posle klope....za nas starije Nadam se da će pasti neki dogovor oko nekog kamp logorovanja....Bane loneridersa osmehom i stolicom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8423 Napisano Maj 15, 2023 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zika56 je napisao: Imam dve iste takve (samo u crnoj boji). Stolica mi najviše treba (u ovim godinama), kad moram na putu da oblačim (ili da skidam) kišne pantalone. Ja dok se skontam....obično i prodje kiša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19365 Napisano Maj 15, 2023 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BaneVuk58 je napisao: Nadam se da će pasti neki dogovor oko nekog kamp logorovanja... Rekli smo da pravimo. Računaj(te) negde tamo početkom leta. Imam i ideju u glavi: Borski Stol. Dostupno i sa off-a i sa asfalta!! Može i za jedne i za druge, i sas stolicu i bez... 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2708 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce dosta sa motora preci na zaprezna kola (u njih stane vise stolica i rostilja). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8423 Napisano Maj 15, 2023 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Dane Deda je napisao: Vidim ja da ce dosta sa motora preci na zaprezna kola (u njih stane vise stolica i rostilja). Pa i to je za ljude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7806 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Spremaju se i zaprezna kola Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8423 Napisano Maj 15, 2023 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Bigor je napisao: Spremaju se i zaprezna kola Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Tooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2708 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneVuk58 je napisao: Pa i to je za ljude Jeste Bane za ljude, a sto se mene tice ja bi pre stavio na motor tastu nego stolice, rostilje, frizidere ,serpe i lonce. Dosta mi je sto nosim kisnjak, po koju majicu,gace, carape, novcanik i flasu lozovace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5017 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Alexandra995 said: Javljaj, meni bi se svaka do pola metra uklopila da vežem uz šator. Ništa od tog, ni ovi nemaju i ne mogu da poruče vidim da ću ići sa ovom kao tvojom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19365 Napisano Maj 15, 2023 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Višak je čak i ta lozovaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4483 Napisano Maj 15, 2023 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, severian je napisao: Višak je čak i ta lozovaca! Povuci reč!!!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8423 Napisano Maj 19, 2023 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Znači.... bez stolice ni na protest Bane loneridersa osmehom i stolicom 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7806 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vele hoce da noce u satorima Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8423 Napisano Maj 20, 2023 Solo Rider, 3220 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel' Decathlon sponzorisao protest ???Bane loneridersa osmehom i stolicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Maj 25, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Гледам управо неки путопис, кад налетих на ово Стаје сигурно киштра (гајба), а можда и две 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Jun 3, 2023 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, potrebna mi je pomoc oko kampovanja. Idem sa devojkom, motorom, kampovacemo nekih 7 dana u avgustu. Od opreme generalno imam sve bitnije (sator, dusek, vrece za spavanje...) ali me zanima sta ima od nekih sitnica koje su manjeg gabarita, lako se pakuju na motor i ne zauzimaju puno prostora, a znatno pridodaju na konforu. Mi se i bez kamp opreme natovarimo maksimalno stvarima, tako da nam je prostor na motoru dosta ogranicen. Primer: imao sam neki jednokratni rostilj sto sam dobio uz gajbu lav piva, koji je bio genijalan. Sluzio je dva dana, mada mislim kad bi se samo malo ojacao, da bi potrajao dosta vise, a sklopljen je bio velicine A4 papira, i debljine manje od 1 cm. Sad sam malo googlao i ne mogu da nadjem isti takav rostilj, on bi mi sad bio idealan (devojka kaze da su joj to bili najbolji burgeri u zivotu). Verujem da su neki iskusniji od vas vec naisli na dobre proverene proizvode, neke bas dizajnirane za kampovanje motorom. Svi predlozi su dobrodosli, od rasklopivih stolica, stolova, posudja, neki jastuci na naduvavanje... Ili neke home-made varijante, hakovi i trikovi. Zadni put smo kamovali kolima, poneli smo i sto i stolice, lezaljke... i skapirao sam da dozivljaj kampovanja 3 puta bolji kad imas gde da sednes i spustis kafu :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 683 Napisano Jun 3, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 429 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bice to malo nezahvalno kampovanje za 7 dana. Stolice smo vec obradili u par tema. Noge digni na kofer. Umesto rostilja, ponesi samo resetku, pa koristi kamenje. Najbolji jastuk koji sam nasao je ovaj iz Dechatlona. Lepo se pakuje, a oblozen je nekim sundjerom, pa je prijatniji. Lako se podesava. Powerbankova koliko mozes. Lampe! Imas temu o njima. Imas ovu jeftinu, a dobru varijantu na aliju. Bocnes u powerbank: https://a.aliexpress.com/_mLtz6oY Muzika...JBL za koliko para mozes. Referentni je u svakoj klasi. Set posudja...obidji Dechatlon, ima u svim oblicima. Reso...ako ces na plin, isto tamo. Ako ces benzin, ima ruskih primusa na KP. Ili Colemanov reso. Stocic...u ovoj reziji je luksuz. Ali, imas par varijanti u Dechatlonu. Ponesi dasku za secenje umesto njega, koristice i kao radna povrsina za spremanje hrane. Zgodno je poneti tuš, onaj crni kao vreca od 10-25L sto se okaci na drvo. Koristice i kao cesma za pranje posudja. Ponesite manje garderobe, pa operite u koferu. Onda ne zaboravi kanap. Testera...Bahco Laplander. Autan. Sklopiv ranac za namirnice koje kupite usput. Bem li ga....ako hoces komfor, ponesi neku lezaljku umesto devojke. Ne moz' oba. 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jun 4, 2023 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki motocikl da može da povuče kamp prikolicu:lol:Svaki Ural to vuče ka od šale.One holandske za dvoje, u obliku jajeta.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 4, 2023 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se veoma razlikuje da li idete u uredjen kamp ili kampovanje na divlje. U svakom uredjenom kampu ima dosta toga da ne morate da nosite...toaleti, roštilj, vrlo često i po nekoliko stolova i klupa pa ukoliko smestite šator u blizini mogu vam poslužiti, struja... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Jun 4, 2023 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo u uredjeni kamp svakako, nego vise ovako nekih sitnica oko satora da imamo. Ovaj jastuk deluje odlicno, to cu definitivno uzeti i videti i ostale stvari u dekatlonu koje si predlozio. Hvala na savetima! @Slammer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Jun 5, 2023 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj spisak za kampovanje pa u zavisnosti čime idem i sa kim idem samo izbacujem viškove. Kampovanje ŠATOR Vreće Podloške Pumpa Jastuci Cirada Piknik prostirka Sto, stolice velike i male Ležaljka Sipke za ciradu OPREMA Nož, Letherman, oštrač Sekira Testera Ašov Upaljač Užad Lampe: naglavne, fenjeri Powerbank, solarni, kablovi Gopro HIGIJENA Četkica i pasta za zube Toalet papir Vlažne maramice Autan Krema za sunce Apoteka Sapun, kutija KUHINJA Deterdžent, sundjer Roštilj Mašice Ćumur Primus, plin Šerpa: čaše , tanjiri i escajg Daska za sečenje Ljustilica Kutlaca Kese za djubre Voda: balon, meh, filter Meso, hleb, so, povrće OSTALO Piće Cigare Šorcevi za kupanje, papuče, ćebe, duksevi Klopa i cinije za Lusi i kesice 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Jun 5, 2023 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan On 6/4/2023 at 12:06 AM, donadog said: Pozdrav, potrebna mi je pomoc oko kampovanja. Idem sa devojkom, motorom, kampovacemo nekih 7 dana u avgustu. Od opreme generalno imam sve bitnije (sator, dusek, vrece za spavanje...) ali me zanima sta ima od nekih sitnica koje su manjeg gabarita, lako se pakuju na motor i ne zauzimaju puno prostora, a znatno pridodaju na konforu. Mi se i bez kamp opreme natovarimo maksimalno stvarima, tako da nam je prostor na motoru dosta ogranicen. Primer: imao sam neki jednokratni rostilj sto sam dobio uz gajbu lav piva, koji je bio genijalan. Sluzio je dva dana, mada mislim kad bi se samo malo ojacao, da bi potrajao dosta vise, a sklopljen je bio velicine A4 papira, i debljine manje od 1 cm. Sad sam malo googlao i ne mogu da nadjem isti takav rostilj, on bi mi sad bio idealan (devojka kaze da su joj to bili najbolji burgeri u zivotu). Verujem da su neki iskusniji od vas vec naisli na dobre proverene proizvode, neke bas dizajnirane za kampovanje motorom. Svi predlozi su dobrodosli, od rasklopivih stolica, stolova, posudja, neki jastuci na naduvavanje... Ili neke home-made varijante, hakovi i trikovi. Zadni put smo kamovali kolima, poneli smo i sto i stolice, lezaljke... i skapirao sam da dozivljaj kampovanja 3 puta bolji kad imas gde da sednes i spustis kafu :). Taj roštilj o kome pričaš sam video u Uradi sam ali ga nikad nisam probao i nemam nikakvog iskustva sa istim. ROŠTILJ ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU 600gr ALU - Roštilji/oprema | Uradi Sam Doo URADI-SAM.RS ROŠTILJ ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU 600gr ALU - kupi ili rezerviši online. Specijalne cene, akcije, popusti u internet prodavnici. Specifikacija · Uporedi · Kupi · Dostava Inače i ja uvek nosim samo rešetku kao što je kolega iznad predložio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Jun 5, 2023 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i ja ovaj, ali nije to taj. Ovaj sto sam ja imao se sklapao kao slagalica, i imao je donji cetvrtasti deo za lozenje i resetku preko. Na coskovima se pricvrsti tako sto se provuku 4 metalna pina koji drze stranice i ujedno su i nogice na kojima stoji ceo rostilj. Dobra je stvar sto je zbog toga odignut od zemlje tako ne pali travu, i zbog toga je zgodan sto moze bilo gde da se postavi i da se ne prlja zemlja ili unistava travu. Uspeo sam zapravo da iskopam slike sa telefona: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...