BaneVuk58 7651 Napisano April 25, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @ForsbergPiroćanski roštilj kad treba da dodju kumovi i vidjeniji gosti na gozbu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano April 25, 2023 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Više sam se nasmejao na komentar "sa stolicom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano April 25, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Forsberg je napisao: Više sam se nasmejao na komentar "sa stolicom" Па кад ме већ прозивају Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano April 25, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi danas mikro pumpa, i zaboravio sam kad sam podržao na kickstarteru Izvlači vazduh, pumpa dušeke itd, i ima lampicu. Puni se na USBC, kači se gore itd... Probao samo malo, lepo duva! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 25, 2023 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Skittles je napisao: Stigla mi danas mikro pumpa, i zaboravio sam kad sam podržao na kickstarteru Izvlači vazduh, pumpa dušeke itd, i ima lampicu. Puni se na USBC, kači se gore itd... Probao samo malo, lepo duva! Zanimljivo Koliko para je bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano April 25, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Oko 30$, ne znam napamet, kao što rekoh bilo nekad zimus Ali mislim da ni sada nisu nešto veće cene na njihovom sajtu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano April 25, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne da kopira link pa evo ovakoBane soloridersa stolicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano April 25, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Edit: Sada vidim jeftinije na aliju nego kod njih na sajtu... Promenio April 25, 2023 član Skittles 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano April 27, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima ovakvu stolicu zna koliko uleže u zemlju. Fora sa Ali-ja u "home made" verziji. 3/4" okiten,čepovi od cevi i ona topljiva plastika. Prototip podložan estetskoj korekciji....atestiran na 140 kg. ....pa ko želi da se zajebava Bane soloridersa stolicom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano April 27, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Al uvek se nasmejem ovom potpisu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano April 27, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Al uvek se nasmejem ovom potpisu 2:Vidi 2020-te zapucamo u Pirot kod kumova. Šta ima da se vidi ..predlože "Kozji kamen" vidik kao na Uvcu, ali uspon pa je malo teže stići. Ok idemo mi.. kumovi ostadoše. Posle sat vremena muda do zemlje, posle dva sata već se vuku po zemlji jedva stigosmu. Rekoh ...."Da mi je ona kamp stolica, motor bi mu poklonio" . Eto .... bez nje ne idem nidže . Bane soloridersa stolicom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano April 27, 2023 (promenjeno) Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha. Valja se guzica ispoštovati. Od ovih sto sede na ostro kamenje se svasta moze ocekivati. Promenio April 27, 2023 član Slammer 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš za poneti, al' nema veze. Dva ekspandera i mrežica rešavaju problem. U pitanju je: McKinley CAMP CHAIR 200 I, stolica kamp, plava | Intersport WWW.INTERSPORT.RS McKinley Camp Chair 200 I je izuzetno zgodna i lagana stolica koja je savršena za kampovanje. Odlikuje je mala težina kao i lako sklapanje. Opremljena je naslonima za ruke i držačem za... Još samo treba sve napakovati, šator, dušek, ranac, stolica... A samo ona je skoro ceo metar. 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Maj 15, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995Dobrodošla u klub "Nigde bez stolice". Napakovače će sve to ne brini 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, BaneVuk58 je napisao: @Alexandra995Dobrodošla u klub "Nigde bez stolice". Napakovače će sve to ne brini Hvala... Ja se odmah setila tebe. Da sednem k'o čovek pored motora i da uživam u pogledu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16876 Napisano Maj 15, 2023 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneVuk58 je napisao: @Alexandra995Dobrodošla u klub "Nigde bez stolice". Napakovače će sve to ne brini Samo vas gledam... Na kraju ćete me naterati da probam 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Maj 15, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, severian je napisao: Samo vas gledam... Na kraju ćete me naterati da probam Vidi....ranije kad sam bio "mlađi" samo se peglalo i kafane. Prodješ milion lepih "mesta sa pogledom" i na kraju ždranje u nekoj kafani. Od korone su mi se otvorili novi vidici. Kafa, čaj...mirisi prirode mimo vreve i gužve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16876 Napisano Maj 15, 2023 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve to ok, razumem i delim doživljaj. Stolicu koja štrči pola metra sa motora ne razumem. Al kapiram da ima nešto, čim se toliko mučite! Sad bez šale, razumem naravno, svako ima svoju radost! Dobra stolica na kampu je merak. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki motocikl da može da povuče kamp prikolicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, severian je napisao: Sve to ok, razumem i delim doživljaj. Stolicu koja štrči pola metra sa motora ne razumem. Al kapiram da ima nešto, čim se toliko mučite! Sad bez šale, razumem naravno, svako ima svoju radost! Ovo je bilo brzinsko pakovanje od prodavnice do servisa. Kako ću da kampujem motorom jednom u dve godine, napakovaću da bude sigurnije za prevoz. Bilo je i manjih stolica u ponudi, ali mi ništa od toga nije odgovaralo - ako nađem nešto sitnije u međuvremenu, utoliko bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Пратим ову тему, али како видим још нико овако нешто није набавио 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi....ranije kad sam bio "mlađi" samo se peglalo i kafane. Prodješ milion lepih "mesta sa pogledom" i na kraju ždranje u nekoj kafani. Od korone su mi se otvorili novi vidici. Kafa, čaj...mirisi prirode mimo vreve i gužve Meni je to i smisao voznje motora, bar sam ga zbog toga kupioПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Maj 15, 2023 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, BaneVuk58 said: Vidi....ranije kad sam bio "mlađi" samo se peglalo i kafane. Prodješ milion lepih "mesta sa pogledom" i na kraju ždranje u nekoj kafani Ja i dalje tako vozim,a nisam vise mlad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, John159 je napisao: Пратим ову тему, али како видим још нико овако нешто није набавио Ovo ću ja da nabavim da vozim jaču polovinu. Stolice su mi skroz okej, nosivost im je do 100kg, imaju otvor za čašu/limenku/flašu, a da jesu, nezgodne su za pakovanje na motoru. Ja sam ih prvenstveno uzela za auto skupove, drift i kampovanje sa mužem, jer bi tad išli kolima. Ja za motor i dalje lovim manje pakovanje, da ima naslon i da se ne "sklopi" posle 3 upotrebe. Ako ne nađem ništa bolje, jbg, napakovaću kako znam i umem da ne izmrda. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Prevarili ste i mene, poručio sam ovu (jer je u Dekatlonu trenutno nema). Po veličini, trebalo bi da stane u Louis nepropusnu torbu gde planiram i šator, dušek i vreću, pa sam u fazonu da sve za kamp nosim u njoj. Javljam kad je dobijem kakva je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...