SQTR 727 Napisano April 8 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 508 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan vrlo svojim NCom moram da naglasim tri mane: slabo emergency kocenje preko 100km/h, manjak snage za dvoje i basic ogibljenje. Nije da ne radi ali treba držati ocekivanja nisko. Inace je DCT savrsen, sedenje vrlo dobro, malo zulja klikere. Promenio April 8 član SQTR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 216 Napisano Nedelja u 07:29 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluje zanimljivo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 1067 Napisano Nedelja u 10:20 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ista kao moja Mislis da je viljuska, kocnice i tocak sa novijeg modela? Ne smem ni da razmisljam previse u tom smeru, plasim se da cu odraditi to preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 216 Napisano Nedelja u 17:55 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, sale125 said: Ista kao moja Mislis da je viljuska, kocnice i tocak sa novijeg modela? Ne smem ni da razmisljam previse u tom smeru, plasim se da cu odraditi to preko zime Nije sa novijeg, nego sa nekog drugog motora. Ja vala razmisljam, bas mi je legao NC. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 17 Napisano Nedelja u 20:30 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanimaju taze cene servisa. Napomena: set za usb nije upaljač, pa da stavite adaptere po želji, nego podrazumeva jedan C izlaz. Takođe, ne nelazi se izveden napred (ispod displeja, na kormanu i sl.) nego u tanku. Promenio Nedelja u 21:15 član Мркс 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 216 Napisano Nedelja u 21:07 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Мркс said: Ako nekog zanimaju taze cene servisa. Naponena: set za usb nije upaljač, pa da stavite adaptere po želji, nego podrazumeva jedan C izlaz. Takođe, ne nelazi se izveden napred (ispod displeja, na kormanu i sl.) nego u tanku. Da li kojim slucajem znas koliko je “comfort” sedište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 17 Napisano Nedelja u 21:19 U prolazu, 30 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, GunnerHan said: Da li kojim slucajem znas koliko je “comfort” sedište? Ne znam. Link dodatne opreme https://www.honda-srbija.rs/upload/document/25ym_nc750x.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ADV350 12 Napisano Ponedeljak u 05:08 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,ako je nekom potreban podesavajuci vizir neka se javi oko dogovora. Koristi se od septembra prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 80 Napisano Ponedeljak u 05:34 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Мркс said: Ako nekog zanimaju taze cene servisa. Napomena: set za usb nije upaljač, pa da stavite adaptere po želji, nego podrazumeva jedan C izlaz. Takođe, ne nelazi se izveden napred (ispod displeja, na kormanu i sl.) nego u tanku. Danas ga vozim bas u carbox, znaci toliko ce i mene da kosta. Prosle godine oko 21000 bio… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7337 Napisano Ponedeljak u 06:28 Ne silazi, 3293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dobar je to i proveren motor, radite sami, svi delovi su vam manje od 50e. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 80 Napisano Ponedeljak u 06:56 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Sve si u pravu nego kao zbog garancije ajde da se ispostuje iako realno nema smisla da se toliko placa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7337 Napisano Ponedeljak u 07:00 Ne silazi, 3293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I onako od nje skoro pa nemas nista, A sta god da se desi od tih para ces to da resis. Vece probleme oni nemaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 216 Napisano Ponedeljak u 07:14 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: NBG Motocikl: NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Мркс said: Ne znam. Link dodatne opreme https://www.honda-srbija.rs/upload/document/25ym_nc750x.pdf Hvala. Razmisljam se za ovo koje je 15mm poviseno. Čini mi se korektna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1457 Napisano Ponedeljak u 08:17 (promenjeno) Drug član, 867 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to komfor sedište nešto sumnjivo jeftino. Skuplje je da preradiš sedište kod bilo kog majstora, nego ovo novo. Maltene isto koštaju i štitnici ruku... Treba proveriti to, za svaki slučaj.. EDIT: Sad tek vidim da je posebna cena za vozačevo, a posebno za suvozača. To već ima smisla... Promenio Ponedeljak u 08:18 član Predator016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 17 Napisano Ponedeljak u 08:20 U prolazu, 30 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, R3MAX1989 said: Danas ga vozim bas u carbox, znaci toliko ce i mene da kosta. Prosle godine oko 21000 bio… Na pultu desno je cena radno sata. Vidi po kategorijama jel 4000-4400-4800din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 17 Napisano Ponedeljak u 08:22 U prolazu, 30 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Predator016 said: Maltene isto koštaju i štitnici ruku... Štitnici ruku kao da su zarotirani ka dole, la ne pružaju neku zaštitu od vetra na zglobovima. Pomažu grejači ručica sa druge strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4991 Napisano Ponedeljak u 09:12 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nov ADV350 stigao sa naopačke montiranim štitnicima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ADV350 12 Napisano Ponedeljak u 10:06 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Comfort sediste je najbitniji deo dodatne opreme.. ja sam na moj motor stavio sve sto ima,i iz iskustva kazem da je sediste odlicno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 17 Napisano Ponedeljak u 13:56 U prolazu, 30 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, QmBGD said: Meni je nov ADV350 stigao sa naopačke montiranim štitnicima Proverio sam, lepo piše KAPPA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 80 Napisano Ponedeljak u 16:14 (promenjeno) Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo racuna sa prvog redovnog servisa posle godinu dana od kupovine motora. Nesto manje od 20000. Prijavio sam bio kao primedbu cesto paljenje ventilatora cim me malo vise uhvati grad i semafori kreni, stani. Nakon servisa rekli su mi da je falilo 250 ml antifriza i da je normalno da ga motor malo trosi. Da li je to po vama normalno da trosi antifriz, jer po meni nov motor koji je presao 6000 ne bi trebalo da trosi?? Promenio Ponedeljak u 16:16 član R3MAX1989 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 17 Napisano Ponedeljak u 17:12 U prolazu, 30 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, R3MAX1989 said: Evo racuna sa prvog redovnog servisa posle godinu dana od kupovine motora. Nesto manje od 20000. Prijavio sam bio kao primedbu cesto paljenje ventilatora cim me malo vise uhvati grad i semafori kreni, stani. Nakon servisa rekli su mi da je falilo 250 ml antifriza i da je normalno da ga motor malo trosi. Da li je to po vama normalno da trosi antifriz, jer po meni nov motor koji je presao 6000 ne bi trebalo da trosi?? Poredio sam sa mojom specifikacijom i ne kapiram zašto tebi nisu menjali/meni jesu: - filter automatskog menjača 2.374,94din - zašto tebi 3,6l a meni 3,7l ulja - zaptivka 710,03din ChatGPT kaže da je normalno i da je to ispod proseka potrošnje antifriza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 80 Napisano Ponedeljak u 17:28 (promenjeno) Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Za filter kazu menja se na svakom drugom servisu, a menjan je na 1000 km tako da na sledecem ide zamena. Za kolicinu ulja ne znam sto tako. Zaptivka koliko vidim 245 isto kao i tebi… Promenio Ponedeljak u 17:31 član R3MAX1989 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 99 Napisano Ponedeljak u 18:39 U prolazu, 63 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Мркс je napisao: Poredio sam sa mojom specifikacijom i ne kapiram zašto tebi nisu menjali/meni jesu: - filter automatskog menjača 2.374,94din - zašto tebi 3,6l a meni 3,7l ulja - zaptivka 710,03din ChatGPT kaže da je normalno i da je to ispod proseka potrošnje antifriza. Ne slazem se da je bas normalno da potrosi 250ml antifriza za sezonu, svakako se rashladna tecnost gubi i kod potpuno ispravnog sistema hladjenja, jer neka kolicina isparava, neka mikrokolicina (nevidljiva golim okom) prodje kroz razne spojeve, ali je za sisteme od 1,5-2l bez obzira na nacin voznje i vremenske uslove maksimum mozda da za sezonu spadne od max do min, tako je negde i kod automobila normalno da na 6-7l potrose 200-300ml za sezonu. Ovde ili nije bilo dovoljno ni kad su ti predali motor kao nov, ili cep poklopca nije lepo bio zatvoren, ako ne vlazi na pumpi, a da je vidljivo...onda vrvtn svakako nije nista strasno. Meni je zanimljivo da ga nema na racunu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1065 Napisano Ponedeljak u 18:50 Zainteresovan, 443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, R3MAX1989 je napisao: Za filter kazu menja se na svakom drugom servisu, a menjan je na 1000 km tako da na sledecem ide zamena. Lažu kao psi. Meni su promenili filter i na prvom i na drugom servisu. Ako govorimo o Delti na Novom Beogradu indijanci mi nisu ni promenili ručicu prednje kočnice kako smo se i dogovorili, lik na prijemu nije znao da mi proveri nivo ulja. I sada vidim na instagramu njihov oglas da traže mehaničara. Da sam Japanac iz Honde, oduzeo bih im licencu i stavio na crnu listu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2800 Napisano Ponedeljak u 19:29 Skuteras, 3848 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je zaptivka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...