midnightdk 56 Napisano Decembar 18 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Prekidac je namesten, sad potrebna pomoc za konektor. Potreban muski deo ili ceo konektor sa slike, ako neko ima viska ili info gde ga nabaviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2969 Napisano Decembar 18 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ces ga naci, kao sto sam rekao, kod mene je isecena izolacija ispod njega i tako sve uradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 158 Napisano Decembar 20 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Uvek možeš utaknuti žice direktno, sa hilznama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7340 Napisano Decembar 20 Drug član, 3053 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 10/31/2024 at 5:24 PM, Kadezi said: Nadam se da moja žena ne čita ovo . Sent from my Mi 9T using Tapatalk Ahahahahahahha!!! "Ne daj bože da ga jednog dana proda za koliko sam joj rekao da sam platio!" 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 16 Napisano Četvrtak u 19:27 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, nedavno sam postao vlasnik NC 2021 Dct verzija 27000 km, poslednji evidentirani servis na 13500 u Delti. Imam jedno pitanje. Posto sam do sad vozio iskljucivo skutere nisam strucan. Dovezo sam danas motor iz Beograda do Kragujevca i prilikom pauze u Topoli primetio sam dim koji dopire ispod hladnjaka i neki kao miris izgorelog ulja. Zvao sam prodavce, rekli su mi da vozim i da je to normlno zbog hladnoce i mokrog puta. Na motoru nije fabricki, vec Ixil auspuh bez db kilera. Promenio Četvrtak u 19:28 član Gavrilo87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Četvrtak u 20:48 BJB Maxi scooter club, 1661 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da su ga glancali i tretirali sa nekim sprejevima da bi dobio sjaj,pa sad da to ogoreva. Svakako ,isprati sta se desava. Ako se bude desavalo i kasnije,reklamiraj. Dobro bi bilo da imas pisani trag da si vec to napomenuo. Predpostavljam da si uzeo u Delti ili od privatnog lica? Ako je privatno,onda nazalost nema nikakve garancije,ali opet ,motor ima malo km i ne bi trebalo da bude problema. Srecna kupovina i verujem da jedva cekas sezonu 2025. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2568 Napisano Četvrtak u 20:51 Drug član, 1134 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Da li @Gavrilo87 imaš neku sliku tog dela iz kog se javlja dim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 16 Napisano Četvrtak u 21:57 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam u Tehnodromu. Oni su uzeli motor od prvog vlasnika u zamenu za tracer 9gt. Bukvalno vidim dim izmedju guvernala i tranka malo sa desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Četvrtak u 23:20 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne se uzrujavaj....vozi, sve je Ok. Dim ti dopire od izduvne grane i hladnjaka motora. Stavi produžetak prednjeg blatobrana i rešen "problem". 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gavrilo87 16 Napisano Petak u 08:08 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Petak u 10:47 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, ja sam uzeo nov motor i uvek kada je mokro ili je kisa vide se isparenja u obliku "dima" i oseti se kao paljevina, sto kaze Satelis sve ok i teraj dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Petak u 14:20 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DarkoB said: Tacno, ja sam uzeo nov motor i uvek kada je mokro ili je kisa vide se isparenja u obliku "dima" i oseti se kao paljevina, sto kaze Satelis sve ok i teraj dalje ... tačno tako ...ali obavezno PP aparat u frunk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...