Alekre 12504 Napisano Maj 14, 2023 Ne silazi, 7307 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno krenemo na more na ER5. Ja tada 115kg, đevojka 70. Trenirala rukomet, kad mi podvikne ja šuš. Napred tank torba od 25 litra, pozadi Maxia 53 litra i dva bočna od 40 litra. Dobro ER5 nije pukao na pola. Prvo krenu da me bole kolena i ramena. Onda baš bole, onda utrnu i ne osećam više ništa. Tad mi je svejedno, kao da vozim GoldWing ali nema pauziranja. Kad smo stigli dole, ispravljao sam jednu nogu, pa drugu, pa vrat, sve polako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&coAko glumiš Markeza,skačeš tamo-'vamo po njemu,neće te nikad zaboleti ništa,jer nisi u istom,nezgodnom položaju sve vreme! Raditi na položaju...Što više ruke osloboditi,staviti podizače,za guz'cu uraditi sedište,kome smeta. Visina vozača,dužina ruku...način vožnje.Ranije sam osećao nelagodu u vratu posle duže vožnje bez pauze,skoro pređoh 250km. u cugu i ništa.Valjda se malo mišići navežbali,ojačali...i vremenom se navikneš na motor pa si opušteniji?!A i nisu svi za određeni položaj,nekom smeta,nekom ne. Još se Blaža bori sa vetrom,korman mora jače stiskati...navićićeš se tj. mišići će se navići,ojačati. Ako ne onda menjaš motor,znači da baš ne odgovara! Mladi smo...godine su pred nama?!?! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Maj 14, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, shoyyka je napisao: Mladi smo...godine su pred nama?!?! Pa to sam i hteo da kažem ! Podržavam ! Neću još menjati motor, pa tek sam saobraćajnu izvadio na moje ime...! Odgovara mi za grad, može i za dalje, valjda ću se i navići na njega. A i on na mene, tek se upoznajemo ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Septembar 2, 2023 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li razlike u performansi prednje kocnice kod modela CB500 izmedju Nissin i Brembo celjusti koje su ubacene oko 1997. godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik 72 7 Napisano Octobar 18, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: bg Motocikl: GPZ 500S 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je na oglasu . Nemam dovoljno postova da ga oglasim na forumu . U solidnom je stanju registrovan do februara . Fali mu malo ljubavi . Menjam sektu prelazim u Yamahu . Послато са SM-A315G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Octobar 18, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zszoltan 6 Napisano Novembar 1, 2023 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Totovo Selo,Severna Vojvodina Motocikl: Honda silverwing fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,u potrazi sam za novom motorom i izdvaja mi se od ostalih i gpz 500, mozete me posavetovati na sta bi trebalo da obratim posebnu paznju kad budem isao gledati neki primerak?Najverovatnije to bili primerci iz prve serije do '94-te...Hvala! Promenio Novembar 1, 2023 član zszoltan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Novembar 1, 2023 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zszoltan said: Pozdrav,u potrazi sam za novom motorom i izdvaja mi se od ostalih i gpz 500, mozete me posavetovati na sta bi trebalo da obratim posebnu paznju kad budem isao gledati neki primerak?Najverovatnije to bili primerci iz prve serije do '94-te...Hvala! Gledaj bas da izbegnes prvu seriju ako mozes zbog problema sa magnetom. Gledaj opste stanje,kako pali,da li dimi, da li trese pri voznji,kocenju, diskove,gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zszoltan 6 Napisano Novembar 1, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Totovo Selo,Severna Vojvodina Motocikl: Honda silverwing fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Motorcyclist je napisao: Gledaj bas da izbegnes prvu seriju ako mozes zbog problema sa magnetom. Gledaj opste stanje,kako pali,da li dimi, da li trese pri voznji,kocenju, diskove,gume. Ne postoji neko resenje iz prakse pomocu kojeg moze trajno da se resi taj problem sa magnetom?Naprimer ugradnja iz drugog modela itd..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8460 Napisano Novembar 1, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, zszoltan je napisao: Ne postoji neko resenje iz prakse pomocu kojeg moze trajno da se resi taj problem sa magnetom?Naprimer ugradnja iz drugog modela itd..? Može. Samo treba da se preradi za pikapove kada pali. Magnet sa novijeg, posle 1994. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8460 Napisano Novembar 1, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Stariji ima gume 16ice, noviji 17ice. Stariji imaju sa jednim i dva diska napred, doboš pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Novembar 1, 2023 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stariji ima i losiji zatezac lanca bregaste. To i magnet su mehanicka poboljsanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zszoltan 6 Napisano Novembar 2, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Totovo Selo,Severna Vojvodina Motocikl: Honda silverwing fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Po vasoj proceni koliko bi bila neka trenutna realna cena za nekog gpz 500-ka prve serije ili evenetualno pocetak restajling verzije od '94-te u nekom ok stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Novembar 2, 2023 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1000-1200e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Novembar 18, 2023 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci evo ga novi gpz500s Ninja 500 SE | 2024 | Kawasaki WWW.KAWASAKI.EU 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 12 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, tema je malo stagnirala ali da potkrepimo novim atom u ergeli, kawasaki er-5 2005, moj ljubimac Trudio sam se da redom citam i stigao do 25-te strane tek, imacu sigurno tonu pitanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Februar 12 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak. Cene u oglasima abnormalne... Verovatno zbog A2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 12 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Lep primerak. Cene u oglasima abnormalne... Verovatno zbog A2... Hvala kolega, primetio sam,ali generalno su cene svih motora otisle gore, nadam se da ce se u nekom trenutku to malo popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 15 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege da li ovo moze biti zvuk razvodnog lanca bregaste? unnamed STREAMABLE.COM Watch "unnamed" on Streamable. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Februar 15 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Meni se cuo na niskim obrtajima i leru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 15 (promenjeno) U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Motorcyclist je napisao: Moze. Meni se cuo na niskim obrtajima i leru. I meni se cuje samo na leru, vec na 2000-3000 se ne cuje. E sada, da li proveriti spaner tako sto cu ga izvaditi i videti da li je zaglavio, ili pak nesto drugo? Pocelo je da se desava kada sam zamsnio ulje, kada sam ispustao staro ulje vidno je bilo gusto, sipao sam ipone r4000 10w40, mozda da uzmem 15W50 pa da uradim jos jednu zamenu, nisam pametan odakle da krenem. Promenio Februar 15 član Mladen1991 Dodavanje teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16476 Napisano Februar 15 Integrisan, 4932 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cisto sumnjam da je do ulja. Ja sam koristio 15-50w na GPZ-u stalno jer nisam vozio zimi. Jednostavno lanac je bio za zamenu. Nije neka investicija, vise je naci majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 15 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Cisto sumnjam da je do ulja. Ja sam koristio 15-50w na GPZ-u stalno jer nisam vozio zimi. Jednostavno lanac je bio za zamenu. Nije neka investicija, vise je naci majstora. Istina, cuo sam se sa Bokilicem, tu smo preko njive sto se kaze, na nekih 10km pa da vidi za jedno 2-3 nedelje, zelim sve da skockam pred sezonu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Februar 15 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Mladen1991 je napisao: Kolege da li ovo moze biti zvuk razvodnog lanca bregaste? unnamed STREAMABLE.COM Watch "unnamed" on Streamable. Fck, danas sam upalio u garaži i čujem nešto slično... Šta sad, zvaću majstora, MAJSTOREEE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Februar 15 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Motorcyclist je napisao: Moze. Meni se cuo na niskim obrtajima i leru. Ima li veze hladan-vruć? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...