MrD 1689 Napisano Februar 27, 2023 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Slučajno sam sada primetio da se nisam ispoštovao ispoštovao bonton i predstavio se prilikom prijema na forum, pa eto sada to ispravljam. Zovem se Dejan, rođen sam i živim u Beogradu. Radim prilično zahtevan (što se tiče odgovornosti i radnog vremena) i stresan posao. Imam 50 godina, ženu, troje dece i kućnog ljubimca Aktivno vozim automobil, a vozio sam sve i svašta (od Juga, do velikih džipova i kombija). Nikada nisam razmišljao o kupovini motora, a jedini raniji kontakt sa motorom mi je bio Tomos 4 koga sam jednom provozao kao tinejdžer. Prošle godine sam sa suprugom učestvovao na Beogradskom maratonu i proveli poprilično vremena pokušavajući da se parkiramo u centru (samo po sebi izazov, i kada nije ovakvih dešavanja), a onda i da dođemo na start trke koja je na kilometar od mesta gde smo našli mesto. Na startu trke vidimo drugara trkača, kako nonšalantno parkira svoju vespicu uz banderu na samom startu... i tako se rodila ideja. Pošto nemam vremena za polaganje vožnje, počeo sam da gledam skutere koji se mogu voziti sa AM kategorijom. Nekoliko nedelja kasnije, sedeći u porti crkve Lazarica u Kruševcu, primetio sam kako se jedan motor nečujno kotrlja do česme u porti i pomislio da je vozač u leru (da ne bi pravio buku) po inerciji prešao još nekoliko desetina metara. Vozač zatim silazi, sipa vodu sa česme, seda na motor i opet nečujno odlazi dalje. Istog trenutka počinjem da guglam električne mopede i tražim model koji sam video. Dva dana kasnije, naručujem električnu igračku, Super Soco TC, a prva iskustva sam opisao ovde U toku prošlog leta sam prešao oko 2 hiljade kilometara (nije mnogo, a nije ni malo za motorčić koji ima domet 50km i vozi se samo po gradu). Na slici je motorčić koju vozim po gradu, često sa suprugom. Znam da će mnogi na forumu reći da ovo nije pravi motor. Meni stavlja osmeh na lice, ima svoju namenu i lepo radi posao (naročito kada je otključana maksimalna brzina). U svim dosadašnjim kontaktima, zaista sam imao samo veoma prijatna iskustva sa motoristima i spremnošću da se posavetuje novajlija kao ja. Na proleće upisujem obuku za A kategoriju... a dalje ćemo već videti. Pozdrav Dejan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1330 Napisano Februar 27, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Dejane. pre 14 minuta, MrD je napisao: Na slici je motorčić koju vozim po gradu, često sa suprugom. Znam da će mnogi na forumu reći da ovo nije pravi motor. Meni stavlja osmeh na lice, ima svoju namenu i lepo radi posao (naročito kada je otključana maksimalna brzina). Cim ti voznja stavlja osmeh na lice i vozikas se sa suprugom, vec si "pobedio". Srecno na polaganju za A kategoriju. Slatke muke tek slede..... sigurno i neki putopisi, blogovi, vlogovi.... Promenio Februar 27, 2023 član Kadezi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6076 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 2083 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedno vrlo lepo predstavljanje Nema dobrodošlice jer si ti već tu, čini mi se da sam već čitao tvoje postove o ovom mopedu Pozdrav i svako dobro, vidimo se možda nekad na drumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Februar 27, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Dejane. Super predstavljanje, baš te briga ko će i šta da kaže, bitno da skalamerija stavlja osmeh na lice i završava posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 27, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10640 Napisano Februar 27, 2023 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Dva točka su dva točka, kakav je pogon to je nebitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8304 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 560 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве И када положиш за А категорију и затим купиш мотор, ово моторче на струју задржавај у сваком случају. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8396 Napisano Februar 27, 2023 Ne silazi, 2183 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao,ako si ti nasmejan,sve ostalo je nebitno,za koju godinu će nam ukinuti ove što trenutno teramo na benzin.Tako da.........Samo teraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Februar 27, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10437 Napisano Februar 27, 2023 Ne silazi, 2364 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10640 Napisano Februar 28, 2023 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, gebee&co je napisao: Dobro došao,ako si ti nasmejan,sve ostalo je nebitno,za koju godinu će nam ukinuti ove što trenutno teramo na benzin.Tako da.........Samo teraj. Jezik pregrizo S obzirom da nećemo u skorije vreme u EU, bez brige, vozaćemo mi benzince još dugo, a kad ukinu benzince evropljanima pa ovi krenu da nam ih prodaju budzašta tek onda ćemo da se vozimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8396 Napisano Februar 28, 2023 Ne silazi, 2183 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Disko Nindža je napisao: Jezik pregrizo S obzirom da nećemo u skorije vreme u EU, bez brige, vozaćemo mi benzince još dugo, a kad ukinu benzince evropljanima pa ovi krenu da nam ih prodaju budzašta tek onda ćemo da se vozimo Ja mog Bandita ne dam,ima da teramo samo tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1600 Napisano Februar 28, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 109 Napisano Februar 28, 2023 Svrati ponekad, 19 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan PozdravSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...