Darko 012 1035 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1012 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam neki primer za majice. Ovako bih izgledala prednja strana: Ovako zadnja: Na levi rukav sam mislio da stavim srpsku zastavu a na desni Yamahin logo a ispod Yamaha natpis. Sta kazete? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše, fino izgleda, al siguran sam da bi svako od nas nešto dodao/oduzeo. Evo npr mogla bi cela prednja strana da bude malo niže, a grb znak BJB da bude iznad, kao grb na dresu, a "40 years" na suprotnoj strani. Na zadnjoj strani "40 years" bi moglo da bude van slova, da bi bilo preglednije. Eto, ostalo mi je super. Naravno, to je samo moje lično mišljenje, može i ne mora da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 285 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Darko 012 je napisao: одлично је, једино ми ова реклама за фарму боде очи, ако могу ситнија слова други фонт сличнији осталим словима 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 9, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Don't get me wrong...ali, nemam nista protiv eko farme samo bih umesto nje stavio SRBIJA ili Homolje... ...naravno ako se svi slazu... Promenio Maj 9, 2023 član Marko81 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 285 Napisano Maj 9, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Marko81 и јаби, каква фарма и... само немам смисао за хумор, пасао би траву као коњ кад огладним Promenio Maj 9, 2023 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Arso said: 'Ajde bre Doktore namikeri nešto pa da se družimo. Nadam se, nadam se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 285 Napisano Maj 9, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan потврђујем долазак...са закашњењем 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 9, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, тене рас je napisao: потврђујем долазак...са закашњењем Promenio Maj 9, 2023 član Arso 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1035 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1012 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan A i ne mora da piše farma, može i ovako naprimer ili šta god 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6076 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 2083 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam više za srpski: 40 godina - Srbija - Homolje 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 10, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisao sobu za moju pametniju i lepšu polovinu i moju malenkost. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 10, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, antir3ality je napisao: Ja sam više za srpski: 40 godina - Srbija - Homolje Stvar dogovora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6076 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 2083 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2023 at 9:00 AM, antir3ality said: @hitman , @jasminko VIR ili neki drugi admin: Može li u naslov ove teme da se doda [OKUPLJANJE] na kraju, i da se prebaci u "Raspored radova" ? Ništa od ovoga izgleda, koga da cimamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 203 Napisano Maj 10, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Arso je napisao: Rezervisao sobu Petak, po dogovoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 203 Napisano Maj 10, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, antir3ality je napisao: Ja sam više za srpski: 40 godina - Srbija - Homolje +1 za srpski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 10, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, kloktor je napisao: Petak, po dogovoru? Mi ćemo ipak morati u subotu zbog posla. Noćenje i nedelja posle Krupajskog vrela nazad. Promenio Maj 10, 2023 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1035 Napisano Maj 10, 2023 Drug član, 1012 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako bih izgledale verzije na srpskom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 285 Napisano Maj 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan мислио да сва слова буду у једној равни као и назив тенере, као велика слова болдована у облику линије, изгледало би моћно, одговара Promenio Maj 10, 2023 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1035 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 1012 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na ova slova gde pise datum i mesto okupljanja da bude font kao i Tenere malo je to komplikovano jer ne znam gde da nadjem taj isti font, a mislim i da bi bilo malo monotono da sve bude isti font. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 11, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Darko 012 je napisao: Pre 15 sati, тене рас je napisao: мислио да сва слова буду у једној равни као и назив тенере, као велика слова болдована у облику линије, изгледало би моћно, одговара Ajde da ne nakurujemo oko nebitnih stvari jer nas to nigde neće odvesti. Što se mene tiče, a na vama je da se izjasnite, ovo rešenje je krajnje prihvatljivo. Jednostavno, rečito i bez suvišnih detalja, što je uostalom i poenta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 285 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan мени је ово супер, онако сам рекао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6076 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 2083 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2023 at 9:00 AM, antir3ality said: @hitman , @jasminko VIR ili neki drugi admin: Može li u naslov ove teme da se doda [OKUPLJANJE] na kraju, i da se prebaci u "Raspored radova" ? @Jovan Ristic pošto znam da pratiš temu - može li ovo da se uradi, koga da pingujemo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2023 at 9:53 AM, Darko 012 said: Odličan je ovaj predlog Prijavljujem se za majicu i ja - Veličina XL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6076 Napisano Maj 11, 2023 Drug član, 2083 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @baltrekk ma za majicu ćemo lako, nego gledajte nekako da se organizujete i ti i Stefi, pa pravac sa relija na skup, da vidimo šta su prave mašine! I nikako nemojte da perete motore, hoću da pipnem prašinu sa Hellas-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 11, 2023 (promenjeno) Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji verzija na crnoj majci? Mene belo širi a da se vizualno suzim recimo sa crnom majcom. Pitam za prijatelja span widget Promenio Maj 11, 2023 član deki295 1 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...