matke92 689 Napisano Februar 14, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na infomacijama, za sad sam odvojio dva auta, prvi bih trebao u petak da odem da pogledam (trebao sam danas ali prodavac nije mogao, a notari ne rade naredna dva dana) tako da je pomereno za petak, nije pravi ph automobil, ali ima zanimljivu osnovu, a sledece nedelje cekam nekog coveka da se vrati iz inostranstva da pokusam da se dogovorim sa njim oko drugog nekog auta koji je jedan od pomenutih sa spiska, u losijem stanju ali ima potencijala, ako se bilo sta desi javljam ovde. I igniša je bombona Promenio Februar 14, 2023 član matke92 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3061 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan i ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti u dilemi sam da li sam se ipak presao sa kupovinom. Idem sutra ujutru kod majstora na komplet pregled, pa se javljam. Mislim što je najgore, kako sam kupio auto i dosao kući, odmorio malo i da prelistam oglase u poslednjih 24h izleti drugi auto, jako zanimljiv, i jbg aj ti sad budi pametan 3 meseca cekam da se pojavi neki auto, i kao ajde da privremeno uzmem nesto da imam da cackam, i iskoci drugi posle svega par sati, tako da videcu u kakvom je stanju audi, mozda ce ici na prodaju jako brzo dok mi se taj drugi ne proda. Stim sto u auto ima ulaganja nekih, prvo bih to resio, sitno je a celokupnu sliku auta ce popraviti. Promenio Februar 20, 2023 član matke92 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2233 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti u dilemi sam da li sam se ipak presao sa kupovinom. Idem sutra ujutru kod majstora na komplet pregled, pa se javljam. Mislim što je najgore, kako sam kupio auto i dosao kući, odmorio malo i da prelistam oglase u poslednjih 24h izleti drugi auto, jako zanimljiv, i jbg aj ti sad budi pametan 3 meseca cekam da se pojavi neki auto, i kao ajde da privremeno uzmem nesto da imam da cackam, i iskoci drugi posle svega par sati, tako da videcu u kakvom je stanju audi, mozda ce ici na prodaju jako brzo dok mi se taj drugi ne proda. Stim sto u auto ima ulaganja nekih, prvo bih to resio, sitno je a celokupnu sliku auta ce popraviti. TT?Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9712 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1019 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam hteo da pitam.Nisam ispratio koji je auto uzet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam Audi A3 prve gereacije restyle 2001. god. 1,8T quattro. Ali onako, za ok cenu (valjda), ali sa dosta ulaganja, zapusten auto. Dva dana sam ga samo prao i usisavao. Sutra idem do majstora pa javljam kakva je presuda... Nije mi interesantan TT, mislim za budzet koji sam imao mogao sam samo prvu generaciju da kupim, a on mi se bas ne svidja. Kačim slike sutra, nemam neke normalne slike, sve iz delova nesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, matke92 je napisao: Uzeo sam Audi A3 prve gereacije restyle 2001. god. 1,8T quattro. Ali onako, za ok cenu (valjda), ali sa dosta ulaganja, zapusten auto. Dva dana sam ga samo prao i usisavao. Sutra idem do majstora pa javljam kakva je presuda... Nije mi interesantan TT, mislim za budzet koji sam imao mogao sam samo prvu generaciju da kupim, a on mi se bas ne svidja. Kačim slike sutra, nemam neke normalne slike, sve iz delova nesto. Grom motor, ogroman kapacitet za tuning, auto je solidna osnova, što verujem da sve znaš. Vratio si me 10ak godina u rikverc kad sam dve nedelje bio u posedu Prelude 4WS '91 godiše. Neprežaljeno vozilo ali avaj limarija je bila toliko otišla iznutra, negde ti reče neupotrebljiva. Svaka čast na odluci da se upustiš u ovu avanturu, verujem da će mnogima biti interesantno praćenje daljeg razvoja situacije. Ja ti od srca želim sve najbolje u ovom poduhvatu. Promenio Februar 21, 2023 član Gordak985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 20, 2023 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan 1.8t je dobar motor, bolji od bilo kog Tsi motora. Ja bih voleo nekog golf 5 gti ili golf 6gti da uzmem (nisam neki ljubitelj Vw-a, ali mi se oni sviđaju) ali nisam čuo bas lepe reči za te motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Februar 20, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu krajem godine verovatno morati da kupim jos jedan auto. I tako polako mastam ,listam oglase povremeno. Vidim sebe u nekom sportaku japancu sa pocetka '90 ili nijemcu sa kraja '70 i prve polovine '80. ali ja imam dva limita koja autor teme nema. Prvi je nemam vremena i znanja da sam radim ozbiljnije stvari,drugi je nemam podsticaj da kupim mator auto,pre bih rekao destimulise me zena sa druge strane nisam u poziciji da sebi priustim polu ispravan auto. I tako jbga verovatno ga i necu kupiti u tom obliku, jer je racija jaca od srca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14459 Napisano Februar 20, 2023 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @punisa 16 pazi kombinaciju: kupis CRX od @Endurac pa ga odvuces kod @Interceptor BP na farbanje, mehanicar ne treba jer je Honda u pitanju. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2633 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1516 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna prelepa crx na oglasima, ali je nesto paprena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna crvena, ali je stvarno kao nova. Bar po slikama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, punisa 16 said: Prvi je nemam vremena i znanja da sam radim ozbiljnije stvari,drugi je nemam podsticaj da kupim mator auto,pre bih rekao destimulise me zena sa druge strane nisam u poziciji da sebi priustim polu ispravan auto. I tako jbga verovatno ga i necu kupiti u tom obliku, jer je racija jaca od srca. Sta znam, ja sam prvo ženi kupio auto pa sad gledam sebi, tako da ono, kad pogledas sa strane nisam sebi uzeo bolji nego sto je njen, tako da svi zadovoljni. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3061 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, matke92 je napisao: ...Mislim što je najgore, kako sam kupio auto i dosao kući, odmorio malo i da prelistam oglase u poslednjih 24h izleti drugi auto, jako zanimljiv... Marfi te pozdravio Uvek je tako 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Februar 21, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim. Reči majstora: -Veliki servis bi trebalo preventivno uraditi(ne vidi se da je skoro radjen, niti imam informaciju oko toga) -Motor i menjač i mirni i suvi i tihi, sto se njega tiče odlicni na oko i zvuk, u radu normalan, nema nikakvih dimova. -Pogon radi dobro,hoce da cukne u kardanu kad se krene u rikverc, sumnja na hard gumu, videće kad bude otvorio ako budemo radili. -Gumice balans štangle napred, desna manžetna do menjaca, zadnji amortizeri i odbojne gume. Kaze za auto star 20 godina, sve je u org boji i fabricki delovi sem prednjeg levog krila i levog fara, ne izgleda umorno i izakano, po njegovim rečima isplati se uložiti i zadržati ga. E sad ono van mehanicara sto sam znam: -trebao bi auto da se ofarba u krug, branici i krila(svuda ima tragova cesanja) -Suvozacev prozor radi, ali hoce da glavi, -Enterijer manje vise pristojan osim vozacevog sedalnog bubrega. -Nebo je spalo -Prednji desni originalni far matirao, probacemo reparaciju'poliranje, ako ne uzecu isti kao sto je levi pa će oba biti "Nova". -Kao i za svaki polovan auto ima raznoraznih sitnica od suncobrana obe plastikice polomljene jer je model sa 3 vrata i kad se sediste dize -Na tabli onaj ekrancice je izgubio par crtica. Fali plasticni poklopac vozaceve ručke. Slike stizu uskro samo da ga operem spolja, preksinoc padala kisa, pa sam ga terao malo da testiram vuče da li rade kako treba Promenio Februar 21, 2023 član matke92 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Februar 21, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Inače baš je fora da citiram sam sebe: On 2/10/2023 at 5:13 PM, matke92 said: Sve se slazem sa tobom, samo golfa da vozim ne bih bas zeleo, ono sto je maltene isto i sto bih kupio je seat leon cupra prve generacije 1.8 20vt ili cupru, mada mislim da mi kupra prelazi budzet, ali za žutu bih se nategao . Mislim da su isti motori, sto kazes potencijala ima dosta.. I pojavi se posle par sati auto: Seat Leon CUPRA R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Seat Leon CUPRA R, 2004. godište, Hečbek, Benzin 1781 cm3, vozilo prešlo 192000 km, Inđija. Putnička vozila - Polovni... Čisto onako info, žute nije bilo na oglasima pa bar 2 godine Promenio Februar 21, 2023 član matke92 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14459 Napisano Februar 21, 2023 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ali kada se ovako gadjaju konjima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, matke92 je napisao: Evo da se javim. Reči majstora: -Veliki servis bi trebalo preventivno uraditi(ne vidi se da je skoro radjen, niti imam informaciju oko toga) -Motor i menjač i mirni i suvi i tihi, sto se njega tiče odlicni na oko i zvuk, u radu normalan, nema nikakvih dimova. -Pogon radi dobro,hoce da cukne u kardanu kad se krene u rikverc, sumnja na hard gumu, videće kad bude otvorio ako budemo radili. -Gumice balans štangle napred, desna manžetna do menjaca, zadnji amortizeri i odbojne gume. Kaze za auto star 20 godina, sve je u org boji i fabricki delovi sem prednjeg levog krila i levog fara, ne izgleda umorno i izakano, po njegovim rečima isplati se uložiti i zadržati ga. E sad ono van mehanicara sto sam znam: -trebao bi auto da se ofarba u krug, branici i krila(svuda ima tragova cesanja) -Suvozacev prozor radi, ali hoce da glavi, -Enterijer manje vise pristojan osim vozacevog sedalnog bubrega. -Nebo je spalo -Prednji desni originalni far matirao, probacemo reparaciju'poliranje, ako ne uzecu isti kao sto je levi pa će oba biti "Nova". -Kao i za svaki polovan auto ima raznoraznih sitnica od suncobrana obe plastikice polomljene jer je model sa 3 vrata i kad se sediste dize -Na tabli onaj ekrancice je izgubio par crtica. Fali plasticni poklopac vozaceve ručke. Slike stizu uskro samo da ga operem spolja, preksinoc padala kisa, pa sam ga terao malo da testiram vuče da li rade kako treba Ovo je sjajno za auto duplo mlađi, u zdravlje i srećno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao oprati, ali evo slicica upravo: 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Februar 21, 2023 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, matke92 je napisao: Nisam stigao oprati, ali evo slicica upravo: Imam isti auto samo 1.9 TDI je. Ista je i boja. Neces se pokajati veruj mi. 5.godina ga vec imam. Taj motor je vrh vrhova! TSI ni vodu da mu nosi. U S3 je 225ks sve ti je jasno. Odrzavanje je prihvatljivo, a pruza mnogo. Zavrsna obrada, sama voznja je bolja od dosta novijih auta. I nemoj da se kajes zbog Seata, Audi je tata igrice! Sa srecom ga vozio puno kilometara zelim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3061 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Iiiiiiddddeeeeemmmooooo...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 689 Napisano Februar 22, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Idem u petak da gledam drugi autic koji postaje pomalo raritet, pogotovo sa motorom koji je u njemu. Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB. Po slikama u dosta losijem stanju od Audija, ali mi je cena primamljiva i realna , i ima lepu trzisnu vrednost preko. Tako da ima prostora da se sredi, uziva u voznji i da odrzava cenu koliko toliko, po meni ima vece ambicije da ce vredeti vise u odnosu na Audi. Edit. I da posto je neregistrovana, da li neko ima za preporuku nekog majstora za Alfe za mehaniku Beograd i okolina, verovatno cu je na prikolicu i odmah ce ici kod mehanicara ako je uzmem. Promenio Februar 22, 2023 član matke92 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Februar 22, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3061 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Deder malko da staneš na loptu... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alfa Romeo servis Brana u Vraniću, koliko znam najbolji u okolini Beograda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...