Alekre 12687 Napisano Februar 11, 2023 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Honde iz 90ih i ranih 2000ih su zaista fenomenalne. Ova aktuelna paleta mi je grozna u odnosu na te starije Honde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, N.F.S. je napisao: Kod vecine Hondi ciklistika je vrhunska, raspored mase, neutralna na guvernalu (kada uhvatis nagib ne zahteva korekciju). Nikada nisam voleo eksploziju snage, linearno, sigurno i lepo je po mojoj meri Da, to je i rekao Vex. Najdosadnije su. Da vidis pre, dok su bile karburatorske Kawe. Juce si dosao iz voznje, ugasio motor. Sve je bilo kako treba, nista štucnulo nije. Al danas prilazis i nisi siguran da l' ce na pola kljuca da upali ili ces da verglas do sudnjega dana... Tog uzbudjenja i neizvesnosti nikada nece biti kod Honde. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Februar 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 793 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis, baguje mi cak i komp i duplira postove dok pricam o Kawi. Promenio Februar 11, 2023 član grafigo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21978 Napisano Februar 11, 2023 Integrisan, 9491 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite Kawasakisti, sledi sprdnja! Vracamo se iz Nis-a Marina i ja, kawom z750... Vozimo paralelno sa autoputem kroz mesto Razanj, i tako pred skretanje u levo ispod nadvoznjaka, tamo ka Paracinu, ja nastavim pravo! Pita ona, pa gde ode?!? Ja pratio tablu "Odlaganje otpada" Napravio foru, inace sam voleo tu Kawu, imala je jednu manu, vibraciju koju nisam mogao da sazvacem, a sta joj nisam sve poradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Februar 11, 2023 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U svojoj moto karijeri sam imao dve Kawe, obe sa karburatorima, obe su bile matore oko 20 godina kad sam ih imao, i palile su na pomisao, hladan/vruc, zima/leto nebitno, ako je motor iole dobar i nastelovan kako valja, MORA da pali ko mina, problem kod karburatora je u stvari SAUH, ne zna svako da barata s tim, kad i koliko treba...pa se onda zna desiti da motor ne pali lepo, a u stvari nije uopste do motora vec do vozaca koji nema pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Disko Nindža je napisao: problem kod karburatora je u stvari SAUH... Daaa, sauh. Kako su volele moje Kawe da im nadjem tačku. Lakše bih kod žene našao G-spot nego na Kawi taj sweet spot na sauhu. Al kad joj uđeš u fazon gde je to, onda su stvarno palile. Osim kad ne upale. Da zaključimo. Jeste Suzuki najisplativija kupovina trenutno, ali je sa Kawom najemotivnija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Februar 11, 2023 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video ch pandura na stromu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 11, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, Švajcarska je uvek bila najdosadnija zemlja, samo uzbrdo i hladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3259 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A Grčka? I tamo su na Stromu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 11, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nm Promenio Februar 11, 2023 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Februar 12, 2023 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Jupiter je napisao: A Grčka? I tamo su na Stromu. Ja sam video na Tasosu panduri voze Suzuki Inazuma 750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Februar 12, 2023 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Ja sam video na Tasosu panduri voze Suzuki Inazuma 750 uljani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Februar 12, 2023 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da, uljara '97-'02 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa stanovista servisera, mislim da je jaaako malo motora koji mogu da se voze jeftinije od malog Stroma/SVa. Mislim da im je to i donelo neki status i uspeh. A Suzuki je u svakoj eri imao po neki "dragulj" koji ih je visoko kotirao. Licno ga najmanje "volim" u poredjenju sa "velikom cetvorkom", ali eto, imam ga vec 12 god jer nemam za sta da ga zamenim da se gadja i zadovolji mi kriterijume, a da cena nije mnogo veca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1257 Napisano Februar 15, 2023 prisutan, 1134 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god bilo skupo i neisplativo,san mi je da uzmem nov motor,a i auto!! I naravno zbog nedostatka para,ću morati raditi kompromise,oni kompromisi iz teme " kolika je kubikaža..." A to je vjerovatno spuštanje kubikaže,možda prelazak na Kineze,itd,itd.. Ali tako mi "gra" pao. A definitivno,srce u kupovini će imati popriličan udio!! Sent from my 2201116TG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 28 Napisano Februar 15, 2023 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci, kada je već tema o isplativosti i Suzukiju interesuje me koja je razlika izmedju EuroSumar-a i Suzuki Vector-a u Horgošu? Ima neke razlike u ceni, a osim toga da li ima prednosti kupovine kod jednog ili drugog prodavca? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Februar 15, 2023 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Raša3 je napisao: Momci, kada je već tema o isplativosti i Suzukiju interesuje me koja je razlika izmedju EuroSumar-a i Suzuki Vector-a u Horgošu? Ima neke razlike u ceni, a osim toga da li ima prednosti kupovine kod jednog ili drugog prodavca? Razlika za V Strom 650 je u 400€ Drug moj porucio pre 2 dana kod njih. Stize za 3 sedmice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 28 Napisano Februar 15, 2023 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poručio u Horgošu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1300 Napisano Februar 15, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Raša3 said: Momci, kada je već tema o isplativosti i Suzukiju interesuje me koja je razlika izmedju EuroSumar-a i Suzuki Vector-a u Horgošu? Ima neke razlike u ceni, a osim toga da li ima prednosti kupovine kod jednog ili drugog prodavca? Imao bih nešto povodom ovoga da kažem u korist Euro Summar. Iako Vector često daje par stotina EUR bolju cenu, te dosta ljudi tamo kupi, mislim da je profesionalnost na strani Euro Summar. Za moj bivši K5, dovežen iz Nemačke, pitao prvo u Vectoru dal znaju dal je odrađen fabrički opoziv na tom motoru (kočioni cilndar prednji). Prvo se ne javlja, pa je na odmoru, pa zovi od prvog, i na kraju kaže: ne radimo fabričke opozive "zbog korone". Dan nakon toga, pitam ES, čovel se javlja posle par sati na email, kaže da ne brinem, da je urađen, na toj i toj kilometraži, tog datuma, i u tom servisu. Mene su kupili, i moje poverenje tada. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Februar 15, 2023 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Raša3 je napisao: Poručio u Horgošu? Da. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Februar 16, 2023 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5421 Napisano Februar 16, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclistako sam dobro ispratio i dobio informaciju od Euro Sumara, kod nas će GSX-8S biti jeftiniji od te cene. Pardon, sad vidim da je to GSX-S 950 Promenio Februar 16, 2023 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5421 Napisano Februar 16, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.2.2023. at 15:03, DjoleLO je napisao: Razlika za V Strom 650 je u 400€ Drug moj porucio pre 2 dana kod njih. Stize za 3 sedmice. Dok se smuljaju papiri na carini Neka se ne iznenadi ako bude pozvan na informativni razgovor u 29. novembar. Neće biti prvi Promenio Februar 16, 2023 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6670 Napisano Februar 16, 2023 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gore GSX-S 950....nije nov, već je to ova firma ponudila svoj "demo" motor. Piše da je registrovan marta 2022, prešao 1000km, da je "uštrojen" na 35KW...i da mu je redovna cena bila 12.500 somura. Vidi se da ima LV (LeoVince) izduv....ne vidim šta piše ispod svega, ne mogu toliko da uvećam, ima još nešto...kao da piše "carbon" ili tako nešto. U svakom slučaju, ovo je primerak koji ne može po mnogo čemu da se poredi (nije bitno, valja, ne valja) sa novim, ključ u ruke salonskim primerkom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3964 Napisano Februar 16, 2023 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, pronto je napisao: Ovaj gore GSX-S 950....nije nov, već je to ova firma ponudila svoj "demo" motor. Piše da je registrovan marta 2022, prešao 1000km, da je "uštrojen" na 35KW...i da mu je redovna cena bila 12.500 somura. Vidi se da ima LV (LeoVince) izduv....ne vidim šta piše ispod svega, ne mogu toliko da uvećam, ima još nešto...kao da piše "carbon" ili tako nešto. U svakom slučaju, ovo je primerak koji ne može po mnogo čemu da se poredi (nije bitno, valja, ne valja) sa novim, ključ u ruke salonskim primerkom. Gore crni u izlogu 10950 e, nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...