Saler 1571 Napisano April 17, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Treba da menjam zadnju gumu na R 1200 RT a u Šapcu niko od vulkanizera ne može da je balansira.Ako zna neko neke vulkanizere koji mogu da balansiraju BMW zadnji točak neka napiše,ne bih da vozim neizbalansiran točak.Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17545 Napisano April 17, 2012 Integrisan, 8338 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da menjam zadnju gumu na R 1200 RT a u Šapcu niko od vulkanizera ne može da je balansira.Ako zna neko neke vulkanizere koji mogu da balansiraju BMW zadnji točak neka napiše,ne bih da vozim neizbalansiran točak.Unapred hvala. U Beogradu: Beoguma, Radulović i Laboratorija (da ja znam). Prve dve adrese sam lično koristio. U beogumu moraš da doneseš demontiran točak, kod Radulovića ne. Kod Radulovića je za nijansu skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano April 17, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Treba da menjam zadnju gumu na R 1200 RT a u Šapcu niko od vulkanizera ne može da je balansira.Ako zna neko neke vulkanizere koji mogu da balansiraju BMW zadnji točak neka napiše,ne bih da vozim neizbalansiran točak.Unapred hvala. Mora specijalno namenska osovina za prihvat, ne može ona univerzalna sa konusnim hvatanjem. Ja imam za obe felne al bi morao da doneseš točak kod mene pa da je uradimo. Predpostavljam da je oblik isti ko na mom točku. I isto prednji nisam siguran da može na konus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 17, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Severian i Đunta.Treba da menjam samo zadnju,prednja je nova.Đunta hoćeš li da ovde namestim negde gumu i samo da balansiramo ili sve kada se dogovorimo,da uradimo u Beogradu.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano April 17, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Namesti i odvozaj recimo stotku da se guma oformi tako da kažem pa onda da se izbalansiraju obe. Niasam siguran da ti je i prednja balansirana top. BMW ima specijalne alate za tu namenu i ja sam ih izradio po uzoru, čak još preciznije možda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 17, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno.Kad stane kiša montiram i dogovaramo se pa dolazim motorom kod tebe taman da se putem formira.Javljam ti se čim se prolepša malo.Hvala još jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano April 17, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, al proveri molim te jel su kompatibilne felne, trebalo bi da jesu al nikad se ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 17, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze iako nisu provozaću se,upoznati lično sa još jedni ljubiteljem plavo-belog znaka i častiti te pivom za ovo cimanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano April 17, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svako poznanstvo dobro došlo, + . Pogledaću ja za točkove, tegiće imam lepe, pa ako ništa drugo družićemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 17, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je!Kod mene su još orginal BMW tegići. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Malo pitanje za velike ljubitelje BMW-a, potrebni su mi zadnji amortizeri za R 65. Prihvatam savete, sugestije... Hvala svima Druze o sno rastojanje na caurama amortizera za tvoj motor, koliko se secam iznosi 320mm . Cini mi se da odgovara od starijih hondi. Proveri prvo mere pa trazi na oglasnicima, ili zovi Dzerija u G. Milanovac verujem da ih on ima. Proveri i vijke amortizera, odnosno precnik rupe u cauri. Trebalo bi da ide vijak M-10 za pritezanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo el ima neko ovu gumicu visak , neku staru polovnu .. prihvatam je na poklon ili ako ima za neku sitnu kintu ... jes da sam i do sad vozio bez nje ali mi curka boca i uvlaci vazduh u sistem ..... to je gumica (harmonika) posude za ulje prednje kocnice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano April 18, 2012 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Napisi tacno za koji tip BMW-a odgovara zaptivka, pa idem u Radulovic da ti kupim za rodjendan. Sta cu kad sam te usvoijo. Ajde pisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano April 20, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nema link al ima Đunta, rukohvat za suvozača koji BMW-i ne znam iz kog razloga nemaju. Potrebno je samo ga još doraditi i dodati još malo flaha ka zadnjem kraju da bi se ploča centralnog kofera preko njega cela šrafila. I valjalo bi ručke obmotati trakom za bickl guvernale. Rukohvat je reletivno dugačak, sa obe strane zaobljen prema dole tako da omogućava pridržavanje i pri gasu i kočenju i komforno držanje tokom normalne vožnje za veći izbor saputnika-ca. Ne smeta skidanju originalnih bočnih kofera i montira se bez ikakvih modifikacija na samom motoru. Izrda Seba naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 21, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo el ima neko ovu gumicu visak , neku staru polovnu .. prihvatam je na poklon ili ako ima za neku sitnu kintu ... jes da sam i do sad vozio bez nje ali mi curka boca i uvlaci vazduh u sistem ..... to je gumica (harmonika) posude za ulje prednje kocnice . zovi Fijuka, da ti ponese u SD ako ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 21, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan imam njegov broj pa cu ga kontaktirati da vidim ima li sta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 5, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Maj 13, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 14, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Strast, ljubav, BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 14, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Strast, ljubav, BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Maj 24, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan http://vimeo.com/33532914 Strast, ljubav, BMW Uzeo je sendvic sa prljavim rukama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Maj 24, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan http://vimeo.com/33532914 Strast, ljubav, BMW Uzeo je sendvic sa prljavim rukama! Ihh, kolko sam puta jeo sa rukama zamašćenih od motora, ništa slađe od tog ukusa, pogotovu što jelo ide tek nakon dobro urađenog nečeg, pa duplo zadovoljstvo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 15, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za 1100GS vlasnike, nalepnice: http://www.ebay.de/itm/2-Stck-R1100GS-Tank-Aufkleber-Motorradaufkleber-R-1100-GS-f-BMW-Fans-/300626315724?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item45feb989cc#ht_991wt_1114 http://www.ebay.it/itm/330707624175?ssPageName=STRK%3AMEWAX%3AIT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_4725wt_1114 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jul 15, 2012 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Trenutne moje nalepnice izrađene na profi apararuri i prelakirane namenski zaštitnim slojem. Sledeća faza je izrada stikera i stavljanje neke animacije. Ne mora se na eby, može sve ovde da se napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 16, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @đunta Od kad tvoj BMW ima točkove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...