dzimi83 19 Napisano Maj 10 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proverite linkove na zadnjem ogibljenju, izgleda da najveci deo linka moze puknuti, 4 primerka kod jednog coveka/grupe, ima na fb grupi i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2869 Napisano Maj 10 Drug član, 933 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sad da li je u pitanju loša serija materijala ili na naplatu dolazi dizajn male težine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 428 Napisano Maj 10 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krpa31 74 Napisano Maj 19 U prolazu, 33 postova Lokacija: Požarevac-Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 600 F, QJ Motor SVT 650 X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, interesuje me da li je neko probao Kove 800x i CF Moto 800 MT-X, pa da ih uporedi? Mozda bi promenio motor za sledecu sezonu pa su mi ova dva zapala za oko i Triumph Tiger 660 sport ali on je druga kategorija pa ce da ga zanemarimo, po opremi i slikama CF moto mi deluje dosta ozbiljnije, ali Kove mi privlači jer je dosta lakši i neke stvari su mi lepše na Kove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1939 Napisano Maj 26 Drug član, 899 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3360 Napisano Maj 26 Drug član, 1583 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Al ga papriči ruja ..to je taj neki nivo veštine kome težim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1939 Napisano Maj 26 Drug član, 899 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Jebo sebe ,slomiće ga za 4km 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShooterMMA 11 Napisano Jun 14 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo na probu Kove 800 pro, i nazvao ga Budala. Probao i Stroma i Tuarega i Trans, jedini koje mi je izvukao osmeh. Daleko od savršenog, teško ga za prodati posle al budala za mene najbolji gradski motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 134 Napisano Jun 15 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima Tuarega za test? Platter ili pgs? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 428 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Mislim i jedni i drugi. Imali su test bike, verovatno imaju i dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShooterMMA 11 Napisano Jun 17 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 6. 2025. at 14:15, nvic je napisao: Ko ima Tuarega za test? Platter ili pgs? Hvala Slučajno se zatekao jedan od vlasnika iz PGS-a u Skuter centru. Odličan je Tuareg, sigurno i kompletniji od Kovea. Ali meni je Kove legao što se tiče vožnje. Lagan, snažan u niskim obrtajima, nikakav napor pri vožnji, ide zadnja i levo i desno kad odvrneš gas. Menjač onako, mora da se pazi na obrtaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3360 Napisano Jun 17 (promenjeno) Drug član, 1583 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj fun faktor i meni jeste najvažniji . Promenio Jun 17 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 428 Napisano Jun 17 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Kove je super ima taj kik to je definitivno tacno. Ja sam npr odustao od njega jer nemam opciju da imam dva motora u garazi. Da je drugacija situacija jedan bi bio 800xPro sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19694 Napisano Četvrtak u 18:19 (promenjeno) Integrisan, 6090 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi je prosledio ovaj video sa komentarom: kove is a cheap knockoff, project 18 channel has a video, the motorcycle has already fallen apart without even leaving the garage. everything there is very weak. Bas cu da vidim sta kaze auto prevodilac. Deluje detaljan video. Da vidim o cemu se radi... Promenio Četvrtak u 18:21 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19694 Napisano Četvrtak u 18:28 Integrisan, 6090 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1955 Napisano Petak u 07:44 Drug član, 1429 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan I sta kažu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6621 Napisano pre 12 sati Enduraš, 6477 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se isprati preko prevodioca, u sustini kupili motor sa 3000km, spaljena lamela koju su zamenili, posle im pukla osovina sto gura ploče lamele, pa opet otvarali kvacilo da to zamene, tu su nesto karabudzili jer nisu nasli originalni deo i ima tragova trosenja na bregastima. U cilindar ubacili kameru, ne vide se tragovi honovanja, sto je čudno. Uporedjivali sa cilindrom na ktm-u sa vecom kilometrazom gde se vide tragovi honovanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...