Arso 2454 Napisano Januar 3, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Naslednik nekadašnjeg italijanskog Fantik moto koji je sedamdesetih radio moto kros i ako se dobro sećam trajal motore. Promenio Januar 3, 2023 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Januar 3, 2023 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, BRACO je napisao: Šta kaže ovaj naš, jesu bili neki prasići? Kaze nije imao sestu brzinu, falila mu https://youtu.be/cQ6xER8YtzU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2974 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Fali njemu manje kila i više herca. Radovao sam se njegovim nastupima, gajio i neko poštovanje, ali sa poslednjih 5-6 sezona je pao u mojim očima i mislim da već dugo ne pripada ovom dešavanju. @Arso bio si u pravu, moram javno da priznam. Svakako mu želim da stigne do cilja, makar i ovako u turističkom stilu. Samo me nervira to njegovo stalno potenciranje kako je uspeh završiti reli. Sa nekim rezultatom da, ali sa više od danom zakašnjenja u odnosu na pobednike i ispred svega par poslednjih takmičara, je šuplja priča. Žao mi je Sunderlanda, a nadam se da će Baredda ili Beveren konačno doći do pobede. Realno teško, ali mislim da su zaslužili za sve ove godine borbe, često propraćene malerima. Isto sam se nadao i za Loeba, ali on se već oprostio od borbe za tron. Zna li neko zašto Kamaz nije na reliju? Da li je njihova odluka ili je plod suludih sankcija ka sportistima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7427 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 3085 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4439 Napisano Januar 3, 2023 Svrati cesto, 3557 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5498 Napisano Januar 3, 2023 Ne silazi, 4890 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Prekinuta je etapa zbog loših vremenskih uslova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Januar 3, 2023 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Motorcyclist je napisao: Zato sto je toliko propraceno da skoro pa nisam ni video nigde... Pogotovo o njemu. A dobro, nije bas ni da me zanima on. Skapirao da je bolje trositi drzavne pare u tisini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 368 Napisano Januar 3, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan čovek UČESTVUJE.....ne takmiči se.....99 % ima drugačiju sliku o tome šta znači...vozati se...a šta ići preko granice straha i razuma ALI...on ima referencu....ja sam završio...i na osnovu toga....on pravi kontakte....buisnis....lako mu je da dobije bilo koji brend...uslove...rabate...itd za to mu kapa dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13029 Napisano Januar 3, 2023 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svake godine istu priču vrtite. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Januar 3, 2023 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se šalio he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Svake godine istu priču vrtite. a Gabor sve vise i vise opterecuje ram motocikla 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1786 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze nije imao sestu brzinu, falila mu Taj ni u drugu nije ubacio, sudeći po prolaznom vremenu, sve vreme vozio u prvoj!Možda ima samo sporohodne, redukovane brzine, zbog težine tereta.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5498 Napisano Januar 3, 2023 Ne silazi, 4890 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Izveštaj i rezultati sa današnje treće etape: Dakar reli 2023 - Sandersu pripala skraćena treća etapa BJBIKERS.COM Ovogodišnji Dakar reli stigao je do svoje treće etape, koja je ponovo bila teška i zahtevna i koja je odnela još jednog favorita. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 3, 2023 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добро омастио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1694 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 2297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Добро омастио Au jbt kako se motor namestio poprecno... Dobro je prosaoPregled, produzen: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Januar 4, 2023 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Alekre je napisao: Svake godine istu priču vrtite. Vala baš... A trenutno imamo člana foruma koji radi kao snimatelj i lunja po Dakaru. Verovatno zbog toksične atmosfere izbegava da se javi, šteta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1694 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 2297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš... A trenutno imamo člana foruma koji radi kao snimatelj i lunja po Dakaru. Verovatno zbog toksične atmosfere izbegava da se javi, šteta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13029 Napisano Januar 4, 2023 Ne silazi, 7442 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja da imam 300 000 eura višak otišao bih na Dakar. Sa ciljem samo da ga završim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1694 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 2297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probam da vratim temu na Dakar reliKakva situacija - jezivo! Mislim da su minuti alo ne sekunde bile u pitanju da krene da ih nosi voda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 4, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rastkojokic je napisao: Aj da probam da vratim temu na Dakar reli Kakva situacija - jezivo! Mislim da su minuti alo ne sekunde bile u pitanju da krene da ih nosi voda Zato Dakar i jeste to što jeste. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1694 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 2297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati nakon 4. etape Official Dakar rankings - bike - quad - car - SxS - truck WWW.DAKAR.COM Official Dakar rankings 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7427 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 3085 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Hondin kanal https://youtu.be/h5dFvtZAU2M 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7427 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 3085 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Gde su Hero momci nestali? Ja navijam za Indijce samo zato što volim brend. Junak radničke klase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5498 Napisano Januar 4, 2023 Ne silazi, 4890 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Hebote, Bareda vozi sa slomljenim stopalom i pobedi etapu. Doduše, da nije Klajna izdala pumpa goriva, ne bi pobedio, ali avaj. Objasnite Baredi da je bitno učestvovati. Dakar Reli 2023 - Bareda osvojio četvrtu etapu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Ovogodišnji Dakar reli 2023 je odličan i nikad konkurentniji! Organizatori su se dobro pobrinuli da zagorčaju posao vozačima. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4284 Napisano Januar 4, 2023 motoras, 2471 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, severian je napisao: Vala baš... A trenutno imamo člana foruma koji radi kao snimatelj i lunja po Dakaru. Verovatno zbog toksične atmosfere izbegava da se javi, šteta... Pa ako snima turistu, onda u deo foruma putopisi... Za trke nije sigurno. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...