opsidiannight 174 Napisano Octobar 23 Svrati ponekad, 165 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Da li FB stranica ima ikakve veze Trionom? Nadam se da nema. Daj link. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Octobar 23 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Otih je napisao: I dalje nikakve nove informacije o klubu. To je zato što Trion realno boli patka da otvori i vodi klub za vlasnike, jer su jedini uvoznik u regionu i može im se. Ako je za utehu, ništa bolji odnos nemaju ni prema svojim partnerima i zbog toga je Tago Moto Centar prekinuo saradnju sa njima. Više nisu distributer za Royal Enfield, zadržali su samo servis, ali pitanje je koliko će to potrajati jer rezervne delove i materijal kupuju isto od Triona... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otih 19 Napisano Octobar 23 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Himalayan Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakve veze. To me je malo brinulo posto oni odrzavaju stranicu na FB. Evo linka https://www.facebook.com/groups/904308075130174 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Octobar 25 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Royal Enfield, pored Classic 650 i Scrambler 650 modela (pod radnim nazivom Bear) u najavi ima i električni kruzer. Koga zanima, više informacija u tekstu ispod: Here’s A First Look At Royal Enfield’s All-Electric Cruiser Bike WWW.TOPSPEED.COM RE has filed a patent for its upcoming cruiser bike, hinting that its launch is close by 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11001 Napisano Octobar 25 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Novembar 5 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na YT kanalu Overdrive-a se pojavila sjajna recenzija novog RE scramblera, pa pogledajte ako vas zanima. Uzgred najavljena je i nova verzija Interceptora, ali nažalost, na istoj 650cc platformi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Novembar 5 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da mi je jako lep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Novembar 5 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan A pojavile su se i prve recenzije novog Classica 650. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 361 Napisano Novembar 5 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Vise mi se svidja izgled Classica 350, ovaj mi vise vuce na cruiser nego na stare engleske motore iz 50tih i 60tih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Novembar 5 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Moram da priznam da mi je jako lep. Meni se najviše sviđa u Golden Shadow varijanti. Da Royal Enfield ima normalnog distributera u Srbiji, možda bih čak razmislio da zamenim Interceptora uz doplatu za njega, koliko god to neracionalno zvučalo. Ovako ništa. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Novembar 5 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Djeronimo ni meni se ne dopada preterano, ali je zato moj drugar iz Indije, koji ima starog Classica 350 i koji smatra jedino Classic i Bullet pravim Enfieldima, odlepio kad ga je video. Inače, prema pisanju Visor Down portala, Royal Enfield planira da u 2026. pokrene podbrend lakih električnih motocikala pod nazivom Flying Flea. Royal Enfield Flying Flea C6 To Launch In 2026 As ~£6k EV WWW.VISORDOWN.COM Royal Enfield has charted its course in the EV landscape as the lightweight ‘city+’ Flying Flea C6... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Novembar 5 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Urban Rider said: Meni se najviše sviđa u Golden Shadow varijanti. Da Royal Enfield ima normalnog distributera u Srbiji, možda bih čak razmislio da zamenim Interceptora uz doplatu za njega, koliko god to neracionalno zvučalo. Ovako ništa. Čekaj, nisam ispratio... Šta je sa dilerom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Novembar 5 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper pisao sam o svom lošem iskustvu sa Trionom u nekoliko odvojenih tema ranije, ali ukratko: neadekvatna servisna i postprodajna podrška i zloupotreba uslova garancije i neuvažavanje iste. Čak sam i sa tobom diskutovao preko PP U međuvremenu sam upoznao više drugih ljudi koji su imali identične probleme sa njima, uključujući i ljude koji voze HD. Da nemam tog drugara iz Indije preko koga mogu da nabavim delove za Interceptor, odavno bih ga prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Novembar 6 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan @Urban Rider koliki je servisni interval na 650cc motoru? Da li i on ima ono stelovanje ventila na 5000km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Novembar 6 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @VladoGrcic Ranije je preporuka Royal Enfielda bila da se provera i štelovanje ventila radi jednom godišnje ili na pređenih 10.000km. Nikada nije bilo na 5.000km. Na 5.000km se radio kontrolni servis, koji je u novoj verziji vlasničkog uputstva izbačen, ali je zato servisni interval spušten na 7.500km, tako da je sada preporuka da se štelovanje ventila radi na tom intervalu ili jednom godišnje, dok je motor u garanciji, naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kilbane 89 Napisano Novembar 10 U prolazu, 23 postova Lokacija: Niš Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se veoma svidja novi classic 650, posebno onaj u crveno beloj boji. Mada ne bih menjao SM 650 za Classic 650, pre bih dodao i ovaj drugi, kada bih bas imao para za bacanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Novembar 11 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja. Zeleni i crni Classic 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Novembar 11 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Bear odličan.Budi mi želju.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...