Skittles 4192 Napisano Mart 30, 2023 Nemanja Stojanović, 1413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Burnout! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi potezi samo mogu pozitivno da se pokažu za nekoga ko se lomi da kupi "kineza". Ne košta puno, a velika reklama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 6, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 1. 2023. at 15:48, Skittles je napisao: Burnoutu su skroz ok momci. Sredili su brzinski centralni, namontirali sve stavili neki svoj šraf - kažu bolji od fabričkog. Samo da javim da se ovaj problematicni sraf odvio, tj olabavio, verovatno od vibracija. Da li koristiti lepak za srafove i zna li neko na koliko se NM sraf steze? Promenio Maj 6, 2023 član sasa_f1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8221 Napisano Maj 6, 2023 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima mesta,stavi kontra maticu.Ako nema ,duži šraf pa kontra matica i rešeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Maj 6, 2023 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ili osiguravajuća-kočeća matica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 19, 2023 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Da nastavim ovo... Stegao centralni, opet se odsrafio, sto znaci da je vreme za resavanje ovog problema. Kada sam skinuo centralni, primetih da je jedan sraf od dva - kriv. Na tezi nacin ustanovih da su novi sraf "unapredjeni" stavili samo na jednu stranu, a da je na drugoj strani ostao taj kriv, pride koraci navoja na srafovima nisu isti. Kupio 2x3(duzine) jaceg srafa, samoosiguravajuce matice, a drug @RankoBg87 uspeo da mi obezbedi 4 nove caure/matice oko kojih se vrti stender. Spakovao sve, podmazao, za sada bez osiguraca zicanog i bez lepka za srafove. Ako se odvije, stavljam i to. Pratim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Maj 19, 2023 (promenjeno) Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ekstremno glup sistem za centralni štender, teško da će dugo da potraje, a da se opet ne iskrivi. U stvari kad bolje razmislim prvi put vidim centralni samo sa jednom ušicom. A šta ti je bilo teško da staviš kap lepka za srafove i budeš siguran da neće da se odvije ? Promenio Maj 19, 2023 član aca-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3018 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kontali smo i to ali bolje ovako sa kontra navrtkom, sama navrtka je ona sa plastikom a njoj bas treba da se odvije, mislim da je je najveći problem bio sam vijak, od inoxa je a oni nisu bas poznati po tvrdoci pa se rastezalo i krivilo, sad je 10.9 vijak tako da bi trebalo da traje duže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Rešenje je greška "inženjera". Stavio je šraf da drži na polugu i smicanje nešto što delimično rotira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3018 Napisano Maj 19, 2023 Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zagledao kako je montirano, da su provukli osovinu mnogo bolja prica nego ovo, nadamo se da ce trajati ovako sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 185 Napisano Maj 25, 2023 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan On 5/19/2023 at 9:31 PM, Andrej_Hotstepper said: Rešenje je greška "inženjera". Stavio je šraf da drži na polugu i smicanje nešto što delimično rotira... Zavrtanj u ovom slučaju drži čauru, oko koje se obrće nogar. On ne trpi opterećenje od "rotacije", kako ti kažeš. Kako god, siguran sam da nije do inženjera, ovo zna da proračuna i učenik 3. razreda srednje. Pre bih rekao da je u pitanju škart materijal, koji ne odgovara specifikaciji... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLe 0 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, s obzirom da ispljuvaste ovog benelija, hvata me strah, jer sam i ja kupio novog. A ako ima nekog da mi kaze koliko naplacuju prvi servis na 1000 km, jer sam na nekom forumu procitao da lik pominje cifru od 350 evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Cifru od 350€ sam ja platio u Austriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Maj 27, 2023 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Prvi servis 2021. god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3018 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MilanLe je napisao: Postovanje, s obzirom da ispljuvaste ovog benelija, hvata me strah, jer sam i ja kupio novog. A ako ima nekog da mi kaze koliko naplacuju prvi servis na 1000 km, jer sam na nekom forumu procitao da lik pominje cifru od 350 evrica. Paaaa, po meni je ok kupovina, to sto se desava nekom ne mora da znaci da je svima, ima svoje prednosti i mane, da nije veliki za mene kupio bih ga bez problema, prosto mora da se pomiri sa tim kakav je, koliko para toliko muzike, vise sam zagledao trk nego mog nc, srecna voznja i puno kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11196 Napisano Jun 24, 2023 Ne silazi, 2247 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2023 at 6:43 PM, sasa_f1 said: Prvi servis 2021. god 3,6 lit ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bluebev 5 Napisano Jul 9, 2023 U prolazu, 22 postova Lokacija: rajvoSa Motocikl: Piaggio Beverly 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav raja, imam namjeru da iduće godine prodam svoj beverly 300 2022 godište i da kupim benelli trk 502 ili hondu cb500x. Za hondu CB 500x me strah da nisam malo previsok jer sam 186 visine i kilaže cca 115kg a imam namjeru i sa suprugom povremeno koji krug napraviti dok mi se Benelli čini dosta veći. Prema ovim vašim postovima malo sam rezervisan prema benelli jer vidim da ima problema pogotovo oko te kvalitete materijala koji su "navrnuli" i korozije koju spominjete. Je li pametnije uzeti Hondu i malo se stisnuti u vožnji ili da uzmem Benelli pa da rizikujem ? Razlika u cijeni je cca 750€ (u BiH). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3018 Napisano Jul 9, 2023 Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Trk jeste veci, sedenje je skoro pa isto Trk 502x 835, cb500x 830, nadji ova pa uporedi, trk dobijes spreman sa min ulaganja u opremu a u Hondu, daj kres bar, daj ovo, ono tako da nije to razlika 750 eura nego mnogo više, cb ti je laksi 35kg, trk ima dobro podesivo vesanje tako da je udobnost zagarantovana, svakako je i Hondi opao malo kvalitet tako da su to neke male razlike. Gledao sam i ja trk pa hteo cb i na kraju uzeo nesto trece. Sretno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bluebev 5 Napisano Jul 9, 2023 U prolazu, 22 postova Lokacija: rajvoSa Motocikl: Piaggio Beverly 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, RankoBg87 je napisao: Trk jeste veci, sedenje je skoro pa isto Trk 502x 835, cb500x 830, nadji ova pa uporedi, trk dobijes spreman sa min ulaganja u opremu a u Hondu, daj kres bar, daj ovo, ono tako da nije to razlika 750 eura nego mnogo više, cb ti je laksi 35kg, trk ima dobro podesivo vesanje tako da je udobnost zagarantovana, svakako je i Hondi opao malo kvalitet tako da su to neke male razlike. Gledao sam i ja trk pa hteo cb i na kraju uzeo nesto trece. Sretno. Više se brinem zbog korozije i kvaliteta izrade jer vozim motor i zimi ali sam pročitao postove da su ljudi prelazili 70000+ bez problema sa trk. Kao poslije duže vožnje treba ga oprati čistom tekućom vodom (Velika Britanija) i da nisu imali problema. Motor bih uzeo dugoročno isto kao što sam planirao Beverly da vozim dugoročno ali bih ga zamjenio jer mi postaje neudoban za dužu vožnju (1h+ vožnje) jer sam shvatio da mi godi izletiti na neki izlet izvan grada povremeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3018 Napisano Jul 9, 2023 Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, drugar ima sa 12k na satu, dalje je nov, kazu da prekidaci blede i tako neke sitnice. Ne znam koliko si spreman da se otvoris, mozda transalp pije vodu, veci je motor ili gledas nesto za A2 kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bluebev 5 Napisano Jul 10, 2023 U prolazu, 22 postova Lokacija: rajvoSa Motocikl: Piaggio Beverly 300 hpe Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, RankoBg87 je napisao: Sta znam, drugar ima sa 12k na satu, dalje je nov, kazu da prekidaci blede i tako neke sitnice. Ne znam koliko si spreman da se otvoris, mozda transalp pije vodu, veci je motor ili gledas nesto za A2 kategoriju. Imam A položeno tako da nisam ograničen sa snagom. Motor mi nije primarna vozilica jer imam malo djete a žena neće da se nakani da polaže B tako da mi je auto A a motor B prevozno sredstvo i zbog toga mi se nedaje 12500€ eur za translap. Kako stvari stoje trk ili cb500x mi je trenutni budžet. Motor je Više zbog moje ljubavi ali vidim da se i supruga nameračila na motor jer mi je rekla da joj je Beverly neudoban pa da iskoristim situaciju a sviđa se i meni i njoj klasa Trk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, bluebev je napisao: Imam A položeno tako da nisam ograničen sa snagom. Motor mi nije primarna vozilica jer imam malo djete a žena neće da se nakani da polaže B tako da mi je auto A a motor B prevozno sredstvo i zbog toga mi se nedaje 12500€ eur za translap. Kako stvari stoje trk ili cb500x mi je trenutni budžet. Motor je Više zbog moje ljubavi ali vidim da se i supruga nameračila na motor jer mi je rekla da joj je Beverly neudoban pa da iskoristim situaciju a sviđa se i meni i njoj klasa Trk @mrmiki može da ti kaže što se tiče vožnji po zimi i vožnjama od 1400km+ sa saputnikom na TRK-u Što se tiče korozije...ništa manje i ništa više ne korodira od bilo kog drugog brenda. Znam recimo ljude koji su plastificirali određene delove motora da ne bi razmišljali. Mislim da nema svrhe oko toga da se cimaš... Što se tvoje dileme tiče najbolje je da odeš, zakažeš probne vožnje TRK i CB-a zajedno sa suprugom pa onda odlučite šta vam odgovara jer ćeš ovde dobiti potpune suprotnosti u savetima pogotovo od ljudi koji nemaju niti jedan naveden motor. Ono što mogu da kažem jeste da je TRK daleko udobniji za duže vožnje od CB-a pošto sam imao prilike da se malo igram sa CB-om a jedna NC Hondica mi je u garaži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3264 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, RankoBg87 je napisao: mozda transalp pije vodu, veci je motor Ovo misliš za Hondu? Pošto je TRK dooosta veći od TA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3018 Napisano Jul 10, 2023 Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mick je napisao: Ovo misliš za Hondu? Pošto je TRK dooosta veći od TA. Nisam lepo napisao, veci TA od cb-a Isto sam za to da odu zajedno i probaju trk 502x i cb, jos nisam cuo da se ko zalio na udobnost TRK jos ako podesi vesanje kao kolega Sale ima samo da pliva, Iskreno bi vise gledao TRK zbog cene i svega sto ide za njega, sta god treba lakse ce dobiti za Benelli nego za Hondu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 248 Napisano Jul 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan U te racunice obavezno uracunaj dodatnu opremu na motoru, jer da bi npr sa Cb dosao na nivo Trk-a, kostace jako. Uvek se sve svede na to kome sta vise odgovara, gde se vozi, nacin voznje itd. Trk ima i prednosti i mana, kao i svaki motor, pa ti vagaj. Promenio Jul 10, 2023 član sasa_f1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...