h0use 242 Napisano Octobar 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 132 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne može? Zašto ne bi imao svoju paušalnu firmu i imao dosta benefita uz to? Što mora sve da se zbudži? " Zdravo, grešiš. Rad za wolt ne podrazumeva rad preko agencije. Ako se javiš agenciji za posao, onda si otišao da te ošišaju kao ovcu(ništa lično, i ja sa bio ošišan). Postoji opcija da se potpiše ugovor sa woltom, ali moraš biti pravno lice, npr. da imaš d.o.o. ili PR radnju(otvaranje košta 1500 dinara u APR-u). Ako wolt ili glovno želi da potpiše ugovor sa tobom, imaš saradnju i novac leže tebi na račun. Problem je u tome, što ti niko u woltu to neće reći. Opciju da ne budeš ošišan kao ovca, već sam to negde pisao, ali suština je da to neće reći, jer iskreno mislim da su loši ljudi. Da imaju iole razumevanja prema ljudima koji lome svoja kola i krive kičmu za taj posao, ne bi slali radnike kod otimača... Jer imaju bol u kurcu za narod koji krivi kičmu, pošalju te uz osmeh kod otimača i to je to, nemaju više ništa sa tobom... Na zapadu, fizičko lice, može da radi za pravna lica bez problema, tamo nema posrednika(otimača), nažalost, kod nas zakon nije takav. To prosto ne odgovara otimačima. Srećno" Preuzeto sa reddita. Promenio Octobar 25 član h0use Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 25 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, h0use je napisao: Zašto ne može? Zašto ne bi imao svoju paušalnu firmu i imao dosta benefita uz to? Što mora sve da se zbudži? " Zdravo, grešiš. Rad za wolt ne podrazumeva rad preko agencije. Ako se javiš agenciji za posao, onda si otišao da te ošišaju kao ovcu(ništa lično, i ja sa bio ošišan). Postoji opcija da se potpiše ugovor sa woltom, ali moraš biti pravno lice, npr. da imaš d.o.o. ili PR radnju(otvaranje košta 1500 dinara u APR-u). Ako wolt ili glovno želi da potpiše ugovor sa tobom, imaš saradnju i novac leže tebi na račun. Problem je u tome, što ti niko u woltu to neće reći. Opciju da ne budeš ošišan kao ovca, već sam to negde pisao, ali suština je da to neće reći, jer iskreno mislim da su loši ljudi. Da imaju iole razumevanja prema ljudima koji lome svoja kola i krive kičmu za taj posao, ne bi slali radnike kod otimača... Jer imaju bol u kurcu za narod koji krivi kičmu, pošalju te uz osmeh kod otimača i to je to, nemaju više ništa sa tobom... Na zapadu, fizičko lice, može da radi za pravna lica bez problema, tamo nema posrednika(otimača), nažalost, kod nas zakon nije takav. To prosto ne odgovara otimačima. Srećno" Preuzeto sa reddita. Lično smatram da me posrednik za kog radim ne šiša kao ovcu. Iz razloga što sam od njega dobio za ovih 6 meseci opremu koju da sam plaćao (nisam mu opremu tražio sam je svojom voljom nudio i dalje kad god ima neku opremu, pozove me da pita al mi treba) . Već bi mi otišlo 500e. A svaki put kada mi se torba pocepala. Doneo mi u roku od sat vremena novu na kućnu adresu za džabe. A košta 5.000 din. Da dodam da živi 20 km dalje od Beograda. Kada su mi ukrali bajs, sam mi je ponudio novac da bajs isplatim odma a ja da mu vraćam na rate. Naši razgovori se svode na zajebanciju i pomaganje kad zaškripi. Jer smo se vremenom s prijateljili. Trenutno mu dajem 8.000 din jer sam zaposlio mog drugara kod njega. I svakog kog ja dovedem smanjuje za po 2.000 din. On takođe radi kao dostavljač i ako je poslodavac da kažeš. A kroz par meseci ćemo realizovati dodatni biznis o kom pričamo već duže vreme i pravimo detaljan plan. Čak i u vezi prijave kada sam ga pitao pre par meseci. Rekao je da može da se sredi ako mi budne bitno. Mislim da ne možeš tek tako direktno da se zaposliš u woltu. Jer te Wolt neće primiti ako nemaš bar 5 ljudi koji rade za tebe. Aplikacija je toliko jednostavna da jednostavnija ne može da bude a sa podrškom sam uvek imao pozitivna iskustva i jako su ljubazni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 242 Napisano Octobar 25 Svrati ponekad, 132 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Okej, radi kako voliš, ja sam čoveku rekao jednu od mogućih opcija, neka on odluči. Mislim da je u 2024 godini prijava jako bitna, ali kako god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 25 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, h0use je napisao: Okej, radi kako voliš, ja sam čoveku rekao jednu od mogućih opcija, neka on odluči. Mislim da je u 2024 godini prijava jako bitna, ali kako god. Mislim sam da si odgovorio meni. Sorry. Svakako jeste bitna prijava i svako treba da bira ono što mu odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 25 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kolko odradis dostava za dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 25 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ser je napisao: Kolko odradis dostava za dan? 26 prosek za 9 sati. Rekord 50 za 16 sati. Stim da sam ograničen što se prihvatanja dostava tiče zbog baterije a i gubim dosta vremena dok odem do kuće da zamenim bateriju a menjam je minimum 2x dnevno a nekad i do 5x zavisi od kilometaže. Tako da bi motorom bar za 15-20% više mogao da uradim za isto vreme. Jeste da gubim motorom na semaforima vreme ali nmg ni bajsem na svako crveno da prođem. A na bajsu gubim vreme na svakoj zameni baterije, na zaključavanju bajsa, na odbijanju dostava. Motoru jednom sipam gorivo posle svake završene smene i tjt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 25 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jbt prolaziti na crveno svetlo zarad para... Znam sta je posao dostave ali nije vredno tolikog rizika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6309 Napisano Octobar 25 Enduraš, 6364 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako mozes da zaradis normalnu platu za 8 sati rada i slobodnog vikenda, a da pritom uplacujes sebi radni staz i imas zdravstveno osiguranje, onda je to ok posao. Ovo sto ti opisujes je lomljenje kicme i unistavanje zdravlja i nije odrzivo na duze staze. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Octobar 25 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u suštini on je sam sebi gazda, ali računaj da će za doprinose za najmanju osnovicu uplaćivati oko 25 000 rsd, a opet će penzija zdravlje Bože biti mizerna. Ja da imam takav posao, radio bih 21-22 dana nedeljno po tih 9h i uplaćivao bih neko privatno penziono osiguranje. @Dušan PNTo ti je verovatno nekih 160-180 000 rsd da ti ostane neto, imaš život, a imaćeš i penziju. Ovo je priča na duže staze. Na kratko, zagini da isplatiš bajs i to što si zamislio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 25 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drmilan_ je napisao: Jbt prolaziti na crveno svetlo zarad para... Znam sta je posao dostave ali nije vredno tolikog rizik Prolazim tamo gde sam siguran da može da se prođe. Za razliku od većine mojih kolega koji će da poginu zarad 200 din više. Na ta crvena svetla bi prošao i da ne radim (samo na el bajsu). Uradio sam preko 3.000 dostava do sad i nikad nisam ušao u rizičnu zbog crvenog svetla. Kao ni što 99% pešaka neće čekati crveno svetlo na pešačkom prelazu ako nema nikog. A radim koliko mi odgovara i motorom broj sati planiram da povećam. U Beogradu nemam puno prijatelja a i one koje imam su isto uglavnom iz Paraćina pa se družimo u PN. Zato mi nema poente da radim 40 sati nedeljno. Kad god osetim umor, želju za pauzu, odmor, želju za odlazak u PN. Tada ne radim. Jedino kad sam radio previše i kada sam stavljao sebe u rizik je prvih mesec dana. Sve dok me auto nije zamalo ubio mojom greškom. Možda se ni tad nebi smirio da me vozač automobila nije pitao (na najmirniji moguću način) da li hoću da poginem za 200 dinara. Čovek je bio totalno u pravu i od toga dana nisam nikad žurio a opet sam sve stizao na vreme a zarada ostala manje više ista. Ja nisam napisao moje iskustvo kako bi mi vi našli greške i kako bi vam se ja pravdao što upravo i radim. Ja sam napisao iskustvo u nadi da ću možda nekom da pomognem. Radim koliko mi odgovara. Ne kičmim se. A i ako nekad počnem da se kičmim. Zbog sebe ću to da radim. Svakako hvala vam na predlozima i savetima. Pogotovo ovaj za penziono. Promenio Octobar 25 član Dušan PN 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Octobar 26 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Odavno ne pišem ništa na forumu a pošto sam trenutno na ulici čekajući dostavu, Wolt je u pitanju, reko' ajde da se uključim. Par dana tek radim i neću mnogo da filozofiram...čuo sam razne priče i istina je da može mnogo da se zaradi za relativno kratko vreme. O gore navedenim ciframa i načinu rada neću da pričam jer mislim da to sve spada u apsolutni izuzetak. Imam utisak da svašta nešto mora da se poklopi da bi takva zarada, uz toliko rada bila moguća. Na primer, doba godine, doba meseca i doba dana...broj trenutno aktivnih dostavljača, čime se dostavlja, koliko ko može itd. To sve utiče na ŠANSU da se dobro zaradi odnosno na količinu traženih dostava. Ja evo 2 sata motam đevrek po Zemunu i NBGD-u...još nisam imao ni jednu jedinu dostavu danas. Sent from my 2109119DG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 26 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, SharkY je napisao: Odavno ne pišem ništa na forumu a pošto sam trenutno na ulici čekajući dostavu, Wolt je u pitanju, reko' ajde da se uključim. Par dana tek radim i neću mnogo da filozofiram...čuo sam razne priče i istina je da može mnogo da se zaradi za relativno kratko vreme. O gore navedenim ciframa i načinu rada neću da pričam jer mislim da to sve spada u apsolutni izuzetak. Imam utisak da svašta nešto mora da se poklopi da bi takva zarada, uz toliko rada bila moguća. Na primer, doba godine, doba meseca i doba dana...broj trenutno aktivnih dostavljača, čime se dostavlja, koliko ko može itd. To sve utiče na ŠANSU da se dobro zaradi odnosno na količinu traženih dostava. Ja evo 2 sata motam đevrek po Zemunu i NBGD-u...još nisam imao ni jednu jedinu dostavu danas. Sent from my 2109119DG using Tapatalk Razradićeš nalog,skontaćeš gde treba čekati dostave pa se neće desiti više da čekaš duže od 15 minuta i kad ima baš malo posla. Novi Beograd i Zemun ne radim, pa ti ne mogu mnogo pomoći. Jedino mi se desilo da čekam dostavu po 2 sata prve nedelje rada. Jednom sam uradio svega 13 dostava za ceo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Octobar 26 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Razradićeš nalog,skontaćeš gde treba čekati dostave pa se neće desiti više da čekaš duže od 15 minuta i kad ima baš malo posla. Novi Beograd i Zemun ne radim, pa ti ne mogu mnogo pomoći. Jedino mi se desilo da čekam dostavu po 2 sata prve nedelje rada. Jednom sam uradio svega 13 dostava za ceo dan. Pravo da ti kažem druže taj deo priče "razrade naloga" mi nije jasan jer sam i to čuo već nekoliko puta. Ako je fer postavljen sistem/aplikacija i to...onda nema šta da se razrađuje nalog. Onlajn sam kao dostavljač, dostupan sam i ako ima potražnje onda ko prvi dostavi-njemu dostava. Nažalost stičem utisak da je algoritam aplikacije nariktan tako da postoji favorizacija nekih grupa dostavljača. Daj Bože da grešim. Još ću ja nastaviti da radim u narednim nedeljama pa ću imati više informacija, za sada slaba priča. Sent from my 2109119DG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 26 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, SharkY je napisao: Pravo da ti kažem druže taj deo priče "razrade naloga" mi nije jasan jer sam i to čuo već nekoliko puta. Ako je fer postavljen sistem/aplikacija i to...onda nema šta da se razrađuje nalog. Onlajn sam kao dostavljač, dostupan sam i ako ima potražnje onda ko prvi dostavi-njemu dostava. Nažalost stičem utisak da je algoritam aplikacije nariktan tako da postoji favorizacija nekih grupa dostavljača. Daj Bože da grešim. Još ću ja nastaviti da radim u narednim nedeljama pa ću imati više informacija, za sada slaba priča. Sent from my 2109119DG using Tapatalk Mnogi koji tek što su bili došli, brzo su i otišli. Zamalo sam bio i ja jedan od njih. Jer malo posla imalo a ja se nisam snalazio. I pravio greške koje i najiskusniji još uvek prave. Najgore je čekati dostavu tamo gde čekaju još 20 dostavljača. Šansa da baš ti dobiješ dostavu je minimalna. Uvek sam čekao dostave kod malo slabijih restorana ali gde dostavljači nemaju običaj da čekaju. I to za favorizovanje naloga. Tih priča je puno i uvek će ih biti. Dobra fora da se otera novi dostavljač. Odma da ti kažem da grešiš što se toga tiče ali velika je verovatnoća da ćeš sebe i ubediti da je tako. Sve u svemu ako si nov, ni za par nedelja nećeš mnogo bolje znati. Meni je trebalo 3 meseca da dođem do ovog nivoa. Ja statistiku svoju i drugarovu mogu da pokažem ovde. Ispod 3 dostave po satu ne radimo. A u to je uračunato gubljenje vremena na baterije i veoma često produžavanje pauze. Šta voziš za dostave? Promenio Octobar 26 član Dušan PN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Octobar 26 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi koji tek što su bili došli, brzo su i otišli. Zamalo sam bio i ja jedan od njih. Jer malo posla imalo a ja se nisam snalazio. I pravio greške koje i najiskusniji još uvek prave. Najgore je čekati dostavu tamo gde čekaju još 20 dostavljača. Šansa da baš ti dobiješ dostavu je minimalna. Uvek sam čekao dostave kod malo slabijih restorana ali gde dostavljači nemaju običaj da čekaju. I to za favorizovanje naloga. Tih priča je puno i uvek će ih biti. Dobra fora da se otera novi dostavljač. Odma da ti kažem da grešiš što se toga tiče ali velika je verovatnoća da ćeš sebe i ubediti da je tako. Sve u svemu ako si nov, ni za par nedelja nećeš mnogo bolje znati. Meni je trebalo 3 meseca da dođem do ovog nivoa. Ja statistiku svoju i drugarovu mogu da pokažem ovde. Ispod 3 dostave po satu ne radimo. A u to je uračunato gubljenje vremena na baterije i veoma često produžavanje pauze. Zaista neću da filozofiram, nisam pisao zbog toga. Imam jednu molbu, da mi objasniš kako se razrađuje nalog? Stvarno bi mi značilo, hvala ti.Sent from my 2109119DG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 26 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan @Dušan PN a kako birate dostave? Pazi primer, jel mogu ja sad npr, napravim porudzbinu da se sa x mesta odveze na y mesto. I ja se nalazim na tom x mestu i odmah posle pojavljivanja u aplikaciji je preuzmem i odvezem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 26 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ser je napisao: @Dušan PN a kako birate dostave? Pazi primer, jel mogu ja sad npr, napravim porudzbinu da se sa x mesta odveze na y mesto. I ja se nalazim na tom x mestu i odmah posle pojavljivanja u aplikaciji je preuzmem i odvezem? Ti ne možeš da praviš dostave. Sistem zna gde se nalaziš i daje ti porudžbinu iz restorana najbližem tvojoj trenutnoj lokaciji. Ako ti odgovara porudžbina, prihvatiš je. Uglavnom su odma spremne ili se čeka najviše do 6 minuta. Nekad se desi i da kasne ali možeš da je otkažeš ako ti to ne odgovara. Ne kasne stalno. Kad odvezeš porudžbinu do korisnika. Sistem će ti davati porudžbine u blizine te lokacije. Sve dok ne promeniš svoju trenutnu lokaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 26 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogu, kod mene u objekat dolaze po dostave. A ja sam najblizi objektu jer sam unutra Odvezem i vratim se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 26 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da ti malo prosirim pricu, kod mene u objektu se trenutno skupljaju i porudzbine za Wolt. To mi bas i nije interesantno ali od ponedeljka cemo imati sa njima neke pregovore koji ce 90% biti uspesni, da nase dostave koje tehnicki nismo mi u mogucnosti da odvezemo prepustimo Woltu, tj zakazemo dostavljaca koji ce doci i odvesti to. Stvar je u tome sto cu ja licno da biram koje ce to biti dostave. I sad pred kraj mog radnog vremena, u levoj ruci drzim onaj tablet il sta cemo vec da imamo i zakazem odmah 5 komada koje meni odgovaraju da ih odveze neko iz Wolta. U desnoj ruci, drzim telefon sa aplikacijom koju ima dostavljac, meni se pojavljuju jer sam najblizi jel da i odmah preuzimam svih 5. Jel moze tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 26 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, ser je napisao: Da ti malo prosirim pricu, kod mene u objektu se trenutno skupljaju i porudzbine za Wolt. To mi bas i nije interesantno ali od ponedeljka cemo imati sa njima neke pregovore koji ce 90% biti uspesni, da nase dostave koje tehnicki nismo mi u mogucnosti da odvezemo prepustimo Woltu, tj zakazemo dostavljaca koji ce doci i odvesti to. Stvar je u tome sto cu ja licno da biram koje ce to biti dostave. I sad pred kraj mog radnog vremena, u levoj ruci drzim onaj tablet il sta cemo vec da imamo i zakazem odmah 5 komada koje meni odgovaraju da ih odveze neko iz Wolta. U desnoj ruci, drzim telefon sa aplikacijom koju ima dostavljac, meni se pojavljuju jer sam najblizi jel da i odmah preuzimam svih 5. Jel moze tako? Zavisi na kom si modu. Ako si na modu bajsa ili motora možeš do tri odjednom da prihvatiš ako si na modu auta. Možeš svih 5. 90% ćeš ih ti i dobiti. Ali može se desiti da će nekom biti usputna tvoja dostava ako je predhodno prihvatio porudžbinu koja ide u tom pravcu. Ali da. Ako sam praviš porudžbine i telefon ti najbliži tom uređaju. Najverovatnije ih ti i dobijaš. Treba ti nalog za dostave da znaš u slučaju da nemaš. Za restorane koji imaju i svoje dostave a nekad koriste Wolt. U zagradi nam piše (Wolt Drive). Ovo nije toliko bitno. E sad jedna stvar mi nije jasna. Ako prihvataš dostave tj prebaciš da wolt vozi na lokacije koje ti odgovaraju onda okej. Ali ako sam praviš dostave na foru kao da si sam sebi naručio dostavu. Kako ti se to isplati kada tu dostavu moraš i da platiš? Promenio Octobar 26 član Dušan PN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 26 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, SharkY je napisao: Zaista neću da filozofiram, nisam pisao zbog toga. Imam jednu molbu, da mi objasniš kako se razrađuje nalog? Stvarno bi mi značilo, hvala ti. Sent from my 2109119DG using Tapatalk Kad sam dobio svoj nalog. Posrednik mi rekao da prva 3 dana radim što duže i da odbijam što manje kako bi razradio što bolje nalog. Delovalo mi kao glupost ali se ispostavilo kao tačno. Ja koji ne radim Novi Beograd, i Banovo Brdo sada baš retko dobijam dostave za ta mesta (što mi odgovara). Jer je sistem zapamtio da izbegavam ta mesta. Prošli nalog koji je razradio neko drugi mi nije odgovarao jer me konstantno terao da idem na Novom Beogradu, stalno sam dobijao super markere koje ne prihvatam jer su teške porudžbine. Trenutni nalog sam razradio baš po svojoj meri. Jedini ispravan savet je da čekam blizu nekog jačeg restorana. Sve ostalo će doći vremenom. Ja sam 1000 saveta dobio od posrednika koji iza sebe ima 20.000 dostava odrađenih. Međutim džabe dok sam ne provališ cake i kako sve funkcioniše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 26 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Dušan PN said: Ali ako sam praviš dostave na foru kao da si sam sebi naručio dostavu. Kako ti se to isplati kada tu dostavu moraš i da platiš? Ne, ne. Postojece dostave. Nama ljudi porucuju danas za sutra ili jos neki dan unapred da im se dostavi u tacno odredjenom terminu (2h raspon), pa kad bude malo gusto, znam da nece stici na termin, ili haos u gradu ili sta ti ja znam, prebacujem na Wolt. Ja sam od menadzmenta trazio da se omoguci radnicima direktno, npr ostane neki vozac posle smene ako zeli, obezbedim mu kombi i ide da odveze par komada, a da bude placeno kroz neki vid stimulacije i bonusa. Ali nisu prihvatili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 26 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, ser je napisao: Ne, ne. Postojece dostave. Nama ljudi porucuju danas za sutra ili jos neki dan unapred da im se dostavi u tacno odredjenom terminu (2h raspon), pa kad bude malo gusto, znam da nece stici na termin, ili haos u gradu ili sta ti ja znam, prebacujem na Wolt. Ja sam od menadzmenta trazio da se omoguci radnicima direktno, npr ostane neki vozac posle smene ako zeli, obezbedim mu kombi i ide da odveze par komada, a da bude placeno kroz neki vid stimulacije i bonusa. Ali nisu prihvatili... Aha kontam. U suštini može kako si zamislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 43 Napisano Octobar 26 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, ser je napisao: Ne, ne. Postojece dostave. Nama ljudi porucuju danas za sutra ili jos neki dan unapred da im se dostavi u tacno odredjenom terminu (2h raspon), pa kad bude malo gusto, znam da nece stici na termin, ili haos u gradu ili sta ti ja znam, prebacujem na Wolt. Ja sam od menadzmenta trazio da se omoguci radnicima direktno, npr ostane neki vozac posle smene ako zeli, obezbedim mu kombi i ide da odveze par komada, a da bude placeno kroz neki vid stimulacije i bonusa. Ali nisu prihvatili... E pitanje imam jedno. Preko wolt aplikacije za kupce je uglavnom sve skuplje za 100-200 dinara + na to cena dostave. Npr ako odeš u neki fast food da kupiš pljeskavicu koja košta 500 din. Preko aplikacije bi koštala 650 + oko 250 din dostava. Zanima me da li wolt stavlja veću cenu ili restoran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4730 Napisano Octobar 26 Drug član, 3612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam dele bar pola pola, ili nešto više ide restoranu. Inače restoranu ne bi bilo u interesu da opslužuje brzo Wolt, ako ima gužvu u lokalu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...