boza_kg 4730 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 3613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Belograđani (pre)skupo plaćaju stanove. Pa kad je već tako, onda da ni izlaze napolje, tako se više isplate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @toponicar od tih 200 iljada koliko ode na benzin,i na "oko sokolovo". Mada mozda ako auto se izlepi onim nalepnicama Wolt,nece da drndaju.Znaju da si stao samo da dostavis nesto?Ne znam... Jebes mi sve ako mi je jasno gde parkiraju kola u BG,pa tu ovi sto zive kad dodju s posla kruze oko zgrade pola sata pa i vise... Jbg,nemaju status taksija dostave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je 200 iljada cisto mesecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toponicar 21 Napisano Octobar 30, 2023 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Bojan82 je napisao: @toponicar od tih 200 iljada koliko ode na benzin,i na "oko sokolovo". Mada mozda ako auto se izlepi onim nalepnicama Wolt,nece da drndaju.Znaju da si stao samo da dostavis nesto?Ne znam... Jebes mi sve ako mi je jasno gde parkiraju kola u BG,pa tu ovi sto zive kad dodju s posla kruze oko zgrade pola sata pa i vise... Jbg,nemaju status taksija dostave Vozi se auto na plin, ili na metan. Nisam do sada za ove 3 godine video nekog dostavljaca sa autom, koji svakog dana dostavlja na cist benzin, ili dizel. A oko sokolovo me snimilo 2x, i to ne zbog dostava, vec zaboravim da pustim poruku. Ne zanima ga da li je auto izlepljen ceo sa plavom Woltovom folijom, ili stoji nalepnica Wolt zalepljena na autu, ili ako taksi stoji, on snima sve. A taksisti imaju vec taksi stajalista u gradu, i tu stoje. Staju taksisti u mestu i cekaju samo u delovima grada gde ne zalazi oko sokolovo. Ranije odmah stizale kazne, sto se tice oka sokolovog. Onda se gradjani pobunili, i sad imas foru 5 minuta da sklonis auto, od kad te spazi oko sokolovo. Veceras izasao u 18h, radio do 00:15h, 5000 dinara. Kod nas u gradu najmanje imas dostavljace sa automobilima. Najvise bicikle. Ima ove vece pizze u vecini picerija, koje ne mogu da stanu u njihove torbe, ali moze u nase, pa i tu dosta uzimamo porudzbine vise od njih. Stalno daje spojene dostave, i daje dosta udaljene, koje su placene preko 200 dinara po dostavi. A kada se padnu 2 ili 3 spojene, 500 - 600 dinara, i to dostavis kad pokupis za 20 minuta, jer svi potrosaci zive blizu. U Nisu 90% stanovnistva radi kod privatnika za minimalac, od 45.000 dinara. Tako da se svakako vise isplati voziti Wolt, nego raditi za minimalac. Za dobru platu ti treba jaka veza, da si namazan sa sve boje, tojest da budes preletacevic sto se stranki tice. Stranacko zaposljavanje Promenio Octobar 30, 2023 član toponicar 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toponicar 21 Napisano Octobar 30, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, drmilan_ je napisao: A 180 porudzbina nedeljno da svaki dan bez slobodnog radis 8h nemoguce je, pogotovo kolima u Bgu. Ja bi mu za to sto ga ne interesuje pa da je i forum krstarice, zveknuo ban. Ipak tu postoje pravila ponasanja. Kad tipkamo sa nekim, makar malo da znamo sa kim tipkamo. Drmas ti banove zeni, od tvog drugara, sto se vidjate 2x godisnje. Rodjendan, pa rodjendan. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, toponicar said: Drmas ti banove zeni, od tvog drugara, sto se vidjate 2x godisnje. Rodjendan, pa rodjendan. . . Aj pedala. Upao si u forum bez dobar dan ja sam taj i taj, i jos dajes sebi za pravo da prozivas ovako nekog. @muljaz Promenio Octobar 30, 2023 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Octobar 30, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan @toponicar lepo sto si dao detaljne info o dostavljacima ali prepucavanje nije dozvoljeno na nasem Forumu. Tolerancija u komunikaciji, narocito kod novajlija na forumu je osnovna stvar 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toponicar 21 Napisano Octobar 30, 2023 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Arakis je napisao: @toponicar lepo sto si dao detaljne info o dostavljacima ali prepucavanje nije dozvoljeno na nasem Forumu. Tolerancija u komunikaciji, narocito kod novajlija na forumu je osnovna stvar Druze nisam ja prvi poceo sa prepucavanjem, vec gospodin Milan. Cak sam i napisao da nisam ja pokrenuo post, vec da sam se ukljucio na poslednjoj strani, i dao odgovore clanovima na pitanje u vezi Wolta, Glova i Mister D. Ja koliko vidim, iznad pise "Oglasi za posao". A mozda sam novajlija ovde, ali samo sam odgovorio ljudima na pitanje, i nadam se da sam pomogao koliko toliko. Nije mi bila namera da se prepucavam sa bilo kime, ali kad neko nije u pravu, i kaze mi nesto, sta bi trebalo da radim, zato sto sam novajlija da okrenem drugi obraz??? Mozda sam okrecao drugi obraz pre 30 godina kada su se stariji ljudi postovali, dok je sada kontra, obrnuta stvar perspektive. . . Kao sto bi moj pokojni deda rekao "Stvar je perpektikularne prirode, i zahteva adekvatna resenja" Ja njemu nisam pisao "ajde pedala" ili bilo koju prostu rec slicnu "pedali". To od mene neces cuti nikada. Inace sam clan krstarice od osnivanja, jos kad se uplacivao internet sati u Bankeru i protok od 56 kb / s, "analogna telefonska linija". . . Samo po igraonicama se moglo igrati Counster Strike 1.3, AWP se vidi cevka. To su bila divna vremena. . . P.S. Svuda, na bilo kojem forumu, sto nema veze sa vezom u vezi dostava, ljudi pitaju za Wolt, Glovo ili Mister D, a "ko pita taj ne skita", gledam da sto detaljnije objasnim. Promenio Octobar 30, 2023 član toponicar 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4786 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da nema love u Woltu. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3007 Napisano Novembar 3, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кулчина Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Novembar 3, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/2/2023 at 11:54 AM, Skyrunner said: Ko kaže da nema love u Woltu. Majstor. Meni bi ovaj posao legao kao budali šamar, vožnja po ceo dan, a para samo kaplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4786 Napisano Novembar 3, 2023 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je negde oko 1 sat Posle sam ga uveče sreo u drugom kraju grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Novembar 4, 2023 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Strane tablice,nema kazni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toponicar 21 Napisano Novembar 7, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 11. 2023. at 13:25, Toreador je napisao: Strane tablice,nema kazni. Nema to veze. Meni pre neki dan stigla kazna iz Bugarske, zaustavili me zbog brze voznje, i dao sam im 50 leva, jer je kazna bila 300lv. To je bilo pre tacno 3 godine. I pre neki dan postar donosi cestitku iz Bugarske, da platim 300lv, ili da idem u Geo Milev ulici u Sofiji u mup. Drugar koji radi kao pogranicni policajac na Vrskoj Cuci prvi put cuo da je iz Bugarske nekom stigla kazna. Ako oni mogu nama, zasto i mi ne bismo njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Novembar 7, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto ne saljemo sem za parking, a i te tek kad oni europarking ili kako vec otkupe.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Novembar 10, 2023 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 11. 2023. at 20:29, vasa.93 je napisao: Majstor. Meni bi ovaj posao legao kao budali šamar, vožnja po ceo dan, a para samo kaplje. E tako sam i ja mislio za taksi. Inace da dodam, da zivim u Nisu i ja bi koristio dostavu, u zadnje vreme Nis je ubedljivo najgori grad za parking, lakse bi mi bilo da platim da mi donesu nego da jurim parking mesto 2 sata,a uz to oko sokolovo ne staje, prosle nedelje sam ga video u nekoj jedva prohodnoj ulici daleko od centra Nisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziibrr 0 Napisano Novembar 13, 2023 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Ako ste zainteresovani za rad u Wolt-u, popunite formular u nastavku i bicete kontaktirani u najkraćem roku: WOLT (Kontakt forma) DOCS.GOOGLE.COM Kada radiš u WOLTU-u isključivo od tebe zavisi koliko ćeš raditi i koliko ćeš zaraditi. Sam sebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toponicar 21 Napisano Novembar 13, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, ziibrr je napisao: -Ako ste zainteresovani za rad u Wolt-u, popunite formular u nastavku i bicete kontaktirani u najkraćem roku: WOLT (Kontakt forma) DOCS.GOOGLE.COM Kada radiš u WOLTU-u isključivo od tebe zavisi koliko ćeš raditi i koliko ćeš zaraditi. Sam sebi... A sta je sa ostalim gradovima? Tipa Nis, Krusevac, Kragujevac, Kraljevo, Leskovac??? Mi jos malo pa smo zavrsili Leskovac, pa prelazimo na Pirot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Al3ksa 0 Napisano Novembar 16, 2023 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za wolt deponovanje. Kada i kako se novac deponuje i da li mora na posebnim mestima predvidjenim za to ili ne? Promenio Novembar 16, 2023 član Al3ksa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toponicar 21 Napisano Novembar 21, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 11. 2023. at 2:02, Al3ksa je napisao: Jedno pitanje za wolt deponovanje. Kada i kako se novac deponuje i da li mora na posebnim mestima predvidjenim za to ili ne? Ima Wolt sklopljen sporazum sa menjacnicama gde se ne placa provizija. Na primer u Nisu Euro 5 radi do 22h, udjes, kazes Wolt uplata, onda kazes referentni broj, ona procita ime, ti kazes taj sam xD, i das lovu. Za nove dostavljace prvih 100 dostava su sve na kartici, pa tek posle pocinju polako da dobijaju kes dostave. Mali korak za coveka, ali veliki za covecanstvo. . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4786 Napisano Novembar 22, 2023 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @toponicar ili neko iz Niša, Znate li za ovu firmu FLEETLOGISTICS MANAGEMENT DOO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Al3ksa 0 Napisano Novembar 23, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan @toponicar ja sam isto iz Nisa, mozes da mi kazes neku ageniciju dobru za rad u woltu? ( i da mi pojasnis nesto, kazu kao ne smes da imas vise od nekolko novca kod sebe i moras da deponujes, koliko novca je max? ) poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toponicar 21 Napisano Novembar 26, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 11. 2023. at 0:49, Al3ksa je napisao: @toponicar ja sam isto iz Nisa, mozes da mi kazes neku ageniciju dobru za rad u woltu? ( i da mi pojasnis nesto, kazu kao ne smes da imas vise od nekolko novca kod sebe i moras da deponujes, koliko novca je max? ) poz Ako bi radio samo Wolt, napisi mi u pm broj, i kad bude primanje za Nis, javljam ti. Uvek je petkom. Inace max saldo koji ne smes da predjes je 14.000 dinara, zbog zloupotrebe se gleda da se kes deponuje nekoliko puta dnevno. 80% Glovera je preslo u Wolt, jer je jednostavnije, aplikacija je vrh, nema placanja kada se ode po porudzbinu, kao u Glovu, svaku porudzbinu platis, slikas racun, i moras da uploadujes racun u aplikaciju. Ne placas samo gde je placeno vec karticom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toponicar 21 Napisano Novembar 26, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 11. 2023. at 10:22, Skyrunner je napisao: @toponicar ili neko iz Niša, Znate li za ovu firmu FLEETLOGISTICS MANAGEMENT DOO? Pa mislim da mi uzimamo najmanje. Svaki presek po 4000, ne zivkamo dostavljace da rade i tome slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarijanIlic766 10 Napisano Novembar 27, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš,naselje deveti maj Motocikl: Derbi Bulevard Prijavi odgovor kao problematičan Hajmo još malo da prodiskutujemo sada objektivno.Kakva je klijentela koja naručuje preko wolt aplikacije u Nišu?Šta se zapravo naručuje u woltu?Kakvi su drugi dostavljači?Uglavnom su to mlađe generacije između 12 i 25god. recimo da je to 90%. U ostalih 10% bih svrstao ljude u srednjim godinama i eventualno penzionere koji povremeno naruče neko gotovo jelo ili nešto drugo iz neke kafane.Ovih 90% koji naručuju pokazuju koliko smo mi zapravo lenjo i degradirano društvo...Naručuju se JAJA NA OČI! KAJGANA! Kafe ! Šejkovi ! Smutiji ! Od nedavno wolt ima saradnju sa Dis marketom i maxijem tako da ljudi naručuju pun ranac sa životnim namirnicama od toalet papira do viskija da im se donese na adresu neretko preko puta tog istog marketa! Pice,paste,sendviči,tostovi,burgeri,wrapovi,girosi...To je već svakodnevnica...Nosio sam hranu za pse iz pet shopa i miš za kompjuter iz gigatrona...Dosta njih ostavljaju bakšiš. 10Din 50Din 200Din 300Din a neko čak i više.Zahvale se ljubazno...Dok vam neki u toku leta izlaze polu goli u gaćama i TETOVIRANIM NOŽICAMA,daju vam krupan novac bez ikakvog poštovanja pa se još i žale kako recimo nisu adevkatno spakovane namirnice ili im smeta sitno kašnjenje...Nafrakane devojke neretko sa tetovažicama i kilo šminke (instagram domaćice :D ) ili deca koja ne znaju šta je to osnovna kultura da kažeš čika dostavljaču "dobar dan" je nažalost svakodnevnica...Vaspitanje umesto od roditelja potiče od tik toka i IDJ videos...Ko je pametan shvatiće...Dosta porudzbina se naručuje iz Mc donaldsa i to su deca čije mame i tate ih tako (Ne) vaspitavaju.Porudzbine iz MC donaldsa koje sam dostavljao su uglavnom između 2000 i 3000Din.Kakvu to poruku šaljemo deci time...Dostavljači u Nišu rade od 16 do 60god. i ima ih raznih...Od pravih entuzijasta za sport,biciklizam i isporuku porudzbina sa osmehom na licu...Do onih koji bi da tračare,puše cigarke,ogovaraju i eventualno drukaju (to zadnje slabije funkcioniše u woltu) u parkiću preko puta glavne Niške opštine u Nikole Pašića kada nema posla...Ima i onih kojima je ovo drugi sekundarni posao i rade zato što im treba dodatni prihod za porodicu...Uvek imate hvalisavce tipa... Uvatio sam (osvojio) bonus još u petak... ili zaradio sam 4000 za tri sata...Ili ovo mi je 209. dostava ili prošli presek sam izašo 140.000Din bla bla bla...To je uglavnom novopečena balavurdija koja ništa nije radila pre dostave hrane pa su sad poleteli u nebo.Wolt podrška koja vam služi u online chatu da vam pomogne ako želite da vam skinu neku dostavu koju ste već mahinalno prihvatili ili sl. takođe na njih ne računajte da su previše inteligentni...Balavurdija...Neke stvari mora da im se crtaju...Sve u svemu najbolje da budete neupadljivi,gledate svoja posla i budete svoj gazda dok woltujete! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...