Peppermint 425 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, cikamike je napisao: Prevarant verovatno ima uvid u veći broj regularnih FedEx i DHL isporuka iz Kine i te brojeve koristi za naše male kupovine Jako slična situacija pre godinu dana. Klinac me zamoli da njegovom drugu naručim neku tastaturu, cena ok, prodavac sa ok komentarima samo DHL košta 3 dolara. Meni je već to bilo crveni alarm. Ipak naručim, dobijem broj, sve isto, putuje, stiže i isporuče pošiljku u Pančevo. Nazovem DHL i kažu mi da to nije pošiljka za mene, izdaju mi čak i potvrdu da u poslednjih godinu dana meni nijedna pošiljka nije poslata DHL-om, žalim se i doguramo do presude samog AliExpresa. Refundirali su mi trenutno celu sumu za tastaturu ali ne i ta 3 dolara za DHL. Njihovo objašnjenje prodavac je poslao robu. Meni je to iskreno jako zasmetalo jer sam im dostavila dokaz da nije poslao moj paket. DHL se baš ozbiljno uključio i procesuirao tog kineskog prodavca povećanjem cene transporta. Posle mi kinez pisao da se kao dogovorimo, on će meni poslati pet tastatura besplatno samo da ja pišem DHL-u i kažem da je sve ok. Verovatno da bi mogao i dalje da vara ljude. Ali ipak gorak ukus ostade jer se AliExpres pravio blesav i naplatio mi bezveznih 3 dolara transporta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3859 Napisano Jul 22 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, cikamike said: u nadi da će otkinuti bar euro, dva. Neki hoće i za manje, moj slučaj 0,15. Promenio Jul 22 član MoToM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Jul 25 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hello društvo. Samo da se prijavim, stigla aparatura za zamenu kočione tečnosti, na preporuku @wragg-a Sama pumpa drži pritisak na probu iz ruke. Creva deluju previše kruto, ali videćemo kako će se pokazati u praksi.Sent from my SM-G996B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Jul 25 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobar alat Boki! Creva da su meksa vakuum bi ih spljeskao, nemoj ih menjati.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Jul 25 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga verovatno neću koristiti ove godine, ali ako želiš da testiraš rado ću ti ustupiti Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Jul 25 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek... Je li to pumpa da gura/ puni sistem odozdole ili vakuum koji iz lonceta vuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Jul 25 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ja sam stara skola inace, nataknem crevce na sisicu i vucem ustima! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Jul 25 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, hitMislim da se stavlja na sisicu za odzračivanje, pumpom se pravi vakum da povuče kočionu tečnost a u posudu na kočnici se doliva. I sve tako dok ne povuče čistu tečnost na svakoj sisici...Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Jul 25 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike uputstva koje je došlo uz aparaturuSent from my SM-G996B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Jul 25 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, vuce iz lonceta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1453 Napisano Jul 25 Drug član, 562 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam dobio šlog pokšavajući dpročitam touputstvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 25 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Bokes neces se bas usreciti sa tim crijevima. Bio sam negdje ostavio link sa Aliexpressa za drugo silikonsko crijevo sa adapterom koje nije premekano a ni toliko tvrdo kao ta sto dodju u kompletu. To je bas ona tvrda plastika skoro. U stvari, tvrda crijeva su donekle i ok, ali ti adapteri koji idu na sisice su katastrofa. Tvrdi su i neelasticni pa uvijek pomalo vuce zrak sa strane jer ne dihtuju kako treba. Al sve u svemu, odlican je alat tko nema kompresor. Onaj kompresorski je puno bolje rjesenje naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Jul 25 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Cek, cek... Je li to pumpa da gura/ puni sistem odozdole ili vakuum koji iz lonceta vuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Jul 26 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @wragg Da, da, pratio sam na času. Misliš na ovo Accessorieshttps://a.aliexpress.com/_Evnd54fNaručio sam i to, stigloSent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16480 Napisano Avgust 10 Integrisan, 4933 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada imamo TEMU aplikaciju. Narucivao neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2554 Napisano Avgust 10 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Temu ima magacine po Srbiji. Osmisljeno je da isporuka stigne u roku od 10 dana. Postexpress je preuzeo isporuke Temu-a, a BEX, aliexpressa. Ja sam porucio pre par dana. Videcu. Mom kolegi sa posla stiglo za 10-tak dana. Bas kao sto ne predvidjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Avgust 10 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad instalirao, narucicu neke sitnice bas da probam ali je dosta manji izbor nego na aliju. Sa alija mi jos uvek isporucuje posta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laze032 0 Napisano Avgust 10 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ6 f diversion Prijavi odgovor kao problematičan Poručio drugi put pre 2-3 dana. Prvi put poručio 21.7. stigao mi paket 2.8., tako da stiže značajno brže. Sve koje poznajem da su naručili preko Temu-a, stiglo im je do 15 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Avgust 13 Drug član, 970 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Meni sa Alija naočare za sunce naručene u martu stigle pre neki dan toliko dugo je trajalo, da sam se oprostio od njih i naručio druge sa Temua. Danas mi stiže prvi paket od njih, naručen 31.7. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 13 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Temu je sila! Meni je prva porudžbina kreirana 29.07, paket stigao 06.08. Zaslužuje zasebnu temu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5268 Napisano Avgust 13 Drug član, 1876 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A šta je fora sa Temu ? Isto što i Aliexpress , ali brže stiže ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 13 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, živke je napisao: A šta je fora sa Temu ? Isto što i Aliexpress , ali brže stiže ? Nova aplikacija kao AliExpress, keva me zarazila. Transfera radi carinjenje, PostExpress razvozi. Daju rok za isporuku i plaćaju ti penal ako zakasne, mada keva poručuje već duže vreme i sve stiže relativno brzo. Primetila sam samo da su skuplji od AliExpress-a, ali ako je to cena da mi paket stigne brzo i sigurno, onda neću da se žalim. P.S. Nema poštarine, do sad nisam primetila da ide na cenu svih artikala koje sam poručila, verovatno je več uračnato, a marketinški trik sa naslovima *besplatna poštarina*. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9513 Napisano Avgust 13 Drug član, 1008 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A jel Temu nema magacin ili magacine u Srbiji pa zato stiže brže?Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 13 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Interceptor BP je napisao: A jel Temu nema magacin ili magacine u Srbiji pa zato stiže brže? Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Ne znam, ali po statusima vidim kad piše da je na aerodromu, kad je u tranzitu, kad je pristiglo na carinu. Temu daje PostExpress kod za praćenje koji postaje aktivan kad je roba na carini. Mnogo je fino, baš imam lepo iskustvo i planiram opet da poručujem sitnice - gluposti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4730 Napisano Avgust 13 Drug član, 3612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...