Motorcyclist 16416 Napisano Utorak u 05:20 Integrisan, 4927 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja stikliram free shipping ono opet izbacuje neke artikle sa plaćanjem dostave ili su cene drasticno vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4710 Napisano Utorak u 07:38 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je trgovački algoritam. Nije dobro da kad kupac nešto traži, da se kaže - nemamo, nego se onda nude druge alternative, tj. ono šta ima (iako to ne tražiš). Ne znam dal si primetio, tako obučavaju današnje trgovce. I u radnji kad pitam dal imate ovo, oni kažu imamo nešto sasvim drugo. Mnogo me nerviraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9488 Napisano Utorak u 08:17 Drug član, 1006 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan To ti je trgovački algoritam. Nije dobro da kad kupac nešto traži, da se kaže - nemamo, nego se onda nude druge alternative, tj. ono šta ima (iako to ne tražiš). Ne znam dal si primetio, tako obučavaju današnje trgovce. I u radnji kad pitam dal imate ovo, oni kažu imamo nešto sasvim drugo. Mnogo me nerviraju Moj komšija (sad u penziji) kod zeta njegovog povremeno radio u farbari-gvožđari. Jednom prilikom kad sam bio tamo mušterija mu traži nešto a on kaže baš nam nestalo ali biće za par dana. Kad je mušterija izašla on mene pita šta je to što je ovaj tražio pošto pojma nije imao pa da zna da upiše da zet nabavi. To je pravi trgovac Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4710 Napisano Utorak u 08:26 Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste, kad prodavac samo kaže - nemamo, kupac se oseti otkačenim (iznenađenim i uvređenim:), i teško da će tu više ikad da se vrati. To ti je psihologija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5130 Napisano Sreda u 07:37 (promenjeno) Pana, 510 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan To je ono kada starija gospođa traži kremu Niveu a prodavac kaže da nema , nestašica... Onda baba počne da mu soli pamet : Ne radi se tako . Ljubaznije, ponudiš neku zamenu , Solea ... Sledeći put baba traži toalet papir , prodavac poučen prošlim susretom : - Draga gospođo , trenutno nemamo toalet papir i kao zamenu nudimo šmirgl papir , odličnog kvaliteta ! Uvek je Ali tako zezao. Kad štikliraš bez šipinga on te baci u nesvest. Bolje se prolazi sa manjom poštarinom i relativno pristupačnom cenom, veći je izbor. Promenio Sreda u 07:40 član Jašim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4710 Napisano pre 22 sati Drug član, 3605 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi su nas opako razmazili... Naručio sam nešto sa https://www.malossistore.com/en/rs i evo već skoro mesec dana ne možemo da se raskrstimo. U aplikaciji nemaju statuse pošiljki, nego šalju link i broj ka pošti FR, a ne stiže mail. Kao nisu odgovorni za probleme sa gmail servisom!? A nigde i nikad nemam problema sa prijemom mailova, nego baš od njih. Pa onda pošalju pogrešan ID pošiljke, i dalje ne mogu da pratim, ako su uopšte i poslali... i tako. Bojim se šta će na kraju da ispadne uopšte. A Temu - boc boc, i znaš gde ti je paket. Može Evropa da im udara kazne i zablesuljke, kao brinu se za babe zdravlje, ali bolje bi bilo da poboljšaju kvalitet svojih usluga. Kao da su u srednjem veku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 216 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 126 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pre stiglo sa Temua neko sranje nego iz Španije isto nešto malecko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...