Jump to content

Moto Zajednica

AliExpress

Recommended Posts

• Drug član, 3605 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

To ti je trgovački algoritam. Nije dobro da kad kupac nešto traži, da se kaže - nemamo, nego se onda nude druge alternative, tj. ono šta ima (iako to ne tražiš). Ne znam dal si primetio, tako obučavaju današnje trgovce. I u radnji kad pitam dal imate ovo, oni kažu imamo nešto sasvim drugo. Mnogo me nerviraju :)

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1006 postova
  • Motocikl: Honda VT750 ACE
To ti je trgovački algoritam. Nije dobro da kad kupac nešto traži, da se kaže - nemamo, nego se onda nude druge alternative, tj. ono šta ima (iako to ne tražiš). Ne znam dal si primetio, tako obučavaju današnje trgovce. I u radnji kad pitam dal imate ovo, oni kažu imamo nešto sasvim drugo. Mnogo me nerviraju
Moj komšija (sad u penziji) kod zeta njegovog povremeno radio u farbari-gvožđari. Jednom prilikom kad sam bio tamo mušterija mu traži nešto a on kaže baš nam nestalo ali biće za par dana. Kad je mušterija izašla on mene pita šta je to što je ovaj tražio pošto pojma nije imao pa da zna da upiše da zet nabavi. To je pravi trgovac

Sent from my M2006C3MII using Tapatalk

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Pa jeste, kad prodavac samo kaže - nemamo, kupac se oseti otkačenim (iznenađenim i uvređenim:), i teško da će tu više ikad da se vrati. To ti je psihologija.

• Sviđa mi se 1

• Pana, 510 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

To je ono kada starija gospođa  traži  kremu Niveu a prodavac kaže da nema , nestašica...

Onda baba počne da mu soli pamet : Ne radi se tako . Ljubaznije,   ponudiš  neku zamenu ,  Solea  ...  

Sledeći put baba traži toalet papir , prodavac poučen prošlim susretom

- Draga gospođo , trenutno nemamo toalet papir i kao zamenu nudimo šmirgl papir , odličnog kvaliteta ! 

Uvek je Ali tako zezao. Kad štikliraš bez šipinga on te baci u nesvest. 

Bolje se prolazi sa manjom poštarinom i relativno pristupačnom cenom, veći je izbor.   

Promenio član Jašim
  • Sviđa mi se 2

Kinezi su nas opako razmazili...

Naručio sam nešto sa https://www.malossistore.com/en/rs i evo već skoro mesec dana ne možemo da se raskrstimo. U aplikaciji nemaju statuse pošiljki, nego šalju link i broj ka pošti FR, a ne stiže mail. Kao nisu odgovorni za probleme sa gmail servisom!? A nigde i nikad nemam problema sa prijemom mailova, nego baš od njih. Pa onda pošalju pogrešan ID pošiljke, i dalje ne mogu da pratim, ako su uopšte i poslali... i tako. Bojim se šta će na kraju da ispadne uopšte.

A Temu - boc boc, i znaš gde ti je paket. Može Evropa da im udara kazne i zablesuljke, kao brinu se za babe zdravlje, ali bolje bi bilo da poboljšaju kvalitet svojih usluga. Kao da su u srednjem veku :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja