ekozelj 775 Napisano April 5, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćete da nije skupo a da je stvarno kvalitetno u svakom smislu onda ovaj set: FreedConn T COM VB Bluetooth Motorrad Helm Headset 800M Intercom Sprech FM Radio Motorrad Kopfhörer Kopfhörer Wasserdicht| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Može i preko ebay-a, ja sam ga odatle prošle godine kupio: T-COMVB Motorcycle Intercom 800M Bluetooth Helmet Headset 2 Rider HIFI Sound FM WWW.EBAY.COM Find many great new & used options and get the best deals for T-COMVB Motorcycle Intercom 800M Bluetooth Helmet Headset 2 Rider HIFI Sound FM at the best online prices at... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 5, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tamo 2010god kupim u Kanadi dve kacige za 300 dolara... Neki popust, bla, bla... Na sebi su imale fabricki ugradjen FreedConn intercom! U temenu glave/ stiroporu kacige je bila baterija i logika za punjenje, ja tu stavim bateriju od 3310 nokia-e! Trajala po15 dana za razgovor a 2-3 dana uz slusanje muzike. Ispravka, u potiljku kacige je baterija bila, pardoniram. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 5, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo je, nadjoh sliku na forumu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7099 Napisano April 5, 2023 Drug član, 2979 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, ekozelj said: Ako hoćete da nije skupo a da je stvarno kvalitetno u svakom smislu onda ovaj set: FreedConn T COM VB Bluetooth Motorrad Helm Headset 800M Intercom Sprech FM Radio Motorrad Kopfhörer Kopfhörer Wasserdicht| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Može i preko ebay-a, ja sam ga odatle prošle godine kupio: T-COMVB Motorcycle Intercom 800M Bluetooth Helmet Headset 2 Rider HIFI Sound FM WWW.EBAY.COM Find many great new & used options and get the best deals for T-COMVB Motorcycle Intercom 800M Bluetooth Helmet Headset 2 Rider HIFI Sound FM at the best online prices at... Smeće da nema gore. Prethodna verzija sa antenom baterija bila duplo bolja i domet 3x bolji. Ja moj ovakav ću sad da poklonim drugu, pun mi ga kufer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano April 5, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезос Оба ова уређаја делују ОК, али марке нису познате, тј. нису проверене. Оба такође служе за интерне потребе (навигација, музика, телефон) и комуникацију са сувозачем... али не и са другим возиачима. Кад већ узимаш (а знам да волиш геџете), препоручио бих ти да узмеш нешто мало квалитетније... што можеш да користиш и за комуникацију са другим мотоциклистима, ако путујеш са неким. Погледај следеће марке: Fodsports (одлични су FX4 Pro, M1-S) ili TCOM (али верзија SC). Од јефтинијих, посао би по коментарима требало фино да ради нпр. Teleheer V6 Plus ( V6 Plus ). Сви ови су доста бољи од оних које си разматрао. Ето, надам се да сам помогао. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Smeće da nema gore. Prethodna verzija sa antenom baterija bila duplo bolja i domet 3x bolji. Ja moj ovakav ću sad da poklonim drugu, pun mi ga kufer Može biti. samo što moje jednogodišnje iskustvo intenzivnog korišćenja kaže upravo suprotno i što se dužine trajanja baterije tiče i što se dometa tiče. Neznam koja je to prethodna verzija sa antenom ali znam da je prethodna verzija, koja skoro identično izgleda imala drugačije konektore za headset i kod ove nove verzije se u kompletu dobijaju oba tipa mikrofona i konektorom se spajaju na ožičenje. Inače postoje dve verzije ove komunikacije, VB i SC. Razlika je u tome što SC ima mali displej koji u suštini ničemu ne služi. Promenio April 5, 2023 član ekozelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mogu da potvrdim da ovaj Freedconn stvarno vredi, imam set dve sezone, odličan kvalitet za tu cenu. Bez šumova, zvuk je super, baterija traje danima... super radi povezivanje i s telefonom i međusobno. Što je Eken među akcionim kamericama, to je Freedconn među komunikacijama. Jes kinez, al dobar kinez.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2592 Napisano April 5, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dva komada Freedconn komunikatora još malo pa pune 6 godine. Služe dobro i danas. Kapacitet baterija je opao vremenom, ali izdrže i dalje jednu dužu vožnju uz FM radio. Kvalitet je dobar, rekao bih i odličan za cenu od 40€ tada 2017. godine. Odradili su posao za sve pare, i više. Uglavnom su korišćeni za vožnje sa saputnicom, ali povremeno i za komunikacijom sa drugim vozačima. Ali… da li su vremenom jačina i kvalitet zvuka degradirali, ili je to moj neki subjektivni osećaj, čini mi se da bih sada rado kupio nove komunikatore, nešto još kvalitetnije. Za lagane i kraće vožnje to je i dalje sasvim okej, ali čim je buka malo veća, kao da ima i više šumova, a i slabije se čuju i tako. Verovatno da vreme eksploatacije uzima maha, znam da sam ranije bio super zadovoljan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2592 Napisano April 5, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari, uz FM radio koji non stop “peva”, ali je uvek i telefon povezan preko bluetooth-a sve vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 5, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Arakis je napisao: Ne vidim, ima li FM radio? Sto se tice ovih koje cekam, izvestaj po probi stize! Za sada nemam nikakvih informacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano April 5, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema fm radio.Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ма наручих ту FreedConn T-COM VB, изашло ме са поштарином 45,45 € па шта буде биће, предвиђено време испоруке је 1.мај, генерално најбитнији ми је телефонска комуникација па тек онда све остало. Код мене на BMW C400GT његов комуникатор преко дисплеја упарује засебно три уређаја, мобилни телефон, кацигу возача и кацигу сувозача тако да возач и сувозач могу да апсолутно различите комуникаторе који нису иста фирма или међусобно се не може извршити упаривање. Promenio April 5, 2023 član ПИпезос 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano April 7, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam FreedConn T-COM SC (sa displejom) i ja sam zadovoljan. Traje, dobar zvuk sem sto kaze Vasa kad se ubrza, onda malo susti i iz mic i slabije se cuje u sluskama ali to valjda ima veze i sa kacigom. Cak sam zakljucio da komplet na Jet kacigi (samo komplet mic+sluske, komunikaciju premestam) manje susti jer onaj mikrofon na krutom nosacu ima sundjer. U Full Face kacigi preko 100km/h vec mi se zale kolege da moraju ugasiti zbog sustanja vetra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano April 7, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih, sa raznima sam se konektovao, burazeru sam uzeo istu i kad smo zajedno bas se lepo cuje. Tel takođe, FM bi možda mogao malo bolje da hvata npr ali to najmanje i koristim. Pustim muziku sa mob-a. Generalno ocena jaka 8-ica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 172 Napisano April 7, 2023 Svrati ponekad, 163 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Apropo bluetootha za kacigu mogu da preporucim. https://www.aliexpress.com/item/1005004772084753.html?gatewayAdapt=4itemAdapt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 24, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim, bas sam zadovoljan, uopste ne zvuci kao uredjaj od 40 eura! (par!) U interkom modu super, BT/Telefon poziv takodje... 3 sata smo se vozili, radila je bez problema... Od Batocine ka Kg je uvek neka vetrina (mada imam visok vizir), razgovor pri 90-120kmh bez problema. Baterije punjene 20min pred kretanje. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 24, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ..i da! Dugmici dovoljno veliki da ih rukavicama napipam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje, kad pustiš muziku , da li se čuje na oba komunikatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 24, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 24, 2023 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Povezem dve kacige na jedan telefon ali zvuk dobija samo ona koja se "nakacila" poslednja. Rade bez problema kao hands free, svaka se na svoj telefon nakaci... Mi ih koristimo kao interfon i u tom se modu BT kao komunikacija sa telefonom/navigacijom iskljuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.4.2023. at 15:34, opsidiannight je napisao: Apropo bluetootha za kacigu mogu da preporucim. https://www.aliexpress.com/item/1005004772084753.html?gatewayAdapt=4itemAdapt Pazite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.na nekim interkomima,sistem slušanja iste muzike sa jednog tel. funkcioniše tako što interkom koji je povezan na telefon ,deli drugom interkomu muziku, pritiskanjem i držanjem nekog dugmeta npr. 3 sec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 172 Napisano April 25, 2023 Svrati ponekad, 163 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Da, uredjaj koji sam preporucio se ne vezuje za drugi komunikator. Za 2k dinara ne bi ni ocekivao da komunikacija sa drugim interkomom funkcionise na daljinama vecim od 50-100 metara, pa ni ne vidim poentu istog. Ok, jedina jeftina varijanta intercom bluetooth komunikatora koju bi kupio je za komunikaciju vozaca sa suvozacem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano April 25, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезосколега,дај молим те линк баш за тај што си поручио.Хвала Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano April 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Džim Džarmuš je napisao: @ПИпезосколега,дај молим те линк баш за тај што си поручио.Хвала еве га линак https://www.aliexpress.com/item/1005005195554616.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.2.6712f19ccspxSm Promenio April 25, 2023 član ПИпезос 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...