Jump to content

Moto Zajednica

Skladištenje motora preko zime

Recommended Posts

• Drug član, 866 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Evo ima povoljnih garaza u oglasima. :lol3:Screenshot_20231017_162116_Facebook.thumb.jpg.aa364407b67f8140a647a163460af058.jpg

• Haha 2
  • Zbunjen 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 94 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 500
pre 37 minuta, Rider000 je napisao:

Evo ima povoljnih garaza u oglasima. :lol3:Screenshot_20231017_162116_Facebook.thumb.jpg.aa364407b67f8140a647a163460af058.jpg

Ово се још да преправити у гарсоњеру:Joska:

• Haha 3

• Zainteresovan, 682 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

Možda će ovo zanimati nekoga ko nema gde da drži motor preko zime:

WWW.TOROBOX.RS

Nudimo Vam mini skladišta - BOX različite kvadrature i prilagođenih cena zakupa.

• Sviđa mi se 1

@mick Cene garažnih mesta se kreću od 15.000 EUR naviše, a garaže mogu da idu i do 30.000 EUR. Ne vidim računicu po kojoj bi se nekome, kome je potrebno da motor ostavi na nekoliko meseci godišnje u ovakvom jednom skladištu, i ko je naravno u mogućnosti da podigne kredit, isplatila kupovina garažnog mesta ili garaže. 

• Drug član, 2324 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
pre 20 minuta, Urban Rider je napisao:

@mick Cene garažnih mesta se kreću od 15.000 EUR naviše, a garaže mogu da idu i do 30.000 EUR. Ne vidim računicu po kojoj bi se nekome, kome je potrebno da motor ostavi na nekoliko meseci godišnje u ovakvom jednom skladištu, i ko je naravno u mogućnosti da podigne kredit, isplatila kupovina garažnog mesta ili garaže. 

Teško da imaš gde ako govorimo o gradu da smestiš motor preko zime i da te taj prostor sačeka opet. Nas petoro rentiramo garažu cele sezone i dođe nas ispod 100e po osobi 12 meseci. Zato kažem...ne isplati se.

@mick Pazi, ne kažem da je povoljno, ali isto toliko košta i zakup garažnog mesta na mesečnom nivou, s tim da ovde imaš odvojen prostor samo za svoj motor sa video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem.

• Svrati ponekad, 158 postova
  • Motocikl: SYM Simphony ST 200i

Javna garaža sa parking mestom u 62 bloku, obezbeđenje, kamere, toplo, ulazak sa rf nalepnicom, 2500 dinara mesečno plus 17 dinara komunalije-

@Mugos Malo sam skeptičan po pitanju obezbeđenja u javnim garažama kojima na ulazu piše da ne snose odgovornost za štetu nastalu na vozilima, a u nekim garažama je čak izričito zabranjeno parkiranje motocikala (Pionirski park npr).

• Svrati ponekad, 158 postova
  • Motocikl: SYM Simphony ST 200i

Druže, imaju kamere, ljudi sede u garaži, ulazi se sa rf nalepnicom, ima sigurno 10-tak motora. Slikaću sutra ionako cu malo da ga provozam,

Promenio član Mugos
  • Podržavam 1

• Drug član, 804 postova
  • Motocikl: Honda NT1100

Gledaj na to ovako. U blokovima gomila ljudi drži motore na otvorenom. Zimi, kada se ne voze često, je ovo odlična alternativa da se ne smrzavaju.

A što se sigurnosti tiče, ja ne bih bio siguran ni u jednom slučaju gde moram da se oslanjam na druge.

Ja sam baš ovu garažu u Dušana Vukasovića gledao, pa sam na sreću uspeo da nađem odvojenu garažu u međuvremenu. I to odmah pored moje garaže gde mi stoji auto. Pa sam i nju obezbedio i sa alarmima i dodatnim bravama i video nadzorom.

Promenio član Mr_Wolf

Kapiram sve. Bolje u bilo kakvoj garaži nego na ulici. Zbunio me je samo momenat sa obezbeđenjem jer sam ja svojevremeno parkirao auto u Pionirskom parku i znam da Parking servis ne snosi apsolutno nikakvu odgovornost u slučaju oštećenja ili krađe. A problem sa garažama u kojima možeš da rezervišeš mesto je što retko ima slobodnih mesta. Odvojena garaža je svakako najbolje rešenje ako imaš dovoljno sreće da je nađeš u kraju, kao što si ti našao svoju.

Pre 3 sati, Urban Rider je napisao:

@Mugos Malo sam skeptičan po pitanju obezbeđenja u javnim garažama kojima na ulazu piše da ne snose odgovornost za štetu nastalu na vozilima, a u nekim garažama je čak izričito zabranjeno parkiranje motocikala (Pionirski park npr).

Par sezona sam motor držao baš u garaži kakvu Mugos opisuje na Vračaru...i jeste Parking servis sa komplet obezbeđenjem. Do duše tad je bilo 1500 dinara :) onog trenutka kad je garažu zauzeo gosp. Đilas pregrađujući određen broj parking mesta za lične potrebe prestali su sa izdavanjem moto mesta.

• Drug član, 287 postova
  • Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT
On 30. 11. 2023. at 15:28, mick je napisao:

Teško da imaš gde ako govorimo o gradu da smestiš motor preko zime i da te taj prostor sačeka opet. Nas petoro rentiramo garažu cele sezone i dođe nas ispod 100e po osobi 12 meseci. Zato kažem...ne isplati se.

Ja sa takvim likovima ne bih delio garažu ni da je KGB obezbeđuje...

:lol3::lol3:

• Haha 2

pre 55 minuta, Tumbe je napisao:

Ja sa takvim likovima ne bih delio garažu ni da je KGB obezbeđuje...

:lol3::lol3:

Kad ti gospoja bude pokazala EXIT zbog toga što si u kuću uveo JEDNOSED milkićeš ti te likove za 2m2 i to sa sve osmehom!!! 😂 

• Haha 1

• Zainteresovan, 428 postova
  • Motocikl: k9

Ne znam nikog da je ostavljao, ali u svakoj garazi trznog centra vidim 5-10ak parkiranih skutera. I to parkiranih na duze, najcesce  vezani, prekriveni prasinom, a ima nekih i sa ciradom, stoje uvek na istom mestu, ne pomeraju se.

Ok, ne bas u svakoj, jer i nisam bio u svakom TC, ali Galerija svakako i Usce

Promenio član ske

• Drug član, 1497 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Viđam ostavljene motocikle i skutere ali i neke krševe pokrivene ceradom u TC Big ali i na pokrivenom delu parkinga Metro-a u Krnjači. Parkin stalno pun a u Metro-u unutra 10-15 kupaca...

• Svrati ponekad, 432 postova
  • Motocikl: Kymco Downtown 300i

Moj kum zna čoveka koji ostavlja skuter u Big centru na Karaburmi.

E sad, ja se nosim mišlju da ostavim svoj skuter na par nedelja, kad je najhladnije i kad ima snega u Bigu, vec neku godinu razmisljam o tome, ali mi nesto ne uliva poverenje. Nekako.mi je sigurniji skuter ispred zgrade pod ceradom nego tamo

:mobilizator:

• Podržavam 1

Pre desetak godina sam koristio PS garažu za motor i uvek mi je bio prisutan crv da neko slučajno ne zakači motor i ako je uredno plaćen parking. Iskreno ne bih danas držao motor bilo gde osim u garaži/zimovniku čak mi je prihvatljivije kod nekog izvan grada imati mesto preko zime nego u garaže tržnih centara. Prosto...previše ljudi, previše kretanja...prašinčina na sve strane a realno ne možeš ništa oko motora da odradiš kako treba. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja