salem 812 Napisano Decembar 23, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je posao pritisnuo ali ja samostalno radim pa cu sutrasnji posao odraditi u nedelju. Nije da mi se radi neseljom ali mi se sutra vozi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 647 Napisano Decembar 23, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz kurira nisu baš u vinkli... MOTO DEDA MRAZEVI PONOVO VOZE: Humanitarna akcija u Sremčici, stižu pokloni za decu iz doma WWW.KURIR.RS Posle kovid pauze motociklisti ponovo voze ka drugarima u Sremčici. Očekivanja su velika jer je su posete... "Posle kovid pauze motociklisti ponovo voze ka drugarima u Sremčici. Očekivanja su velika jer je su posete "Moto Deda Mrazova" izostale zbog mera tokom pandemije pa su i deca i motociklisti u velikom iščekivanju predstojećeg susreta." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Gori od Kurira je samo Informer, ni vest da prenesu ne umeju, mada njima je bitno da bude što senzacionalnije, a to što nema veze sa istinom nije ni važno.Ja stižem sa oba deteta, i džakovima paketića koje su ljudi dobre volje spakovali za ovu prigodu, tako da uz ovoliko dobre volje, lepih misli i divnih želja, nema trika da nam se kockice ne slože vrhunski i u sutrašnjem danu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Rade koenig je napisao: VIDIMO SE SUTRA,a kako ce te medju plavima prepoznati bajkera, jednostavno, po iskrenom osmehu i sreci sto vas vidi , ziveli!!! A vidim ja nešto si mi poznat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1089 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, the_doctor je napisao: Ima li neko način da rastera ove kišne oblake koje najavljuju za sutra? Vaspitačice ako dođu, sinuće ti sunce 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 23, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Čast mi je da objavim da nam se u akciji pridružila humanitarna organizacija 28. jun, koja će participirati u kupovini slatkiša za paketiće. Super je i to što su zainteresovani da nas podržavaju i za naredne akcije, ali o tom potom. Humanitarna organizacija 28. jun partner ovogodišnje Dedamrazijade BJBIKERS.COM Ove godine održava se 16. po redu Dedamrazijama koju je podržala humanitarna organizacija 28. jun To znači da ćemo nakon ove akcije imati viška novca, za koji ćemo se onda ovde transparentno dogovoriti kako ćemo ga upotrebiti (kom Domu i za šta). Nakon akcije ću objaviti koliko smo novca sakupili, na šta je potrošen i koliko je preteklo, pa ćemo na osnovu toga rešavati zajedno šta ćemo sa tim novcem dalje uraditi. 13 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 23, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i teksta o saradnji sa vrtićem Trešnjica: Deca vrtića Trešnjica spremila paketiće za drugare iz Sremčice BJBIKERS.COM Pripreme za ovogodišnju Dedamrazijadu koja se održava 24. decembra su u punom jeku, a Ovogodišnja akcija je bogatija i lepša jer su u njoj učestvovali i mališani iz vrtića Trešnjica. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Decembar 23, 2022 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Gde danas odose Deda Mrazovi u prvcu Ibarske magistrale ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Decembar 23, 2022 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Gde danas odose Deda Mrazovi u prvcu Ibarske magistrale ? I ja ih videoPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 23, 2022 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Budimir said: Gde danas odose Deda Mrazovi u prvcu Ibarske magistrale ? Odosmo u Šiljakovac i Obrenovac u domove za decu ometenu u razvoju. Nas nekolicina već tradicionalno tamo idemo, mislim osma godina. Sremčica je glavni dogadjaj ali ima još dece kojima je potrebna naša pomoć tako da smo se odlučili za još ova dva doma. 23 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 23, 2022 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 28 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Decembar 23, 2022 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.. Drugar i ja ne stigosmo na vreme da uzmemo odela pa se danasnja potraga zavrsila neuspesno. Ni u jednoj od moto radnji vise nema odela pa nas interesuje hoce li biti sutra na licu mesta da se uzme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Decembar 23, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Imam viška od prošle godine, čisto je i celo, osim što mi je negde nestao pojas, što znači da bi ti trebao neki kaiš.. Ako ne nadješ, možeš da ga preuzmeš ispred skupštine.. Javljaj.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Usamljeni jahač je napisao: Odosmo u Šiljakovac i Obrenovac u domove za decu ometenu u razvoju. Nas nekolicina već tradicionalno tamo idemo, mislim osma godina. Sremčica je glavni dogadjaj ali ima još dece kojima je potrebna naša pomoć tako da smo se odlučili za još ova dva doma. Javite za ubuduće. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 23, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DeusExMachina je napisao: Pozdrav drugari.. Drugar i ja ne stigosmo na vreme da uzmemo odela pa se danasnja potraga zavrsila neuspesno. Ni u jednoj od moto radnji vise nema odela pa nas interesuje hoce li biti sutra na licu mesta da se uzme? Imamo 35 odela koje ćemo poneti sutra u kombiju, ali su uglavnom za ljude koji su uplatili donaciju preko računa. Možda neko pretekne, ali ne garantujemo... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 23, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Završili smo pakovanje, bogme skoro smo napunili kombi. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Pablo je napisao: Imamo 35 odela koje ćemo poneti sutra u kombiju, ali su uglavnom za ljude koji su uplatili donaciju preko računa. Možda neko pretekne, ali ne garantujemo... Neka uzme moje, imam od ranije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Decembar 23, 2022 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Imamo 35 odela koje ćemo poneti sutra u kombiju, ali su uglavnom za ljude koji su uplatili donaciju preko računa. Možda neko pretekne, ali ne garantujemo... Jel' mogu da račun na jedno?Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16913 Napisano Decembar 23, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5782 Napisano Decembar 23, 2022 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da popravim zadnji tocak za sutra... Ali pozajmio drugi motor od Profe i eto me sutra oko 9 ispred Skupstine Vidimo se! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1753 Napisano Decembar 23, 2022 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, BaneVuk58 je napisao: Jel' mogu da račun na jedno? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Svejedno, istih 35 odela imamo. Imam sa ranijih godina nekoliko gornjih delova koji su pretekli, poneću sve što imam da se pokrpimo na licu mesta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Decembar 23, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uplatio, al imam od prošle godine.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Decembar 23, 2022 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3989 Napisano Decembar 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 909 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uplatio donaciju a i kupio odelo, tako da je "moje" isto free. Promenio Decembar 23, 2022 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16913 Napisano Decembar 23, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dooobro, bando crvena , krećemo sa ZAGREVANJEM... Ajmo Šefe i ove godine, za sve crvene sutra: 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...