plumber.ns 315 Napisano Avgust 7, 2023 Zainteresovan, 383 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo... Pošto je 103? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5907 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 10000 din ili duplo manje ako se uplati u roku 5 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 7, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, slave74 je napisao: 10000 din ili duplo manje ako se uplati u roku 5 dana. Al te poteralo .... Pa skoro si naebo pred zgradom zbog parkiranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11068 Napisano Avgust 7, 2023 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Za 3 preko ogranicenja pisu kaznu?Da ga duvaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5907 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ova kazna ide suprugi, tako da ja nemam nista s tim. Nazalost bio je radar tronozac, pa valjda ne mogu da obrisu. Taj dan je zurila iz sela jer joj je preminuo otac, a ja sa decom u NS. Deci temperaturaa do 40c. Bas sam se bio uplasio, te je supruga pozurila da bude uz nas. Sve sto je pomenula kao razlog nije pomoglo da oproste. Ili ne mogu da brisu snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5907 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, travelman said: Al te poteralo .... Pa skoro si naebo pred zgradom zbog parkiranja. Ima jos nebuloznih kazni. Kao ona sto nisam odjavio tablice nakon 60 dana od isteka registracije. Auto u garazi svo vreme, nisam planirao prodaju. Jos je kod mene. Inace postujem propise, al kad pecaju , imaju cake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 7, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, slave74 je napisao: Sve sto je pomenula kao razlog nije pomoglo da oproste. Davno to bese, podleti mi jedan pod moj prednji desni tocak iz trake desno i to vidi interventna koja je stajala pored na trotoaru. Pridju oni a mi izasli kad ovaj poce da se prenemaze kako zuri kuci po dete pa da ga vozi na aerodrom na avion do londona gde ga cekaju da mu presade srce. Plavci se samo nasmejali, pita jedan od njih dal da zove saobracajce ili ne. Meni nista, njemu pocepana vrata al ga gledam onako naduvanog kako se vadi na dete i kazem ovima da ne zovu. Ode on kad mi jedan od njih kaze to neki lokalni narkić koji nema ni kuče ni mače a kamoli dete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Morate da imate u vidu koliko izgovora ti policajci svakodnevno čuju, i verovatno je 95% izmišljeno. Ono što možete da probate, naravno za ozbiljnije stvari od kazne od 5000, je da pripremite dokumentaciju kojom bi kod sudije dokazali da je situacija bila vanredna. Pa onda kod sudije, u slučaju Slavetove supruge ponese umrlicu za oca, izveštaj lekara za decu, celu situaciju lepo opiše i sudija može da ima razumevanja. Teško da možete da se oslobodite od odgovornosti, ali su dobre šanse da prođete sa najblažom mogućom kaznom. Promenio Avgust 7, 2023 član Mr_Wolf 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Budite sretni da je rok za odjavu tablica 60 dana;ovde je 15 a šesnaesti dan se printa kazna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Avgust 13, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, zna li neko da li kamera za brzinu u Irigu snima samo od napred ili i otpozadi? Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Avgust 13, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan U Irigu ima kamera za brzinu? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5907 Napisano Avgust 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo jel zna neko sta znaci clan 333 stav 1 tacka 85. Drugar dobio poziv sa fotografijom svog vozila da se javi radi utvrdjivanja ko je vozio. Ne mozemo da nadjemo pod tackom 85. Promenio Avgust 24, 2023 član slave74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 10 do 20 kmh prekoračenje u zoni škole 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5907 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Mr_Wolf said: 10 do 20 kmh prekoračenje u zoni škole Jel se zna visina kazne? Cini mi se da na foto pise brzina 47km/h , i L=40km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Avgust 24, 2023 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zna se Član 333 Novčanom kaznom u iznosu od 5.000 dinara kazniće se za prekršaj lice koji postupi suprotno odredbama iz sledećih članova ovog zakona: Promenio Avgust 24, 2023 član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 652 Napisano Avgust 25, 2023 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 8/13/2023 at 5:59 PM, sasacg said: Kolege, zna li neko da li kamera za brzinu u Irigu snima samo od napred ili i otpozadi? Gde je ta kamera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Avgust 25, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, na My patrol pokazuje kameru za brzinu, zato sam i pitao. I svi su vozili 40-50. Na izlazu prema NIS pumpi tj Rumi. Koliko me secanje sluzu, mislim da je bila pre bila postavljena neka kamera u Irigu. Moguce i da je moja greska i pogresna pretpostavka zbog aplikacije. Nadam se da jeste tako Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15524 Napisano Avgust 28, 2023 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Avgust 28, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 8. 2023. at 17:59, sasacg je napisao: Kolege, zna li neko da li kamera za brzinu u Irigu snima samo od napred ili i otpozadi? Sent from my SM-S908B using Tapatalk ово и мене интересовало, зависи како подесе да снимају, тако ми рекли за старе радаре Promenio Avgust 28, 2023 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3494 Napisano Novembar 23, 2023 Drug član, 958 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jel rade one narandzaste kamere u Krnješevcima? Pitam za druga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 23, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 5. 2023. at 18:26, slave74 je napisao: Nepropisno parkiranje nije , osim kad je odredjenim saobracajnim ili drugim znakom zabranjeno. ovo nije u potpunosti tačno.Po novom zobsu postoji i opšte pravilo gde je zabranjeno parkiranje pa samim tim nemora da bude znaka.To je na kolovozu gde su fizički odvojene trake .Možda ima i još negde ali nisam upoznat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 23, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 8. 2023. at 12:40, Mr_Wolf je napisao: Morate da imate u vidu koliko izgovora ti policajci svakodnevno čuju, i verovatno je 95% izmišljeno. imam dobar primer kad su me pustili na nadvožnjaku kod palića pre 10 godina.Imo sam auto sa karburatorom i kreće nešto da štuca na autoputu pa kad sam došao na nizbrdicu ja pun gas i eto radara i oprostili mi kad sam im demostriro u leru da štuca. E tu sam bio u nedoumici da li je bolje da više ne trza pa da platim kaznu ili da i dalje trza pa da mi možda i oproste ili što je najgora da mi i dalje trža i da mi naplate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 23, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 5. 2023. at 22:16, slave74 je napisao: Ovo je saobracajnica, gradska, sa imenom i prezimenom. Nema znaka zabrane, po zobsu ne kaznjavaju kd mene u ulici su kažnjavali i bez znaka sa obrazloženjem da ako ostane ispod 3 metra sa kontra strane nesme da se parkira bez obzira što nema znaka. Izgleda da treba da nosimo metar sa sobom i merimo posle svakog parkiranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 23, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 5. 2023. at 15:57, Andrej_Hotstepper je napisao: Ova ulica i kola ovako parkirana. kolko vidim ovde ima 2 ili 3 prekršaja.Građevinski jer je neko izbetonirao zelenu površinu gledajući ostale površine ispred kuća a za to sigurno ni ne bi dobio dozvolu.Onda parkiranje na zelenoj površini je valda i komunalni i saobraćajni prekrćaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 30, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan PolovniAutomobili.com WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Prosečna brzina ubuduće se neće više meriti samo na auto-putevima. Kako sajt Polovni automobili saznaje, ovaj sistem kontrole vozača u narednim danima počeće da se primenjuje... Uz debilna ogranicenja brzine, kakva su na dosta mesta po Srbiji, vracamo se lagano na doba kocija i konja. Onda necemo krsiti ogranicenja brzine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...