Jump to content

Moto Zajednica

Veselo, kamere

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3379 postova
  • Motocikl: 4x4
Pre sat vremena, zaludan je napisao:

Pošto ću i jednom-dvaput nedeljno tuda da idem, sad sam "prošao" ceo potez kroz Google Street View, i apsolutno mi nije jasno gde je ovo :lol:

Gde si na mostu očekivao?

Mislim, ja ne znam da postoji kamera na mostu?

Ima mnogo objava za most na Adi, kao zašto je 50kmh, a na Gazeli 80. Pa i onih da ako je neko dobio kaznu da im se javi...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 612 postova
  • Motocikl: V2- americki

Ja držim boju u spreju u bisagama. Čim montiraju ta govna u mom kraju ide održavanje istih

• Sviđa mi se 1
  • Haha 2
  • Podržavam 2

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Kymco Skytown

Zna li neko sigurno koliko je tu ograničenje? Waze navigacija kaze 80 a tako me i sećanje služi (mada nisam skoro prolazio), ima i kameru ucrtanu, radarbot nema kameru još uvek

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009
On 29. 8. 2026. at 18:03, zaludan je napisao:

Je l' neko od Obrenovčana video ovo

WWW.INSTAGRAM.COM

480 likes, 72 comments - mypatrol.app on August...

Zna li se kad je postavljen? Moze da se desi da cu biti medju prvim musterijama 😆

• Haha 1

• 4_tocka_i_karoserija, 2542 postova
  • Motocikl: -

Sad dođoh iz Crne Gore, i mogu Vam reći da crnogorska policija obrće igricu.

Sinoć na TV se hvale novim radarima/kamerama - onaj fazon što kod nas radi neko vreme - samo slikaju, i šalju kazne bez zaustavljanja.

Međutim, oni se hvale time kako će te kamere biti nevidljive za vozače i prikazuju kako je stavljaju kod nekog drveta, a kontrolišu je iz neobeleženog vozila (kod nas bar stoje sa patrolnim kolima).

A drugo, kad sam išao kući, na jednom mestu, put od Rožaja do granice, svi koji su prolazili znaju da je put takav da ne može brzo da se vozi - pravi planinski, krivina za krivinom, ali skoro sređivan, širok, lep...

Ablenduju mi, ja malo usporim (nisam išao brzo, ali svakako malo preko ograničenja), pandur me samo isprati pogledom.

Nastavim, bez razmišljanja o brzini, radaru...Ide most, tunel, dve ili tri krivine, i na izlasku vidim malo dalje još jednu patrolu!!

Ovi snimaju, zaustavljaju me, išao sam 75, ograničenje 60, kazna je 80e, pošto sam stranac mogu samo da platim na licu mesta karticom ili me vode kod sudije za prekršaje, za plaćanje odmah, umanjenje za trećinu - kazna 54.

Dok sam stajao da mi ispišu kaznu, čujem kako onaj pandur 500m ranije javlja za svako vozilo da nailazi, da bi se ovi pripremili, jer je čistina toliko kratka, da, kad ne bi čekao sa nameštenom kamerom, svako bi ih video odmah na izlasku iz krivine, dovoljno rano da digne nogu s gasa, i u npr. mom slučaju da prođem bez kazne (tolerišu 10 preko).

Izgleda da je tih 10-tak koji su prošli znalo za jadac.

• Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 1

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009
Pre 3 sati, cezarpa je napisao:

Izgleda da cu jos uvek voziti sa vazecom A kategorijom 😄

Pre 2 sati, zaludan je napisao:

Sad dođoh iz Crne Gore, i mogu Vam reći da crnogorska policija obrće igricu.

Sinoć na TV se hvale novim radarima/kamerama - onaj fazon što kod nas radi neko vreme - samo slikaju, i šalju kazne bez zaustavljanja.

Međutim, oni se hvale time kako će te kamere biti nevidljive za vozače i prikazuju kako je stavljaju kod nekog drveta, a kontrolišu je iz neobeleženog vozila (kod nas bar stoje sa patrolnim kolima).

A drugo, kad sam išao kući, na jednom mestu, put od Rožaja do granice, svi koji su prolazili znaju da je put takav da ne može brzo da se vozi - pravi planinski, krivina za krivinom, ali skoro sređivan, širok, lep...

Ablenduju mi, ja malo usporim (nisam išao brzo, ali svakako malo preko ograničenja), pandur me samo isprati pogledom.

Nastavim, bez razmišljanja o brzini, radaru...Ide most, tunel, dve ili tri krivine, i na izlasku vidim malo dalje još jednu patrolu!!

Ovi snimaju, zaustavljaju me, išao sam 75, ograničenje 60, kazna je 80e, pošto sam stranac mogu samo da platim na licu mesta karticom ili me vode kod sudije za prekršaje, za plaćanje odmah, umanjenje za trećinu - kazna 54.

Dok sam stajao da mi ispišu kaznu, čujem kako onaj pandur 500m ranije javlja za svako vozilo da nailazi, da bi se ovi pripremili, jer je čistina toliko kratka, da, kad ne bi čekao sa nameštenom kamerom, svako bi ih video odmah na izlasku iz krivine, dovoljno rano da digne nogu s gasa, i u npr. mom slučaju da prođem bez kazne (tolerišu 10 preko).

Izgleda da je tih 10-tak koji su prošli znalo za jadac.

Gresis za ovo da su kod nas uvek obelezeni. Jako cesto nalecem na radare u civilnim kolima iz kojih ne zaustavljaju nego samo salju.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• 4_tocka_i_karoserija, 2542 postova
  • Motocikl: -
Pre 3 sati, Sveti Atila je napisao:

da li ova smederevac kamera snima samo sa jedne strane?

Deluje da snima samo s jedne, ali nisam baš siguran.

• Integrisan, 3399 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Ma samo reći sekundarcima da je neko bacio šporet za pečenje paprike, ima da ode... :)

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja