GR 46 4808 Napisano Octobar 25, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah juče ... Dve kamere u mestu Vinča, mestašce izmedju Tooole i Rudnika.. Šuška se i za Ralju .. Bićemo svi učesnici drumskog rijalitija hahahaha 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Octobar 25, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u gradu su odavno na najvećim raskrsnicama postavljene kamere koje samo glume strašila. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8341 Napisano Octobar 25, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1861 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nama će izgleda večno ostati pitanje - a čemu služe sve te kamere? Na ulasku u moje selo su postavljene kamere pre par godina, ali nikom nikad ništa nije stiglo - ja prvi znam da sam prolazio brže od ograničenja (50). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7001 Napisano Octobar 25, 2022 Drug član, 2958 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ..rade te kamere, samo ne ono što ljudi misle 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1826 Napisano Octobar 25, 2022 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno. To je trebalo raditi čim su krenuli da ih postavljaju - kao u Mariboru 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Octobar 25, 2022 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Alexandra995 je napisao: Kod nas u gradu su odavno na najvećim raskrsnicama postavljene kamere koje samo glume strašila. Takve ili slicne kamere nisu namenjene zastrasivanju ili snimanju prekrsaja, vec pracenje desavanja iz monitoring centra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 359 Napisano Octobar 25, 2022 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru je stigla kazna iz smedereva za brzinu, sa jedne od onih kamera na prilazu gradu. U BG u postavili neke u Bulevaru Oslobodjenja pored Banjicke sume, ako snimaju brzinu ugasio sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Octobar 25, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Djeronimo je napisao: Drugaru je stigla kazna iz smedereva za brzinu, sa jedne od onih kamera na prilazu gradu. U BG u postavili neke u Bulevaru Oslobodjenja pored Banjicke sume, ako snimaju brzinu ugasio sam... Kada je prosao i posle koliko je stiglo...da znam da li da ocekujem i kada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 359 Napisano Octobar 25, 2022 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Oko mesec ipo dana je trebalo, tek treba da ide na nagodbu. Bio je na motoru, da napomenem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10950 Napisano Octobar 26, 2022 Ne silazi, 2184 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Gde je lokacija camera za brzinu u Smederevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6720 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan По нашем искуству, свуда! Немају метар поштеног асфалта, али имају камере које једва чекају прекорачење од 2 на сат. Само пуким случајем може да се не попасе казна код њих, ако рецимо крајње случајно ланац падне преко таблице или деца се играју око мотора, па залепе неку налепницу из жваке баш ту... И тако... У БГ је ипак пристојније, не хватају (те стационарне) за пар км/сат, ипак постоји блага толеранција. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10915 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 1271 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekao Radovan III,evo reeeesenjaaaa! https://www.gearrice.com/update/they-warn-of-a-leaf-shaped-magnet-that-is-placed-on-top-of-the-license-plate/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Octobar 26, 2022 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nas Deki, @Crven Ban ima info: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9506 Napisano Octobar 26, 2022 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, piki je napisao: Sto bi rekao Radovan III,evo reeeesenjaaaa! https://www.gearrice.com/update/they-warn-of-a-leaf-shaped-magnet-that-is-placed-on-top-of-the-license-plate/ Nisam slikao kola jutros, mrak je bio, lišća od oraha svuda, samo tablice čiste. Ali dobra je fora, "zakačiš" lišće svuda, ne samo po tablici, da ne bude "providno"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivke80 6 Napisano Octobar 26, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam postvljanje kamera na svakih 100 metara.. Tone i tone djubreta pored puteva koje se izbacuje iz kola, a za prekoracenje brzine da ne pricam.. Za Srbina je lek samo cizma na glavu i ogromne novcane kazne, da se stoka dovede u red Poslato sa ATU-L21 pomoću Tapatoka 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10950 Napisano Octobar 26, 2022 Ne silazi, 2184 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sistem je takav da svako pre ili kasnije bude uhvacen kamerom.Sreno do prve kazne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8341 Napisano Octobar 26, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1861 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ..rade te kamere, samo ne ono što ljudi misle Pa baš to i kažem - kamera kol'ko hoćeš, ali ne znamo namene. Možda me direktno ne pogađa, trenutno, ali na duži rok mogu biti skuplje od kamera za brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2816 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Djeronimo said: U BG u postavili neke u Bulevaru Oslobodjenja pored Banjicke sume, ako snimaju brzinu ugasio sam... Idem tuda skoro svaki dan. Skoro su postavljene, ali i posle toga povremeno vidjam patrolu sa radarom kod skretanja za Atletsku dvoranu, pa po mojoj jednacini ne rade, barem ne za brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3352 Napisano Octobar 26, 2022 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan U Petrovcu na Mlavi su pre 2-3 godine postavljene kamere na nekoliko većih raskrsnica, ali to su kamere koje ne mere brzinu kretanja, već kako sam ja čuo služe za nadzor i praćenje saobraćaja. Čak su svuda postavljeni i oni saobraćajni znakovi za početak i kraj deonice snimanja. Ja lično ne vidim problem sa kamerama. Pre mesec dana sam bio u Austriji na desetak dana i vrlo brzo sam se privikao na činjenicu da svuda ima kamera i radara, voziš uredno po ograničenjima kao i svi ostali i sve je u redu. Ako se desi neka saobraćajka ili slično, mnogo lakše je utvrditi ko je kriv a ko nevin. Znam da se mnogi neće složiti, ali što se mene tiče idealno bi bilo da svaki metar puta bude pokriven nadzorom, i da se naravno koristi za te namere. E sad, drugi je problem što se kod nas sve zloupotrebljava i koristi u neke svrhe za koje ne bi smelo, a svedoci smo mnogih takvih malverzacija i to od strane velikih kompanija i institucija (npr. Telekom). I naravno pre kamera treba rešiti gomilu ozbiljnijih i krupnijih stvari. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Octobar 26, 2022 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U ovako uređenom društvu, priželjkivanje kamera ne da je opasno, nego je prečica u represiju. 7 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5783 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, doktor said: U ovako uređenom društvu, priželjkivanje kamera ne da je opasno, nego je prečica u represiju. Ti si samo ljubomoran, i nisi se SNaSao 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15991 Napisano Octobar 26, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...do k...ako ima na Ralji...ima da dobijem dozivotnu robiju... a i te u Mionici, sve su me hvatale u debelom prekoracenju... kojim danom su posete u CZ-u? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 949 Napisano Octobar 26, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Arakis said: Nas Deki, @Crven Ban ima info: Te kamere jos uvek nisu u funkciji, a snimace sve kad pocnu da rade, punu liniju, prekoracenje, isteklu registraciju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Octobar 26, 2022 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, cezarpa said: Gde je lokacija camera za brzinu u Smederevu? ovde negde oko tih skola u crvene armije, postoje table pocetak i kraj snimanja saobracaja, zona skole 30kmh ogranicenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Octobar 26, 2022 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan U Smederevu su na svakom ulasku/izlasku iz grada, svugde su postavljeni znaci za kamere tako da su uočljive vrlo lako. Takođe ima u samom gradu jedna ili dve za crveno svetlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...