Tošbo 214 Napisano Maj 20, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan On više nema pršljenove, fiksna kičma 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7149 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, aca-ks said: Kolko Gregorov sad ima? Nisam siguran da je daleko od ovog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast samo ne znam kako uzivaju u R motociklu sa tim prtljagom i tvrdim ogibljenjem? Ajde da putuju sa rancem na ledjima, pa obilaze Evropu, solidni putevi, moze da se razvuce itd. Ovako nazad imas neku kutijetinu i prtljag koji totalno poremeti voznju i ono za sta je motocikl namenjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12529 Napisano Maj 21, 2023 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja držim stav da je ispravan i održavan motocikl gotovo neuništiv. Nas je marketing, pogotovo ADVENTURE sranja marketing unakazio. 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje zasto je 100.000km nekakav bauk za motocikl, narocito ispod 1000ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 21, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U svetu nije bauk, samo na balkanu, tu je sramota da kupiš motor i sa 70-80.000 km to se smatra da je pred raspadom, evo samo što ne zakuju klipovi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Maj 21, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj se bmw tek razradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12529 Napisano Maj 21, 2023 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga Varadero sa 700.000. Opet kažem, svako ko ima ispravan i održavan motor može da ga vozi stotinama hiljada kilometara. Sve ostalo je marketing truli. Voziš 20 godina starog Varadera, znaš bato, to je staro, nepouzdano, nemaš TFT... Kupi nov CF Moto, Benelli, BMW, znaš ipak, LCD ekran, keyless, imaš modove... Ma idi! Zamisli 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad si spomenuo keyless paljenje, koja je funkcija istog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 21, 2023 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Keyless - samo sednes, pritisnes odgovarajuće dugme i brrrrm…. Ja sam staromodan, ja tako volim sa ženom a ne sa motorom….Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Nee ne, nisi me razumeo, znam ja šta je to, nego zašto bi to neko želeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 21, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad je kao tesko i kljuc da se okrene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 21, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Protupitanje: Koliko puta si stavio rukavice na ruke i onda skuzio da je kljuc jos u dzepu? 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, wragg je napisao: Protupitanje: Koliko puta si stavio rukavice na ruke i onda skuzio da je kljuc jos u dzepu? U tome je draž,da psuješ,skidaš rukavice vadiš ključ i to traje i traje.A ovako samo dugme i.........brzo ti dosadi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A pazi sad,kad sedneš u kafić,ti baciš ključeve i zna se čime si došao,a ovako šta?Baciš privezak,ko će da ti veruje da si se dovezao motorom,odmah ima da ti traže štipaljku na nogavici. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Maj 21, 2023 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Više puta sam bio u Skandinaviji i primetio sam da ljudi voze puno starijih motora. DR, XT, XLovi, Tigeri, iz 90 godina samo zuje, stariji Fazeri, horneti itd. Ljude jednostavno boli uvo.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 21, 2023 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Više puta sam bio u Skandinaviji i primetio sam da ljudi voze puno starijih motora. DR, XT, XLovi, Tigeri, iz 90 godina samo zuje, stariji Fazeri, horneti itd. Ljude jednostavno boli uvo....Bas tako. Vozi i zabole te… Mislim da se pretvaramo u GS naciju (molim bez uvrede, ali pun ih je qrac neizivljenih kojima je teško da dignu ruku i pozdrave te bez obzira šta voziš)….Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, srbac je napisao: Više puta sam bio u Skandinaviji i primetio sam da ljudi voze puno starijih motora. DR, XT, XLovi, Tigeri, iz 90 godina samo zuje, stariji Fazeri, horneti itd. Ljude jednostavno boli uvo.... A i lepse mi je to videti od novih insekt farovi nakarada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Maj 22, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema lepših motora od onih iz sedamdesetih i osamdesetih... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16341 Napisano Maj 22, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, stari roker je napisao: Nema lepših motora od onih iz sedamdesetih i osamdesetih... i pocetka 90-tih... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 22, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, N e g r o je napisao: Mislim da se pretvaramo u GS naciju (molim bez uvrede, ali pun ih je qrac neizivljenih kojima je teško da dignu ruku i pozdrave te bez obzira šta voziš)…. Da imam sve pare ovog sveta nebih kupio GS-a jer je ružan u pm i a zvuk boxera je sranje, al zato K1300S, K1600, S1000XR... to može Od boxera eventualno R1200S u Boxer Cup bojama, mogao bi da mu oprostim zvuk jer je prelep motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 22, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, BokyBoy je napisao: i pocetka 90-tih... I početka (sredine) 2000-tih 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16341 Napisano Maj 22, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Disko Nindža je napisao: I početka (sredine) 2000-tih Sve negde do 2005-te...posle toga je sve uzas i na istu foru, copy-paste. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 22, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve užas, ali je drastično manji procenat lepih motora, pogotovo kod Japanaca, u zadnje vreme Italijani vade prosek: aprilia RS660/RSV4 1100 MotoGuzzi V100 Mandelo, 850TT, MotoMorini Xcape 650, 1200 Ducati SuperSport 950 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16341 Napisano Maj 22, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Disko Nindža je napisao: Nije sve užas, ali je drastično manji procenat lepih motora govorim sa moje tacke gledista, o ukusima ne treba raspravljati, opste poznata stvar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...