MatorKonj 1500 Napisano Maj 22, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: Sve negde do 2005-te...posle toga je sve uzas i na istu foru, copy-paste. Dobro je kupio sam prelomno godiste 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha... - Vandrednih kvarova - 0 I dobije nagradnu vožnju po Jadranki... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 23, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/22/2023 at 7:54 AM, BokyBoy said: Sve negde do 2005-te...posle toga je sve uzas i na istu foru, copy-paste. Ovo je istina. I ne samo po lepoti, nego i po kvalitetu. Nekada se moglo govoriti MOTOR JE NEUNISTIV. Sada vise toga nema. Neunistivi su ostali 20 godina iza nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, ne bih se slozio. Imaš motore poput VFR1200, FJR, GTR, Varadero (klasa koja mene zanima, plus oni neki drugi), ne znam da li će bilo koji od njih stati pre neke ozbiljne kilometraze. Mislim da se sa tom jadnom politikom deljenja platformi i agregata krenulo relativno skoro, deluje mi da Honda prednjači. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Maj 23, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je senka naspram one iz 90ih i početkom 2000ih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan @AlekreNisam vise toliko u materiji o novim motorima… Dali sada Honda ima problema I koji su to modeli problematicni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8358 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Honda je senka naspram one iz 90ih i početkom 2000ih. Pa kad imaju dva motora u ponudi, NC i Afriku, i iz njih, njihove derivate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aj za Afriku nemam pojma i taj 1100 agregat, ali ovaj 750 je baš pokazan i dokazan, baš zato ga i pakuju i prepakuju godinama, ja sam se nadao da će i u transalpu da završi, ali cvrc.A što se ostalih modela tiče, preterujete, Pa Honda jedina pravi 650 klasu sa 4 cilindra, jedina od velikih ima pravu 500 klasu (Kawasaki prestani da jedeš g.), ima ona dosta u ponudi. Preko 750 me ne interesuje pa ne znam, ne mogu da sudim kako je tamo gore.E, apropo novog Transalpa, jel samo mene nervira ovo nadjebavanje proizvođača sa samo još koji ccm preko? Ta klasa je bila 650, eto je bliži se 800. Pa majku mu staru, jel sve morate da upropastite :-) Na stranu skuplja registracija ubog 5-6 ccm.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Maj 24, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je nekada prednjačila po kvalitetu. Kvalitet farbe, laka, plastike, vrhunski agregati u svim konfiguracijama, V2, V4, redni četiri, redni 2...Paleta modela pamet da ti stane. Sajle, ležajevi, kočioni cilindri, mnoge Honde se voze i dalje sa delovima iz prve ugradnje. Teško je to objasniti nekome ko nije okačio taj period motocikala. Ne kažem da sad Honda ne valja, ali to su sad prosečne sprave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Alekre je napisao: Honda je nekada prednjačila po kvalitetu. Honda jeste prednjačila po kvalitetu izrade (farba, plastika, zaštita rezervoara itd.) ali i po inovativnosti. Međutim, budimo iskreni, godinama je prednjačila i po crkavanju namotaja i reglera što im ne ide na čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Maj 24, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, npr. mono ELF viljuška, hidro finalni prenos, puno toga zaista. Bilo je inovativnih motocikala, tipa PC800. Sve mi je utisak da su japanci generalno izgubili premijum segment u odnosu na evropske proizvođače. Ne samo Honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Maj 24, 2023 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima sveta i van Evrope, a tamo ih bas i ne zanima mnogo, maping, esa, traking, korenering, paljenje bez ključa itd. U Grčkoj nešto ne videh noviji motor od 2010. Možda je i Grčka Evropa.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Maj 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: Honda jeste prednjačila po kvalitetu izrade (farba, plastika, zaštita rezervoara itd.) ali i po inovativnosti. Međutim, budimo iskreni, godinama je prednjačila i po crkavanju namotaja i reglera što im ne ide na čast. Meni su regleri crkavali na svim motorima od Japanske četvorke, nije samo Honda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti je crkao regler na nekom motociklu koji ima standardni alternator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bajker71 said: Honda jeste prednjačila po kvalitetu izrade (farba, plastika, zaštita rezervoara itd.) ali i po inovativnosti. Međutim, budimo iskreni, godinama je prednjačila i po crkavanju namotaja i reglera što im ne ide na čast. ...svi imaju probleme, a po mom mišljenju i dan danas je Honda broj jedan po kvalitetu. Regler im je crkvao posle koliko godina?? Oćemo da pričamo curenjima amortizera ili pucanju ramova na evropskim brendovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Maj 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 Mislim da sem Bandita nisam imao motor sa standardnim alternatorom, a na Banditu mi naravno nije crko regler 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Maj 24, 2023 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Evropa vs. Japan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne branim evropske brendove, oni mi nisu predmet interesovanja, niti ih uzimam u izbor prilikom kupovine motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Disko Nindža je napisao: Mislim da sem Bandita nisam imao motor sa standardnim alternatorom, a na Banditu mi naravno nije crko regler Sve Suzuki uljare imaju standardne alternatore, ako se ne varam, ali i mnogi stariji Yamaha modeli. Kada bih išao na put oko sveta odabrao bih Diverziju 900 ili FJ 1100/1200. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7994 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nema loših motora,ima samo loše održavanih. 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Maj 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bajker71 je napisao: Sve Suzuki uljare imaju standardne alternatore, ako se ne varam, ali i mnogi stariji Yamaha modeli. Kada bih išao na put oko sveta odabrao bih Diverziju 900 ili FJ 1100/1200. Brat je imao Kawu ZXR750 i Yamahu FZ750 Genesis, obe sa standardnim alternatorima, ne zna čovek šta je punjenje i te zajebancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan I moja FZ 750 Genesis je imala standardni alternator, motocikl 90-to godište, nije struja pipnuta 30 + godina... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10463 Napisano Maj 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7314 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nekad, a sad su i gospoda Japanci skontali da se ne isplati praviti kvalitetno, zato VFR Vtec ima lance umesto zupčanika za pogon bregastih osovina, mada i tako prelazi boga oca kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Maj 24, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Relativno često stavim aku na punjač. Nema potrebe da stresiram regler sa praznim aku pod izgovorom da će se dopuniti u toku vožnje. Bolje sprečiti nego lečiti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7119 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Bilo nekad, a sad su i gospoda Japanci skontali da se ne isplati praviti kvalitetno, zato VFR Vtec ima lance umesto zupčanika za pogon bregastih osovina, mada i tako prelazi boga oca kilometara. Ne baš zato... Te godine su morali da smisle kako da prođu Euro normu a da taj agregat ne bace u kantu. A pošto se emisija meri na pola opsega obrtaja - oni su smisli kako će to da reše, dva profila bregastih. A tada je zupčenje preko zupčanika letelo napolje. Rezultat je da je Vtec u celom radnom opsegu slabiji od 800fi, a da ne pričamo da je 750 karb najbolja. Slika govori hiljadu reči, izvor, nemački automagazin: I tu na scenu stupa "marketing sekcija". "Novi Vtec model ima 5 konja više!" Ima ima... Kako da nema. A gde su? Pa tamo gde ih nećeš nikad ni videti a kamoli osetiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...