House 886 Napisano Jun 19 Zainteresovan, 314 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Videh... samo je pitanje šta izabrati. Sva sedišta deluju vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20254 Napisano Jun 20 Integrisan, 6330 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao mi je Srdjan model za moj motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 886 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 314 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod Srđana ugovorio termin. 10. jul 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 644 Napisano Jul 2 Pažljivo prati, 672 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dva lepotana na Staroj Planini 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 644 Napisano pre 7 sati Pažljivo prati, 672 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigao Coober pa je pala montaza. Na zalost prevruce mi je pa ga nisam probao u terenu samo malo na asvaltu i prvi utisak je da u nizim obrtajima ima definitivno vise snage. Samim tim bi i u terenu trebalo biti lakse ali videcemo. Drugar je trenutno na TET Turska isto je postavio pre nedelju dana i odusevljen je. Nije mala investicija al verujem da vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...