Tumbe 6187 Napisano Jul 8 Drug član, 559 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, SrdjanRadivojev je napisao: necu nista dirati u liniji usis izduv racunar Zaboravio sam koje je godište tvoj Husqy. Moj 690 je 2024. i nema potrebe za remapom kada se menja izduv. Samo kupio Wings i okačio ga. Prvo sam primetio promenu da de manje greje motor. Ali ako ćeš više u početku (posto si Pančevac) da se vozaš kod tebe po nasipu, zemljanim putevima, pesku, samo vidi koje ćeš gume, a ostalo po potrebi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1393 Napisano Jul 8 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 2024to, Ma ide odma neka voznja, nisam ja sad prvi put sisao da vozim teren... Sa prethodnim transalpima nema gde nisam vozio po celom balkanu offa. Videcu za vikend neku sumu da zabodem da ga upoznam ovako fabrika kakav je kad je teren malko tezi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2621 Napisano Jul 11 Drug član, 1767 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto gledao ovu spravu pre nego sto sam uzeo DRZ. Za mene definitivno overkill, ne vozim teske enduro deonice, nije za mene, dosta je nervozan na manjim brzinama, vozim iz razonode. DRZ sa Big Bore mi je pun pogodak. Da hocu supermoto, mislim da nista drugo sem 690 platforme ne bi doslo u obzir. Za takav vid voznje je prezabavan. Vuče kao pobesneli bik. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stepan 22 Napisano Jul 13 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo 250 ie, Honda crf300l, Gasgas 700 es Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo, evo da se upišem i ja u temu i da popravim brojčano stanje za Gasgas. Prešao nekih 500 km do sada, od toga možda pola po nasipu od Borče do Beške i po šumi od Kumodraža do Ikee. Motor je prezanimljiv za vožnju, meni odgovara i po gradu jer ima wings i fuel dongle pa ne greje kao smederevac. Osim snage koju prethodna Honda crf300l nije imala i tražila je non stop šaltanje brzina, najveća razlika za mene je stabilnost na neravnom terenu, jer je Honda i pored izduvanog pritiska u gumama skakutala i odskakala, dok gasgas upija i pegla rupe. Isto mi je stojeći položaj mnogo bolji i prirodniji sada. Planiram novi čep za gorivo, još ću da vidim tačno koji, hvala kolegama sa teme koji su mi dali smernice, ako imate još neke savete, pišite. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 6187 Napisano Jul 27 Drug član, 559 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 7. 2026. at 12:33, Stepan je napisao: Pozdrav ekipo Pozdrav, i čestitam na kupovini. Uzeo si fantastičan primerak, jer nikad nije izašao na ozbiljniji off road od livade i seoskog puta. A i dosta skupih sitnica je već na motoru... Tako da, srećno i vidimo se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 6187 Napisano Jul 27 Drug član, 559 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan @SrdjanRadivojev, kako ti izgleda vožnja sa 14-48 prenosom? Ja sam kupio taj prenos, ali ga ne montiram. Probao sam 13 prednji zupčanik sa original 46 zadnjim. Leglo mi k'o budali šamar. Za moju vožnju. Tako da ću 14-48 staviti kada ovaj bude za zamenu... A ovo može da bude zanimljivo i @Stepan jer mislim da je na Gas-u fabrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1393 Napisano Jul 27 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Bas 'teo da napisem neke utiske posle prve hiljadarke. Motor je bomba. Vozio ga i dosta na asfaltu vezno, recimo da ima pola pola km put / van puta. Za sad sam stavio samo 14z napred, jer je bilo potrebno samo 3min da to probam i tako ostavio. Taman je kraci da zivne u prve dve tri brzine a opet da ne vrti puno na 90kmh u sestoj. Stavio kratke polugice, skinuo egr i dpf. Cekam dzekove za fabricku instalaciju, hocu malo sa sondom da se poigram, da malo pojacam AFR ako bude moglo bez diranja kompa. Montiran Perun moto set srafova za rep. I poceo sa resavanjem izduva oko repa, prvo sam namotao malo trake pa sad vecam neki lonac za sto manje para naravno da nadjem Viskovi Ne gori ulje, nije trosio vodu, ali ventilator ne gasi kad zadjem u teren i za sada nije palio lampicu za temp vode. I dalje je na fabrickim tkc80, kad ih pocepam do kraja menjam, drze nekako, zadnja je solidno potrosena i skinuta ivica sa krampona. Motor je prezabavan i cak mogu reci da mi nije puno naporan da vozim i asfaltne deonice. Bio sam spreman na kompromis i manjak raskosa i iz te perspektive je odlican i za turing do terena. Takodje sam se navikao na visinu motora, ja sam 173cm i jedva dohvatim nogama, pritom nisam enduras sportista. Al covek se brzo uhoda jer je uzan ispod tebe pa se lako prebacujes. Ali majko mila kad se zavrne gas negde po sumi i makadamu, vadi te odakle god... strasna alatka, mora cvrsto da se pritiska kolenima 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stepan 22 Napisano Jul 27 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo 250 ie, Honda crf300l, Gasgas 700 es Prijavi odgovor kao problematičan 14/48 je lančanik, planiram da rešim čep za gorivo, a posle bih možda gledao da menjam ventilator, pošto vozim i po gradu i na vrućinama nije prijatno kada krene da se pali. Za vikend je bila baš lepa vožnja po peščari, prošli vikend blato po Babama i Sopotu, a sad pesak, uživanje.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4739 Napisano Jul 27 BJB Maxi Scooter Club, 1424 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan motor. I taj crveni je ok 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stepan 22 Napisano Jul 28 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo 250 ie, Honda crf300l, Gasgas 700 es Prijavi odgovor kao problematičan Crvenu ne volim ni na tanjiru da vidim, a oba motora su bila crvena da ne mogu biti crveniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1393 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: 701 enduro / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ides husom dalje od 400km starter pack 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1636 Napisano Avgust 13 Drug član, 1311 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim lamele ovde, bez toga ni do prodavnice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...