Jovan Ristic 5423 Napisano Octobar 4, 2022 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Posle toliko čekanja i nadanja da stiže pravi Hornet, Honda je izbacila Hornet, koji mislim da nisu trebali nazvati tim imenom. Najviše sam razočaran dizajnom koji mnogo liči na Duke 790. Iskreno, očekivao sam više od Horneta. Kakvo je vaše mišljenje? Honda CB750 Hornet - Razočarenje ili oduševljenje? BJBIKERS.COM Posle nekoliko najava i iščekivanja Honda je predstavila novi CB750 Hornet, da li novim Hornetom treba da budemo oduševljeni ili razočarani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10516 Napisano Octobar 4, 2022 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa, ali bar nisu udavili agregat, ima 90 konjića. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Octobar 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovo kinez? Hornet sa 2 cilindra Promenio Octobar 4, 2022 član easy naked 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 4, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vise kod ovih novih motora skoro da ni ne prepoznajem sta je Japan, sta je Nemac, sta je Kinez. Svi su mi isti... Al ovo je svakako skrnavljenje starog Horneta 600/900... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan E moja Hondo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Octobar 4, 2022 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekao da Kawasaki Indonezija izbaci Kawu ZX4R al izgleda prc... Uradili redizajn 250ke i upropastili instrument tablu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Octobar 4, 2022 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je uradio pravu stvar sa Hayabusom. Zadrzao svoj prepoznatljivi dizajn, ostavio analogne satove, unapredio tehnologiju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Octobar 4, 2022 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hornet je ipak bio jednostavan i ne posebno opremljen...ali ovo je smešno. Od prepoznatljivog "old school" izgleda serije CB, napraviše odvratnog transformersa. Imaće on verovatno i ovo i ono, tft, abs, trte mrte....nema tu duše, sviranjekurxu....i ne samo u njojzi. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Octobar 4, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao i kinez. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15892 Napisano Octobar 4, 2022 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što je krasilo Hornet je četvorocilindrični agregat i odlične kočnice a to su izbacili. Ovo prikazano je čisto industrijsko "ciganisanje" sa štednjom na svemu i svačemu, a ceđenje suve drenovine iz imena odličnog modela. Što kolega reče, E moja Hondo... 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Octobar 4, 2022 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos ovaj low budget TFT ekran... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Octobar 4, 2022 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ono...u skladu sa konkurencijom. Više mi vuče na MT07 nego na muscle bike ili kako su ih zvali power naked. Vremena se menjaju a ovo malo više miriše nego što smrdi. Jedino ovo smanjivanje broja cilindara mi je totalni užas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Octobar 4, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto sam odrastao uz prave motore! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, previse lici na ovaj moj CB500F... Sta lici, gotovo isti, samo sa masivnijim dvocilindrashem! Izgleda da je i po dimenzijama i masi isti. Ne znam sta im je ovo trebalo, mogao je ovo da bude samo jedan CB750F, a za Horneta da se nabudzi onaj cetvoro cilindras iz CB650R/CBR650R, sta njemu fali? Ali dobro, ko nas sta pita... Valjda ce Transalp da izvadi stvar, mada i on se najavljuje kao nabudzeni cb500x (sto meni licno ne bi smetalo da bude). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Octobar 4, 2022 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 4 cilindra idu u penziju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Octobar 4, 2022 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Fuj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Octobar 4, 2022 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, srbac said: 4 cilindra idu u penziju.... Jos ce da nas ubedjuju kako je dva bolje xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16904 Napisano Octobar 4, 2022 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, cikamike said: Jbg, previse lici na ovaj moj CB500F... Sta lici, gotovo isti, samo sa masivnijim dvocilindrashem! Izgleda da je i po dimenzijama i masi isti. Ne znam sta im je ovo trebalo, mogao je ovo da bude samo jedan CB750F, a za Horneta da se nabudzi onaj cetvoro cilindras iz CB650R/CBR650R, sta njemu fali? Ali dobro, ko nas sta pita... Valjda ce Transalp da izvadi stvar, mada i on se najavljuje kao nabudzeni cb500x (sto meni licno ne bi smetalo da bude). Taj cb650r izgleda modernije od ovoga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Octobar 4, 2022 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina dobra stvar je da će izgleda koštati oko 7.500 e. Naravno, to su neproverene glasine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Octobar 5, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Taj cb650r izgleda modernije od ovoga. Nekako mi logicnije da je CB650R dobila ima Hornet. Okrugli far, 4-cilindra. Prelepe grane izduvne... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10516 Napisano Octobar 5, 2022 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisu gađali Hornet sa tim CB650R modelom, to je više kao neki moderni retro po uzoru na stari model iz 70-ih sa tim specifičnim izduvnim granama, mada realno više on podseća na izvorni Hornet nego ovaj novi model koji je više kao neki StreetFighter. Treba da se naprave dva modela kao što je to Ducati uradio, Monster-a za one koji traže klasičniji naked dizajn sa okruglim farom, i StreetFighter za one koji vole namunjeni zašiljeni moderan dizajn. U svakom slučaju, bolje da su uzeli onaj CB650R kao osnovu za novi Hornet, a ovaj novi model da dobije neko novo ime. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Octobar 5, 2022 (promenjeno) Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Taj 650 je anemican.... ko ce to voziti... Promenio Octobar 5, 2022 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10516 Napisano Octobar 5, 2022 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ga vozio, samo mi je ruzan, izvorni Hornet je mnogo lepsi, mada nisu mu morali nabijati auspuh u rep, to lepo stoji samo na 900-tki koja ima dva auspuha. Da je anemican bas i nije, 95 konjica, isti agregat kao u CBR 650F , odlican motor, odlican agregat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2552 Napisano Octobar 5, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ga, drugar kupio letos nov. Tamno sivi, motor se jaaakoo lepo vozi i ide odlicno. Nije da otkida, moj Suzuki ima 140ks, pa i nije za poredjenje. Jedina zamerka mi je taj fensi rep, ali jbg.svi su novi takvi. Detalj koji je bas meni licno lep, su grane izuvijane, bas stilski izgleda. Promenio Octobar 5, 2022 član Dejan88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Octobar 5, 2022 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 4 cilindra se ne mogu porediti sa 2. Teska anemija do 7000obrtaja, tako da to je to. Da bi upotrebio tih 95 ks treba da voziš ko divljak... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...