OgiBG 627 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sto sam kupio Suzuki uzeo sam od drugara nordena 901 expedition i provozao ga na duzoj relaciji... Shvatio sam da je to previse „jak" motor za mene(bar za sad) daje mi lazno samopouzdanje da mogu ja to... Tera te da ga vozis brzo, ogibljenje pegla sve moje gluposti i ne toliko pametne odluke Kao sto je vec napisano ktm/haski su napravili klasu motora za sebe i retko ko ce prici tome, to je sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3311 Napisano pre 14 sati Drug član, 1031 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, OgiBG je napisao: Kao sto je vec napisano ktm/haski su napravili klasu motora za sebe i retko ko ce prici tome, to je sigurno... CF? Kad ovako čitam, sad bih i ja da probam KTM, ali ne mogu da svarim onaj njegov far, pa da ga hebem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21095 Napisano pre 13 sati Integrisan, 6533 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Svario sam ja sve 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 627 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan CF(mtx) nisam probao pa ne mogu da komentarisem i poredim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šoomi 55 Napisano pre 12 sati U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM 790 adv Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, miki said: CF? Kad ovako čitam, sad bih i ja da probam KTM, ali ne mogu da svarim onaj njegov far, pa da ga hebem. Provozaj, mozda ga i svariš 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2576 Napisano pre 11 sati BJB Maxi Scooter Club, 920 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, OgiBG je napisao: CF(mtx) nisam probao pa ne mogu da komentarisem i poredim. Podseti me na ovo.. pošteno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21095 Napisano pre 11 sati Integrisan, 6533 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Polovnog ne bih uzeo, nov mi je skup tako da jebiga. Jedino gliser da prodam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šoomi 55 Napisano pre 10 sati U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM 790 adv Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Polovnog ne bih uzeo, nov mi je skup tako da jebiga. Jedino gliser da prodam KTM sad ima 4 godine garancije, gadjas za god/dve neki sa jos dve godine garancije to ti je najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...