boza_kg 4887 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 10% uopšte nije malo, naprotiv. Lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 29, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nisu hteli da spuste. Valjda sto znaju da ako cekam, sled godine skace cena, rekose da su dobili zvanican info da ce biti +400e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Octobar 29, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam oko potrošnje, za sada je 3.5l/100km. Uglavnom u gradskim uslovima vožnje.Ne znam da li će ovo da se spusti kada se "razradi" i promeni mineralno ulje sintetikom. Videćemo.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 29, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da se spusti tesko, da se poveca vrlo je moguce iz dva razloga. Jedan je sto se opustas u voznji, manje ga stedis. Drugi razlog je taj sto dolaze sve hladniji dani te u tim uslovima normalno je da digne potrosnju za do 0.5L. Okvirna potrosnja treba biti 3-4L. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Octobar 29, 2022 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Korto Malteze said: Samo da dodam oko potrošnje, za sada je 3.5l/100km. Uglavnom u gradskim uslovima vožnje. Ne znam da li će ovo da se spusti kada se "razradi" i promeni mineralno ulje sintetikom. Videćemo. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Gradska voznja je sirok pojam.Ako je Novi Beograd onda je potrosnja manja i do litar a grad,uzbrdo-nizbrdo,kreni stani...meni opasno loce u tim uslovima dok recimo kada sam imao ukombinovano jednom do aerodroma i par puta autoputem do NB padne potrosnja za 0.5L. Danas sam vozio do Baba,malo ga odvrnuo na autoputu,resto avalskim i cini mi se da na nekih 105 km nije popio ni 3 L a sramota me da sipam toliko na pumpi da proverim U svakom slucaju 3.5 po gradu je odlicno za tu kubikazu a ja bih bio srecan da izadjem na ispod 4.5 sa 400ccm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Octobar 29, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Korto Malteze je napisao: Ne znam da li će ovo da se spusti kada se "razradi" Pa po teoriji, trebalo bi da malo spusti potrošnju kad se razradi. Sad je sve još stisnuto, klip, karike, ostali sklopovi (a ko da ja kao znam šta sve:) prave više trenja, daju veći otpor dok se ne razgaze... Al, što kaže kolega, posle ćeš više da ga odvrćeš, pa će mu to da dođe na slično . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Octobar 30, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan @DeepDrunk bas je bilo svuda, ceo grad. Tako da su mesoviti gradski uslovi, i guzva, i uzbrdo-nizbrdo. Opet kazem, videcemo... mislim da ce da bude tu izmedju 3-4l, kao sto bi i trebalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 2, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sipate gorivo, jel pokazuje na ekranu full, sa svim crtama? Ja sipao do vrha, i kad upalim, fali jedna crta. Pre sipanja je bio 1 crta iznad crvene za rezervu, i stalo je 6.75l i malo mi prelilo. Deklarisan kapaciter je 12l, pa mi malo cudno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano Novembar 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Isto je i kod mene, cenim da je do toga sto brzo sipam pistoljem pritisnutim do kraja. Jednom sam polako sipao, jedva pritiskajuci pistolj i uspeo sam da natocim 10 litara i pokazivale su se sve crtice popunjene Promenio Novembar 2, 2022 član sgolub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 2, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, ja stisnem pistolj kao kod auta, i kad sam dodao prvog gasenja, zapenilo za sve pare i izaslo mi u onu rupu oko cepa, morao maramicom da skupljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 2, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, sgolub je napisao: Isto je i kod mene, cenim da je do toga sto brzo sipam pistoljem pritisnutim do kraja. Jednom sam polako sipao, jedva pritiskajuci pistolj i uspeo sam da natocim 10 litara i pokazivale su se sve crtice popunjene Jel tebi pucka od pozadi, iz pravca auspuha, kad zavrsis voznju? Kontam da se to hladi sistem, ali nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Novembar 3, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se čuje blago pucketanje u auspuhu (bar se meni tako čini) kada ugasim skuter. Međutim ne uvek, uglavnom posle duže vožnje. P.S. obraticu pažnju za to gorivo, pa javljam i moje iskustvo sa tim. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Promenio Novembar 3, 2022 član Korto Malteze pravopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano Novembar 3, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pucka malo, to je normalno prilikom hlađenja. Pucka i na autu nego se ne čuje u kabini 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni vala pucka ko aparat za kokice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Novembar 3, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sgolub je napisao: Pucka malo, to je normalno prilikom hlađenja. Pucka i na autu nego se ne čuje u kabini Upravo sam se cuo sa servisom, i potvrdili su mi da je to normalno prilikom hladjenja auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlad_79 26 Napisano Novembar 3, 2022 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Yamaha Xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima. Meni vrlo interesantna tema, vrlo slična situacija kao kod @Korto Malteze, prvi motor posle 20+ godina u saobraćaju, ista makina, Cruisym 300 alpha. Motor sam kupio početkom septembra ali sam ja već odradio prvi redovan servis na 1000km i od tada prešao još nešto više od 700km. Potrošnja za sada tu oko 3,5l - 4l, uglavnom po "ravnijem" delu grada, Zemun - NBG - centar... Što se cene tiče i meni su rekli da od proleća neće biti više ta cena, iskreno nije ni čudo sobzirom na trenutni rast cena svega. Ja, zapravo mi, smo dobili popust od 200eur jer smo drugar i ja kupili po komad istog dana. Tako da ne verujem da će da spuste 5-10% pogotovo sada kada nije sezona i ničega nema na stanju. Iskreno ja sam očekivao i manji popust pa je ovako ispalo super, taman za jaknicu... Ono što me brine je dostupnost delova i opreme za Sym. Naravno diler nas uverava da će delovi uvek biti dostupni kod njih u servisu a pritom ništa od dodatne opreme nemaju u ponudi. Tako da ako vam treba recimo nosač kofera to mora da se pravi po porudžbini. Eto ja sam probio led pa je @seba011 napravio prvi nosač kofera za moj Cruisym. Ima pelcer ko bude hteo. Kod kineza na aliju ili na ebay-u mogu da se nadju razne sitnice za Sym, ja sam poručio nosač navigacije/telefona za Cruisym 2017-2019 i naravno pasuje i na alphu. Cheers! Promenio Novembar 3, 2022 član Vlad_79 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 220 Napisano Novembar 4, 2022 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Vlad_79 Apsolutno si su pravu što se tiče dodatne opreme, a ne daj bože nekih vanrednih rezervnih delova. S obzirom da su ih prodali dosta ove godine i planiraju još više sledeće nadam se da će to da se promeni. Pitaću ih na sledećem servisu, ja sam blizu tom prvom redovnom. Popust je i kod mene bio negde oko 300 evra. Taman za kacigu i rukavice. Baš bi voleo da vidim kako ti izgleda taj nosač kofera i kofer. Za sada mi nije potreban, ali je verovatno pitanje kada će. Siguran sam da nas ima još. Drugo, koji si tačno nosač telefona naručio? Ja sam planirao da uzmem taj neki koji odgovara starijim mofdelima, međutim prodavci na Aliju su mi rekli da ne odgovara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Novembar 4, 2022 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Pisite za nosace ovde, i mene intereauju iskustva.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlad_79 26 Napisano Novembar 4, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Yamaha Xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh, nosač je hand made by @seba011, kapiram d aposećuje forum pa možete da ga cimnete i preko PM-a... Izgleda fino, kao lajk ne bih znao da nije original. Čelik, plastificiran, nema rdjanja, sve 5... Elem, dogovorite termin, javite koji motor i za par dana gotovo. Takodje morate da se izjasnite unapred i koji kofer ćete koristiti, Givi, Shad ili nešto treće jer od toga zavisi koja ploča (postolje) kofera se koristi i na osnovu toga se pravi nosač. Idealno je da imate ploču da dostavite mada sam siguran da on već zna, nema puno vrsta. U mom slučaju pravio sam za Monokey Givi a na kraju mi se mnogo svideo ovah Sha SH48 koji sam montirao na taj nosač bez ikakvih problema. Izbušio par dodatnih rupa i teraj. Evo par fotkica sa montaže. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlad_79 26 Napisano Novembar 5, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Yamaha Xmax 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.11.2022. at 8:52, Korto Malteze je napisao: ....Drugo, koji si tačno nosač telefona naručio? Ja sam planirao da uzmem taj neki koji odgovara starijim mofdelima, međutim prodavci na Aliju su mi rekli da ne odgovara. Zaboravih da ti linkujem proizvode sa Alija.. Ovo ti je Smart-bar A ovaj nosač telefona mi se pokazao kao najpouzdaniji. U pitanju je glibavi iPhone 13pro max, navodim jer je nerealno širok telefon ali ga ovaj nosač hvata i steže bez problema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo uobicajeno, da migavci rade razlicitom brzinom? https://files.fm/u/qns6a4b3m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4887 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 3703 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije uobičajeno. Jel ti to tako bilo od kad si ga kupio, ili se naknadno pojavilo? Ako je naknadno, možda je voda prodrla negde gde ne treba. Meni se dasilo slično, kad je posle pranja voda kratkospojila neki prekidač, pisao sam već u odgovarajućoj temi. Vratilo se na normalu posle sušenja: Blink STREAMABLE.COM Watch "Blink" on Streamable. Ako je tako oduvek, reklamiraj. Verovatno da ovako ne bi mogao da prođe tehnički pregled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda cu na reklamaciju. Pojavilo se nedugo posle kupovine, nisam ga prao do tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 13, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Reklamiraj jer nije normalno da tako radi. Ne vidi se spreda dal radi ili ne radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi prednji migavac desni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...