Jump to content

Moto Zajednica

SYM CRUiSYM α 300

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Cruisym 300

Pozdrav svima , 

Od skora sam vlasnik jednog cruisym-a .  Veoma sam zadovoljan kao pocetnik , medjutim  imam problem da posle voznje od pola sata ubija donji deo kicme,trticna kost. Da li je on ovako neudoban sto se tice sedista ili ja ne umem da sednem ne njemu.Da li neko mozda imao slicno iskustvo .Hvala vam i pozdrav. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3703 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Žalio se već kolega na isto, na prethodnoj stranici. Ima skutera komotnijih i manje komotnih, mekših ili tvrđih, sedišta više ili manje udobnih... ali poenta je da bi motorin valjalo da ti odgovara gabaritima, inače je muka. Ako sediš kao ovaj baja na slici, onda trtična kost trpi, i boli. I kondicija doduše igra ulogu, što si više uvozan i u fizičkoj formi, bude bolje.

_small_esc_7116.jpg.webp

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

@Satelis mislis na Stiva ili je neko drugi u pitanju?

• Integrisan, 9298 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 4 sati, bobangsxr je napisao:

@Satelis mislis na Stiva ili je neko drugi u pitanju?

Na njega, prosao sam baš loše.....ima slika i koja reč više o tome u temi o sedištima.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 135 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300

Kratko ažuriranje vezano za ovaj skuter posle dve godine korišćenja i "mršavih" 5000km na satu. Uradjen je redovan servis na 5k, što je izašlo nešto malo manje od 5k dinara. Produženje registracije sa tehničkim pregledom 20k dinara. Potrosnja nekih 3.5l u proseku. Uglavnom ga vozim grad i kratke relacije do 100km.
Moj lični utisak je i dalje jako pozitivan. Nadam se da će tako i da ostane Idealna mašina za grad. Ne bih ga menjao za neki drugi skuter, jedino mogu da pređem na motor.

Sent from my SM-F936B using Tapatalk

• Sviđa mi se 6

• Svrati ponekad, 200 postova

20500 tacna cifra. 7100km za 2 godine. Ovim tempom cemo sym i ja dugoooo druziti :D 

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: X max 250, SW 400...?

Jedno poređenje. Registracija za moj auto u Beogradu je 41500 ja lepo odem u Kragujevac i platim 34600 sve . Tehnički, nalepnica, usluga. Prošetao, sipao gorivo i ostalo mi 3000 dinara.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

A brat mog zeta radi tehničke, pa idem gde je on u tom trenutku. Lakše mi, najavim se i čas obavim.

• Sviđa mi se 1

Da, da konkurencija čini čuda, moraju da se trude. Često bude i bolja i jeftinija usluga u manjim mestima, a tretiraju te kao čoveka (za razliku od Bg). Mene je recimo oduševila usluga i Reno servis u Jagodini, Auto kuća "Francuz".

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 200 postova

Sta da se radi. Za tehnicki pregled postoji zakonom odredjen opseg cena, u bgdu svuda zakucaju na maksimum. Ja za kola vec stedim 100e zato sto je hibrid, plus sam zadnju regu dobioi 20% popusta na MKB sertifikat, tako da me za kola izadje oko 23k din rega. Ne znam da li je trebalo vise, ali nisam hteo da se cenkam. Za sym sam isao u AC Toro u Zemunu, maks korektni bez sitnicarenja, nisam ni kofer skidao ni donosio prvu pomoc iz auta, posto za motor nisam kupovao posebnu :D 

Promenio član djpesic
  • Sviđa mi se 3

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019;
On 4. 10. 2024. at 10:44, Zinda je napisao:

U "DSF" tehnički 2600

U DSF-u sam godinama registrovao ženin i moj auto kao i motor, stvarno je usluga i sve na nivou.

Ali od pre 2 godine su kod mene precrtani jer su ispali bezobrazni i još nisu našli za shodno ni da upute izvinjenje već su se pravili ludi i prebacivali krivicu međusobno.

Naime, jednog petka sam im ostavio Burgman 400 na registraciju i otišao van grada za vikend uz dogovor da ga preuzmem u ponedeljak i platim registraciju. Naravno da sam slikao instrument tablu prilikom ostvaljanja i kad sam seo u ponedeljak da krenem vidim razliku na satu od nepunih 6 km.

Na moje pitanje da objasni o čemu se radi radnica se pravila luda i prebacivala krivicu na kolege koji kao da ne rade sa njom u istoj firmi.

Tako da su kod mene završili makar bio i džabe tehnički uz registraciju.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja