sst 413 Napisano Utorak u 07:48 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo, ali se mora dobro zaštiti od vlage / vode. Ima sigurno nekog drugog rešenja (osim vađenja osigurača). Aktivira se kratkim držanjem donjeg tastera joystick-a. Dok je aktiviran blinka lampica mislim za TC tako da se primeti kada su ugašeni ABS i TC. Dobro odrađeno, brzo instalirano. Store | LSK Motorcycle Electronics WWW.LSKELECTRONICS.COM Online shop of LSK Motorcycle Electronics. You can buy motorcycle LED lights, motorcycle fuel gauges and other our products here. To je jedino što me ubija u pojam, uvek zaboravim da ugasim i primetim naravno uvek u kritičnim situacijama. Stani, psuj, šaltaj kroz meni ... Sve ostalo se mislim može preboleti. Ima malo i čari da nije natrpan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1552 Napisano Utorak u 08:49 Zainteresovan, 842 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da ovo je dobro. Jos mi palo na pamet, mozda nije skupo/komplikovano direkt reporgramirati ECU-u i namestiti da je TC default OFF uvek, to bi bilo idealno. Doduse za kola sam pitao par tjunera kod nas, niko nije znao to da uradi. A trebalo bi biti moguce, ko moze da ucita mapu i vidi sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...