sst 576 Napisano Januar 6 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo, ali se mora dobro zaštiti od vlage / vode. Ima sigurno nekog drugog rešenja (osim vađenja osigurača). Aktivira se kratkim držanjem donjeg tastera joystick-a. Dok je aktiviran blinka lampica mislim za TC tako da se primeti kada su ugašeni ABS i TC. Dobro odrađeno, brzo instalirano. Store | LSK Motorcycle Electronics WWW.LSKELECTRONICS.COM Online shop of LSK Motorcycle Electronics. You can buy motorcycle LED lights, motorcycle fuel gauges and other our products here. To je jedino što me ubija u pojam, uvek zaboravim da ugasim i primetim naravno uvek u kritičnim situacijama. Stani, psuj, šaltaj kroz meni ... Sve ostalo se mislim može preboleti. Ima malo i čari da nije natrpan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1727 Napisano Januar 6 Drug član, 924 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da ovo je dobro. Jos mi palo na pamet, mozda nije skupo/komplikovano direkt reporgramirati ECU-u i namestiti da je TC default OFF uvek, to bi bilo idealno. Doduse za kola sam pitao par tjunera kod nas, niko nije znao to da uradi. A trebalo bi biti moguce, ko moze da ucita mapu i vidi sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22693 Napisano Februar 16 Integrisan, 7187 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 960 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 2200km predjenih na eneos 10w30 nivo ulja nije mrdnuo od max crte, ranije je motul pao za koji mm na toj odbrojanoj kilometrazi. Dal je neko bolje ili losije nemam pojma, motor isto radi, isto se koristi, isto zvuci, isto mu vremena treba da ugasi lampicu za ulje. Ocigledno mu eneos vise prija, samo sam izneo zadnje zapazanje vezano za izvestaj koju stranu pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6813 Napisano pre 15 sati Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sipao ga i ja, meni top, nekako mi lepe radi, na oko 7 ću da radim servis pa ću videti stanje kad ispustim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...