godovic 909 Napisano Maj 2 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo Adding auxiliary fog lights | Honda Transalp Forum WWW.TRANSALPOWNERS.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp XL WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Transalp XL, 2023. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 2900 km, Zemun. Cena 10.999 € - Motori... Da nije neko sa foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1368 Napisano Maj 8 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Eh da mi je nesvrstanih 10.000 evrova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Maj 8 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E ovo mi nikad nece biti jasno, kupis nov motor, spucas gomilu para u dodatnu opremu i prodas ga posle 3000 km... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 239 Napisano Maj 8 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, aca-pn said: E ovo mi nikad nece biti jasno, kupis nov motor, spucas gomilu para u dodatnu opremu i prodas ga posle 3000 km... Bas iz tog razloga sam i postavio ovaj oglas, reko mozda ja neko sa foruma pa da podeli iskustvo i razlog. Kao neko kome je ovaj model u top 3 za sledeci motocikl, interesuje me cemu tako brza prodaja novog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Maj 9 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da ne nagadjamo ali se ocigledno predomislio, ili neki manji pad moze biti. Nije mu bila namera ali provozao sezonu sa novim motorom za nekih 2000-2500e minusa i proda (ako proda za tih 11K). Da iznajmis takav motor 2-3 meseca u EU, kosta vise. Promenio Maj 9 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sigde19 39 Napisano Maj 9 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Honda XL 750 Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se predomislio i nije bilo nikakvog pada, nego mi je iskrsla opcija za novu Africu. I dalje je za mene ovo best bay u ovoj klasi. Kada proradi racio pitam se da li mi je potreban jači i bolji. Ali ko god je ikada kupovao motor za sebe, ta odluka nije došla iz racia, nego čista emocija i tu nema nikada zarade. 9 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Maj 9 Drug član, 1623 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Cena za nov je po meni velika, klot je. Vozio sam ga po Nbg dok moj bio na servisu, odusevio sam se kako se vozi i koliko je udoban, da imam para da menjam bez razmisljanja bi ga uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 11 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slicno uradio sa CB500X, kupio nov, nabacio opreme vozio ga 6000km(4 meseca) i onda sam video Afriku. Doduse ja nisam uzeo novu ali slicna prica. Mene cudi da kolegin Transalp jos nije prodat... Nov motor sa solidnom opremom, uzeo bih bez razmisljanja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 341 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga provozao dok sam cekao da završe servis mog NC750X (9500km presao)... ...odlepio... Posle trazio jos jedan duzi test (2 sata), cisto da potvrdim.... To je bilo to... Odmah pocela jurnjava po oglasima i kupovina za nepunih mesec dana. Sto rece kolega, emocija kuluje motor, ne racio!!! NC jos prodajem, ali ne zalim, jer Transalp mi je pravo uživanje voziti!!! 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 341 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekog vremena sam primetio da mi kaciga pisti preko 50km/h... mada ne uvek... Gledao ventilaciju, vizir, srafove... sve zategnuto... Kad' ono nije kaciga vec pisti leva zastita ruku!!!! I to original hondini stitnici, ne neki Alibabini. I probam ja da namestim to u voznji, da malo probam da pomerim stitnik gore-dole.... prc... osta mi ono plasticno g0vn0 u ruci, izvukose se gumice i srafovi... Ako neko ima savet koje stitnike ruku da metnem umesto ovih, kazujte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4377 Napisano Maj 29 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo Barkbusters. Nisu jeftini ali vrede. Aluminijumski sa Aliexpresa ili Ebay su đubre, mogu rukom da se krive. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Barkbusters ili rodjeni im brat SW Motech kobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Maj 29 (promenjeno) Drug član, 2975 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene pitaš, Acerbis rally brush + spojler. Isto su samo plastika ali ona žilava. Padao crf300l na korman brat bratu 3 puta i to fino i nije puklo, a elastičnost je po meni bolja karakteristika za štitnik od krutog i krtog aluminijuma, ovo apsorbuje. Postoji razlog zašto na Dakaru svi teraju rally brush. Promenio Maj 29 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan CRF je od Transalpa laksi preko 70kg, tako da i kad padne nema neku "inerciju". Kad tih 210+kg padne a prva tacka kontakta sa zemljom je plastika, da li mislis da ce izdrzati udarac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Maj 29 Drug član, 2975 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Rider000 said: CRF je od Transalpa laksi preko 70kg, tako da i kad padne nema neku "inerciju". Kad tih 210+kg padne a prva tacka kontakta sa zemljom je plastika, da li mislis da ce izdrzati udarac... Da. Treba da vidiš kakva je to plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Maj 29 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao neke jeftinije, uzete u Luisu, kopija ovih. Bez aluminiuma. Iznenadio bi se koliko puta sam pao sa Yamahom (190 kg) i uvek bi odradili posao. Bez lomova. U principu, ako se to slomi, imaces znatno vise briga sa ostalim sklopovima. Onda i ne pomislis na rucice. Moje iskustvo. Promenio Maj 29 član Petre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Maj 29 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Acerbis takvi kao gore plus sa aluminijumom su bili na mom XT-u,koji je mislim 165kg.Padalo je to u mestu,kad mene promaši direkt o tlo,a jednom i na beton.Ne pucaju.Ja nisam zatezao maximalno ni njih ni ručice,da odradi pri padu.Nikad ništa da pukne,vratim rukom ako se mrdnulo i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na CRF-a sam stavio Acerbis X-Factory. Isto sam zadovoljan s njima. X-FACTORY HANDGUARDS | Acerbis motorsport WWW.ACERBIS.COM X-FACTORY HANDGUARDS is a product from the line PLASTICS HANDGUARDS OFFROAD motorcycle Acerbis part number 0022397. Read technical details, find out available colors and... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoje Acerbis bez logo.. previshe su slova velika za moj ukus 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nitro razredjivacem speres ako ti smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 47 Napisano Maj 31 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Barkbusters ili rodjeni im brat SW Motech kobraJe l imas predlog koji konkretno model?Evo me na sw motechovom sajtu. Kobra za transalpa nema a barkbuster ima raznih a nisu odredjeni za model.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 31 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Antuljeskov.011Hm, ja imam motech kobra, mislim da je to sve univerzalno... Motech sa produzecima bolje stiti od vetra, barkbusters su onako vise prozracniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 47 Napisano Maj 31 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Antuljeskov.011Hm, ja imam motech kobra, mislim da je to sve univerzalno... Motech sa produzecima bolje stiti od vetra, barkbusters su onako vise prozracniji.Na transalpu?Kad izadjes na njihov sajt imas tacno izbor modela. Za TA ne postoji opcija...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Maj 31 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Antuljeskov.011 Na Africi. Burnout je kod nas uvoznik proveri sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...