el classico 6077 Napisano Avgust 28, 2023 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mjereno dok sjediš na njemu???Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Avgust 29, 2023 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je sa Facebooka. Zamolio sam da izmere, nadam se da niko ne sedi i da motor nije spušten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1786 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moj auto ima 20cm clearens...Inače Honda ima 21cm clearens po specifikaciji.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Avgust 29, 2023 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vidakn je napisao: Inače Honda ima 21cm clearens po specifikaciji. To je verovatno to... Ovaj aftermarket 'skid plate' dodatno smanji klirens za koji santim... Ali to je ok, on je tu da istrpi prepreku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne spamujem, ali ovde u komentarima ispod, lik je odgovorio na pitanje da je ground clearance 200mm sa skidplajetom The ground clearance with skid plate on my TA without driver is 200mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sigde19 39 Napisano Septembar 3, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Honda XL 750 Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, svima. Ovo su fotografije drugog isporučenog Transalp-a. Pre toga sam vozio CB500X 2022. 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 47 Napisano Septembar 4, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opa, vidim stigao sa opremom, znaci da ocekujem isporuku moje opreme uskoro. Je l si uzeo u BG u hondi ili kod nekog od drugih dilera i je l ti stiglo sve od opreme sto si porucio? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sigde19 39 Napisano Septembar 4, 2023 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Honda XL 750 Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve stiglo, još uvek nema raspoloživo dosta toga. Ovo što se vidi je kupljeno nakon kupovine motora i montirano prošle nedelje: povišen vizir, kofer, crash bar, maglenke i štitnik hladnjaka. Nije još uvek raspoloživ centralni štender, štitnik motora… Promenio Septembar 4, 2023 član sigde19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3059 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nula grand ima opreme, porucio sam taj nosac maglenki i jos me nisu zvali, mislim da sam u aprilu porucio, ne znam kojom logikom idu, ako porucis 10 motora, bar za 8 ce trebati crash bar a za svih 10 centralni a oni to nemaju i ne znaju kad ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 47 Napisano Septembar 4, 2023 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nula grand ima opreme, porucio sam taj nosac maglenki i jos me nisu zvali, mislim da sam u aprilu porucio, ne znam kojom logikom idu, ako porucis 10 motora, bar za 8 ce trebati crash bar a za svih 10 centralni a oni to nemaju i ne znaju kad ce biti. I ja sam zajedno sa motorom porucio stender, skid plate, knuckle guardove i crash barove. Nista mi nije stiglo jos.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3059 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma batalio sam ih, sve porucim sam, imam drugara u It njega pitam kaze sve imaju na stanju samo kazi sta treba, sa Deltom samo da prodje garancija i pozdrav. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 5, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/4/2023 at 6:32 PM, sigde19 said: Nije sve stiglo, još uvek nema raspoloživo dosta toga. Ovo što se vidi je kupljeno nakon kupovine motora i montirano prošle nedelje: povišen vizir, kofer, crash bar, maglenke i štitnik hladnjaka. Nije još uvek raspoloživ centralni štender, štitnik motora… @sigde19 Kako si zadovoljan visokim vizirom? Koliko si visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sigde19 39 Napisano Octobar 5, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Honda XL 750 Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Visina 187cm. Veoma sam zadovoljan, s’tim da moram da pohvalim i fabrički vizir. Radi posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 5, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sigde19 said: Visina 187cm. Veoma sam zadovoljan, s’tim da moram da pohvalim i fabrički vizir. Radi posao. Ja sam 182 i fabricki mi bas nije odgovarao. Taj visoki koji imas je hondin touring vizir? Promenio Octobar 5, 2023 član Kursulla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sigde19 39 Napisano Octobar 5, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Honda XL 750 Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je Hondin vizir. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 6, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mu stoji! Ne štrči u opšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motorini Uzet u ozbiljno razmatranje...Jedno pitanje, na koliko mesta se fiksira crash bar? Da li mi se čini ili samo na po jednoj sa svake strane?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 6, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, MF said: Uzet u ozbiljno razmatranje... Ja ga razmotrio pre pola sata... stize sutra 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 6, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, MF said: Jedno pitanje, na koliko mesta se fiksira crash bar? Da li mi se čini ili samo na po jednoj sa svake strane? Po ovome bih rekao da ima 2 tacke sa obe strane (SW-Motec): 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 6, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice same masine, jos ce vreme pokazati. Ali, za sada izgleda da obecava: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3059 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Probao ga neki dan kratko i odusevio sam se, mnogo je para, 11300 a klot, dok se napakuje blizi je cifri za afriku, bar jos 2000 treba da se svasta nesto nabaci od opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sigde19 39 Napisano Octobar 6, 2023 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: Honda XL 750 Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je mene koštalo. Ali toliko treba i za bilo koji Hondin motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3059 Napisano Octobar 6, 2023 Drug član, 1806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve razume, mogao sam uzeti bilo sta drugo jeftinije al sam ipak uzeo klot Hondu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Octobar 7, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao.... Promenio Octobar 7, 2023 član Kursulla 18 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 8, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najbolje shema boja. Prelep motor, cestitam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...