R3MAX1989 37 Napisano April 17 U prolazu, 58 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kupio motor jos kraja marta, jos uvek nije stigao. Svake nedelje mi odlazu kao dolazi sledece nedelje jer je na carini. Juce mi rekli nadaju se da dolazi krajem sleedece nedelje i vec postajem bas nestrpljiv… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1270 Napisano April 17 Drug član, 809 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan To ti je Srbija brale moj... Po dosadašnjem iskustvu, verovatno te lažu da je na carini, daj Bože da stigne sledeće nedelje, ali nemoj se previše nadati... Ja se baš pitam što te nema da se javiš,da se vozamo malo, ali sad mi je jasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 37 Napisano April 17 U prolazu, 58 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Predator016 said: To ti je Srbija brale moj... Po dosadašnjem iskustvu, verovatno te lažu da je na carini, daj Bože da stigne sledeće nedelje, ali nemoj se previše nadati... Ja se baš pitam što te nema da se javiš,da se vozamo malo, ali sad mi je jasnije. Na kraju ce biti ipak nema vise modela 24’, izvoli ako hoces novi model samo spremi jos 2000 eura. Jos kad ih pitas ko da mi ga dzabe daju, u fazonu samo sto mi ne kazu aj strpi se sta zoves?? Ustvari nisam ni zvao nego svaki treci dan sam poslao poruku i uvek isti odgovor, ne znamo jos verovatno sledece nedelje. Na kraju zvao i u Delta u Bg kazu ne mozemo mi da ti kazemo nista moras sa tim sto si se dogovarao i od koga si ga kupio. Ispade ja se osecam glupo sto pitam za nesto sto sam platio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 7 Napisano April 17 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Između praznika neće ništa stići, pogotovo ne sa carine. Mogu da se kladim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 321 Napisano April 17 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Honde za regiju bivse Yu stizu u luku Kopar (Slo) kod glavnog dilera AS Domzale. Veoma ljubazni i profi uposlenici. Kada sam ocekivao moju NC (zima 2021) bio sam u redovnom kontaktu sa njima prateci prolazno vrijeme. Cak se desio neki problem za zagubljenom dokumentacijom ali zahvaljujuci stalnoj vezi sa Koprom ostao sam miran sabran i na kraju srecan isporukom za koju sam znao cak i prije BH dilera Odisej kod kojeg sam narucio motor. Ovakav pristup mi se pokazao veoma koristan za zdravlje koje se svakodnevno (sasvim normalno) urusava dok se ceka isporuka motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 37 Napisano April 17 U prolazu, 58 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, VRC 8x said: Između praznika neće ništa stići, pogotovo ne sa carine. Mogu da se kladim... Ma garant nema nista ni pre 1. maja. Daj Boze da bude tamo sredinom maja… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3941 Napisano April 17 Drug član, 2180 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas ih zabole za sve, sezona je odavno pocela a i trebali su da imaju lager. Pre dve godine kad sam kupovao, u januaru ih je bilo. Moj je proizveden oktobara 22. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 37 Napisano April 17 U prolazu, 58 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Limeni67 said: Honde za regiju bivse Yu stizu u luku Kopar (Slo) kod glavnog dilera AS Domzale. Veoma ljubazni i profi uposlenici. Kada sam ocekivao moju NC (zima 2021) bio sam u redovnom kontaktu sa njima prateci prolazno vrijeme. Cak se desio neki problem za zagubljenom dokumentacijom ali zahvaljujuci stalnoj vezi sa Koprom ostao sam miran sabran i na kraju srecan isporukom za koju sam znao cak i prije BH dilera Odisej kod kojeg sam narucio motor. Ovakav pristup mi se pokazao veoma koristan za zdravlje koje se svakodnevno (sasvim normalno) urusava dok se ceka isporuka motora Mene nervira cela situacija u Srbiji sto sve ide preko Beograda i sve zavisi od Beograda. Ajde motor za koji iz pouzdanih izvora znam da ide preko Delte iz Bg i oni sve organizuju bez obzira dal ga kupio u Novom Sadu ili Nisu. Nego sve sto ti treba od lekara i strucnjaka sve je u Bg. Klinac mi imao problem sa stopalima, ne znaju u Le, ne znaju u Nisu nego sam morao u Bg da ga vodim. Sve to kosta, sam put do Bg i nazad me kosta preko 100 eura. Milion drugih stvari sve moras u Bg da zavrsis. Cekas saobracajnu dok oni gore u ministarstvu finansija je naprave, isto tako i tablice. Sve odozgo i sve tamo. Ko da zivimo u drugoj drzavi… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 37 Napisano April 17 U prolazu, 58 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, RankoBg87 said: Bas ih zabole za sve, sezona je odavno pocela a i trebali su da imaju lager. Pre dve godine kad sam kupovao, u januaru ih je bilo. Moj je proizveden oktobara 22. Zabole ih pogotovo sto je isplacen motor u celosti. I nervira me to kad mi kazu ne znamo ni mi, videcemo. Sta bre da vidite, daj mi datum i gotovo a ne fora carina ih zadrzala. Ali dobro necu da se nerviram, cekam pa sta bude… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 37 Napisano April 17 U prolazu, 58 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, RankoBg87 said: Bas ih zabole za sve, sezona je odavno pocela a i trebali su da imaju lager. Pre dve godine kad sam kupovao, u januaru ih je bilo. Moj je proizveden oktobara 22. I da, Aj da cekam najnoviji model pa jbg nemaju lager, velika potraznja, dok se proizvedu. Jbt cekam motor koji je stariji model i kao fora sve sledece nedelje i nadamo se bice. Pazi oni se nadaju… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3941 Napisano April 17 Drug član, 2180 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Slepci. Prvom sam hteo cb500x, nisu imali na stanju, kaze poruci pa kad stigne, reko kako da necu, sacekao koji mesec i lepo kupio ono sto sam znao kakvo je. Najveca mi i glupost sto nemaju lager dodatne opreme, ako uvezes 10 motora, za 5 uzmi opreme da imas odmah. Oni poruce iz Italije i čeka se dva meseca, pa majku mu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 37 Napisano April 17 U prolazu, 58 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: YAMAHA XMAX 250 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, RankoBg87 said: Slepci. Prvom sam hteo cb500x, nisu imali na stanju, kaze poruci pa kad stigne, reko kako da necu, sacekao koji mesec i lepo kupio ono sto sam znao kakvo je. Najveca mi i glupost sto nemaju lager dodatne opreme, ako uvezes 10 motora, za 5 uzmi opreme da imas odmah. Oni poruce iz Italije i čeka se dva meseca, pa majku mu, Realno stvarno slepci. Nego sta ces, zato za opremu mora da trazim na drugu stranu. Nego jebes opremu kad motor nemam jos… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...