Zivko 299 Napisano Septembar 11, 2022 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo napisano sa lepim slikama. Milina za citanje . Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 181 Napisano Septembar 11, 2022 Svrati ponekad, 172 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Pisanje za pamćenje. Svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 855 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom bravo za putovanje - pisanje - rezime 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2611 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na tekstu, sa uzivanjem sam ga procitao. Bravo! Cekamo sledeci tvoj, Vaš, putopis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano Septembar 12, 2022 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo..ovo ste odradili savršeno Zelim vam jos puno ovakvi vožnji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Septembar 12, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, za mene najvece uzivanje u voznji je ono sa svojom voljenom i bravo sto ste na ovako lep put zajedno isli. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 285 Napisano Septembar 12, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Od naslova pa sve do zaključka u kojem se daju korisne upute veoma visoka ocjena. A bio je poduhvat zaista. Što se tiče gubitka ključa to je i meni noćna mora zajedno sa defektom na gumi. Raspitivao sam se postoje paketi pomoć na cesti koji ima uslugu dostave ključeva! Znachi da to tare ljude češće nego sto mislimo. Još jednom bravo Promenio Septembar 12, 2022 član Limeni67 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2845 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 2756 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan On 9/11/2022 at 1:43 PM, godovic said: Ruta koju smo prošli je cca 3.800 km, 135l goriva. Prelepa tura, uzivao sam prateci. Utisak mi pomutio podatak o potrosnji. Ili ne znam da racunam, a evo drugi dan racunam, ili je potrosnja sa vas dvoje i koferima 3,5 litre !? Ako je tako , to je moj sledeci motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na turi. Italija je veoma lepa i interesantna zemlja, ali i Stelvio koji, opet ima neku svoju draž i čar. Kako sam ljubitelj filmova o Dušku Popovu, alias James Bondu, jako su mi se svidele slike iz mesta gde su snimane filmske skevence najčuvenijeg agenta na svetu. Hvala vam na lepo dočaranoj avanturi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Septembar 13, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim rečima. Zadovoljstvo je moje, a moram priznati i mojoj supruzi koja me podržala na ovoj avanturi i koja je sudelovala u pisanju putopisa. @Ninja66 nemam sliku od ovoga, ali imam sa prethodnog putovanja kroz Crnu Goru, gde sam bio sam i bez bočnih kofera. Potrošnja je bila još manja Rezime sam napisao čisto da bi unapred odgovorio neka pitanja, koja su se vrtela u mojoj glavi kad sam pre čitao neka od vaših putovanja. Zadovoljstvo bilo bi još veće ukoliko sam uspeo da ohrabrim bar jednog od vas na vakvo ili slično putovanje, ili ako sam nekome razrešio bar jednu, malu dilemu Promenio Septembar 14, 2022 član godovic 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano Octobar 12, 2022 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1320 Napisano Octobar 12, 2022 prisutan, 1153 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!! Prelijepo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jahači magle 19 Napisano Januar 2, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Crossrunner Prijavi odgovor kao problematičan Hval na informacijama. Imali ste zanimljivo putovanje. I korisne informacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jahači magle 19 Napisano Januar 2, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Crossrunner Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje , koliko ste parica potrošili ( ako nike tajna)za ovo putovanje . Otprilike da znamo šta nas čeka. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jahači magle 19 Napisano Januar 2, 2024 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Crossrunner Prijavi odgovor kao problematičan E da i kada ste bili tj koji deo godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Januar 2, 2024 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan .... 1. Dan, ponedeljak, 27 juni, 516km2022 godina..Spavanje je bilo do 65 evra max za dvoje u glavnom sa neki lajt doručak. Prosek oko 50 evra.Smeštaj nikad nismo bukirali u centru grada.Kabina na trajektu je bila najveći jednokratni trošak. Uključujući avio kartu, putarine, gorivo oko 1200 evra.Ne pushim, od piće uveče pivo max dve, možda čašu vina, ili ništa, pošto nisam hteo da budem mamuran za vožnju.Supruga ne pije uopšte Sada je sigurno bar 10% skuplje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 318 Napisano Januar 2, 2024 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Januar 22, 2024 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Extra provod. Videli ste mnogo lepog, provozali se i gore i dole i stvorili si predivne uspomene za ceo život. Da si išao sam bez "Wikipedie na zadnjem sedištu", prošao bi ti pored svih tih katedrala, sela, muzeja, Bondova i koječega... priznaj . Izvukla te dobro. Svaka vam čast i sretno na novim putovanjima. Svako dobro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...