Jump to content

Moto Zajednica

Jahači magle

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda Crossrunner

Poslednji posetioci profila

118 profile views

Jahači magle's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. E da i kada ste bili tj koji deo godine
  2. Jedno pitanje , koliko ste parica potrošili ( ako nike tajna)za ovo putovanje . Otprilike da znamo šta nas čeka. Pozdrav
  3. Hval na informacijama. Imali ste zanimljivo putovanje. I korisne informacije
  4. Tako i planiramo . Trebinje nam je.o.k gradić. A onda je blizu Dunrovnik. U aprilu me " brinu" kiše . Pozzzz
  5. Pozdrav svima. Novi smo na forumu. Planiramo putovanje po Italiji sledeće sezone. Krenuli bi u junu . E da imamo dosta iskustva u putovanjima Naš ( ja i supruga kao suvozač) plan otprilike izgleda ovako. Trebinje pa u Dubrovnik na trajekt do Barija. Onda Alborabelo pa do Matere. Iz Matere bi preko Amalfi obale do Napulja. Onda na sever u Firencu i preko Venecije do Celja. I onda lagno nazad za BGD. Ne bi prelazili više od 350 km dnevno . To planiramo da traje nekih 15ak dana. Ako je neko bio da napiše naki savet tipa gde spavati šta obići pogotovo posle Napulja. Dotle nam je o.k plan . Ili šta izbegavati . Hvala unapred .
  6. Pozdrav svima. Novi smo na forumu. Planiramo putovanje po Italiji sledeće sezone. Krenuli bi u junu . E da imamo dosta iskustva u putovanjima Naš ( ja i supruga kao suvozač) plan otprilike izgleda ovako. Trebinje pa u Dubrovnik na trajekt do Barija. Onda Alborabelo pa do Matere. Iz Matere bi preko Amalfi obale do Napulja. Onda na sever u Firencu i preko Venecije do Celja. I onda lagno nazad za BGD. Ne bi prelazili više od 350 km dnevno . To planiramo da traje nekih 15ak dana. Ako je neko bio da napiše naki savet tipa gde spavati šta obići pogotovo posle Napulja. Dotle nam je o.k plan . Ili šta izbegavati . Hvala unapred .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja