lalajko 2024 Napisano Septembar 1, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo da curka gorivo na brzoj spojki na levoj strani rezervoara (na onoj kruznoj ploci gde su konektori kontrolera pumpe i same pumpe). Delta i Radulovic prodaju samo komplet plocu, 12000 dinara. OK, nije puno strasno, ali da pitam ipak da li neko zna moze li da se kupi i zameni samo spojka - za plocu je pricvrscena navojem i skida se prosto, viljuskastim kljucem i zavrne nova (ako je ima). Dakle, ideje. 1. Ima li neko brzu spojku na prodaju 2. Zna li neko gde moze da se kupi 3. Mozda nekako da se popravi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8392 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2175 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan lalajko nemamo svi BMW,daj sliku. Promenio Septembar 1, 2022 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JakiGSA 12 Napisano Septembar 1, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo da curka gorivo na brzoj spojki na levoj strani rezervoara (na onoj kruznoj ploci gde su konektori kontrolera pumpe i same pumpe). Delta i Radulovic prodaju samo komplet plocu, 12000 dinara. OK, nije puno strasno, ali da pitam ipak da li neko zna moze li da se kupi i zameni samo spojka - za plocu je pricvrscena navojem i skida se prosto, viljuskastim kljucem i zavrne nova (ako je ima). Dakle, ideje. 1. Ima li neko brzu spojku na prodaju 2. Zna li neko gde moze da se kupi 3. Mozda nekako da se popravi?Meni se isto dogodilo prije 2 godine. Narucia sam iz USA 2x brze spojke od nerdjajuceg celika i od tada nikad problema. Doslo me oko 100usd-a.Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6585 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako već nisi, pokušaj kod ovih. http://www.hidraulik2.com/images/beohidraulik2-social-logo.jpg Hidraulična creva | Hidraulik 2 | Beohidraulik Ustanička | Pneumatika WWW.HIDRAULIK2.COM Beohidraulik/Hidraulik 2, hidraulična creva visokog pritiska i priključci za hidrauliku. Proizvodnja creva za: kočnice, klime, bojlere, servo volan | Pneumatika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JakiGSA 12 Napisano Septembar 1, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200RT, R1200S, HP2 S, some R1200GS Fuel Line Quick Disconnect Connectors 4 WWW.EBAY.COM For all B MW R1200RT, R1200S, HP2 SPORT, 2004 R1200GS, 2005 R1200GS, 2006 R1200GS & 2007 R1200GS motorbikes! My couplers directly replace the original plastic fuel line connector (A.K.A quick connect / disconnect, dry break, coupler, coupling ) for the models & years listed here. Pazaria sam ove, ali nisu bili ovako skupi, vidi jeli se moze na komade.Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 1, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, JakiGSA je napisao: Meni se isto dogodilo prije 2 godine. Narucia sam iz USA 2x brze spojke od nerdjajuceg celika i od tada nikad problema. Doslo me oko 100usd-a. Da, pisao sam im veceras, ali ne salju za Srbiju. Pokusacu sa adresom u nemackoj, pa da izracunam shipping. Ove metalne prohromske spojke radi ista firma koja je radi plasticne fabricki ugradjene spojke. BMW se u poslednji cas predomislio i resio da ugradi jeftinije resenje. Cena je 105 dolara. Sumnjam da sam te srece da ovde ima nekog ko se ovih dana vraca iz USA u SRB. U medjuvremenu sam malo googlao i nasao da je postojao recall za taj problem, valjda su pod brzu spojku postavljali metalnu podlosku. Nisam bas skontao o cemu se radi, ali je kao posledica toga dolazilo do pucanja flansne (ona okrugla ploca na kojoj su konektori za elektroniku i zenski deo brze spojke). Sad dolazi do interesantnog dela, da je 2020 u oktobru napravljen recall na recall. Sutra cu proveriti sa Deltom i Radulovicem o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 1, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E da, da ne preprvjam post, postoji li sajt gde preko VIN mogu da saznam tekuce recall-ove za moj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde https://vincheck.info/motorcycle-vin-check/bmw Samo spusti posle prvog VIN polja, na drugo koje je za recall. Promenio Septembar 1, 2022 član Tarmi636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4209 Napisano Septembar 2, 2022 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ustanovio možda, zašto dolazi do procurivanja, jel puklo ili oring gumica? Ja imam Г mušku spojnicu da ti dam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 333 Napisano Septembar 2, 2022 Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za koje godište je to spojka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 2, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 2010. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8392 Napisano Septembar 2, 2022 Ne silazi, 2175 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš firme,Tech-con i Stasto,bave se prodajom brzih spojki,imaju sve i svašta tog tipa.Odličan kvalitet.Možda nađeš nešto slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 2, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Tarmi636 je napisao: Probaj ovde https://vincheck.info/motorcycle-vin-check/bmw Samo spusti posle prvog VIN polja, na drugo koje je za recall. Ne znam da li ovo radi, navodno nudi nekakve izvestaje, a da bih ih video da unesem broj telefona pa da mi oni posalju nekakav kod... A ko zna sta bih dobio Da imaju nesto, tu je i email ili jednostavno napisu. Ovako, ne bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 2, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, gebee&co je napisao: Imaš firme,Tech-con i Stasto,bave se prodajom brzih spojki,imaju sve i svašta tog tipa.Odličan kvalitet.Možda nađeš nešto slično. Verujem. Ali ja sad treba da kopam precnik navoja, odgivarajuce dihtunge, precnik creva i jos kojesta a ja te podatke nemam. Najpouzdanije resenje mi je ovo iz USA, ali uz nedefinisanu cenu shippinga i potencijalno cekanje. Najbrze resenje, a i najskuplje je cela flansna u Delti ili Radulovicu, ali je to opet lutrija koliko ce plasticna jeftina spojnica trajati... BMW je bilo skupo da stavi prohromsku vecnu, ko bi onda kupovao delove? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8392 Napisano Septembar 2, 2022 Ne silazi, 2175 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da si je skinuo,pa znaš mere navoja i creva,zato sam ti pustio poruku.Inače imaju i metalne i plastične spojke.Poručivao sam od njih,kvalitet prva liga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 2, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Deltu, oni kazu da mora da se menja cela flansna plus pumpa za gorivo u zavisnosti od varijante pumpe cena od 22000 do 52000 dinara. Ne znam kakve veze ima pumpa za gorivo koja je potopljena u gorivo sa curenjem spolja na spojki... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JakiGSA 12 Napisano Septembar 2, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kastela Motocikl: Bmw r1200gsa, 2010g Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Deltu, oni kazu da mora da se menja cela flansna plus pumpa za gorivo u zavisnosti od varijante pumpe cena od 22000 do 52000 dinara. Ne znam kakve veze ima pumpa za gorivo koja je potopljena u gorivo sa curenjem spolja na spojki...Ako je procurilo, moraju ti to sve besplatno i po opozivu rijesit, nista se ne placa, bar je tako u Hr.Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Septembar 2, 2022 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, vidi sa @skohajm On je nešto na Boxer Viber grupi to pominjao da je nabavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4209 Napisano Septembar 3, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, JakiGSA je napisao: Ako je procurilo, moraju ti to sve besplatno i po opozivu rijesit, nista se ne placa, bar je tako u Hr. Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Tako je svuda, pod besplatnim opozivom je benzinska pupma, tj. flanšna, ako je napukla, menja se cela pumpa, ako nije, stavlja se prsten za ojačanje. Creva i spojnice nisu pod opozivom. Promenio Septembar 3, 2022 član đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 3, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam detaljno pregledao i deo spojke zakacen za flansnu se bukvalno prepolovio. Znaci varijanta sa predihtovanjem navoja otpada. Narucio sam CPC spojku, oba dela, zahvaljujuci skohajmu i markoneu. Zahvaljuem na informacijama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 3, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nego, kad se kupuje od amera dobija se i pasta za navoj Gasoila. Verovatno pogodna za benzin i slicno. Ima li pandana tome u Srbiji, Wurth, Loctite ili nesto trece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 3, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je to ovo: https://www.hytekgb.com/loctite-577-thread-sealant-50ml.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmil86 15 Napisano Februar 11, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1200 GS-A 2010. Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi na kraju, je l ima ovo negde kod nas da se nađe? Malopre vidim da piška na desnoj strani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Februar 11, 2023 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Problem curenja goriva se javlja i kod nas koji vozimo Caponord. Plastčne spojke pucaju i zamena sa CPC metalnim je trajno rešenje. Isto tako se oštete i O-ring gumice čija zamena može uroditi plodom a dimenzija im je 8 x 1.75 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmil86 15 Napisano Februar 11, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1200 GS-A 2010. Prijavi odgovor kao problematičan Znači ebay... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...