Jump to content

Moto Zajednica

JakiGSA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu JakiGSA

  • Rođendan 07.11.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kastela
  • Motocikl
    Bmw r1200gsa, 2010g

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

JakiGSA's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Ako je procurilo, moraju ti to sve besplatno i po opozivu rijesit, nista se ne placa, bar je tako u Hr. Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
  2. BMW R1200RT, R1200S, HP2 S, some R1200GS Fuel Line Quick Disconnect Connectors 4 WWW.EBAY.COM For all B MW R1200RT, R1200S, HP2 SPORT, 2004 R1200GS, 2005 R1200GS, 2006 R1200GS & 2007 R1200GS motorbikes! My couplers directly replace the original plastic fuel line connector (A.K.A quick connect / disconnect, dry break, coupler, coupling ) for the models & years listed here. Pazaria sam ove, ali nisu bili ovako skupi, vidi jeli se moze na komade. Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
  3. Meni se isto dogodilo prije 2 godine. Narucia sam iz USA 2x brze spojke od nerdjajuceg celika i od tada nikad problema. Doslo me oko 100usd-a. Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk
  4. Hvala Bruno, narucujem iz ovih stopa. Valjda ce radit kako si navea, drzim fige.
  5. Pozdrav bajkeri! Posto planiram neki put sa wajfuljom do Turske, takodjer gledam i neku komunikaciju da ubacim. Do sada sam sam koristio SRC za C3 i nije dugo izdrzala, oko 4 godine, ofucala se i baterija oslabila, prestala sa radom, crkla skroz. Prije toga sam imao Cardo, ne sjecam se koju i bila je ok, sa raznoraznim zajebancijama pri spajanju. Sad gledam da pazarim gore navedenu, Cardo Freecom 2X duo i cijena joj je 360 eurica preko Louis-a. Zanima me da li netko ima doticnu i kako je zadovoljan, kvaliteta izrade, kvaliteta zvuka, ease of use, radio itd? Bilo kakva informacija je dobrodosla. Hvala and keep riding.
  6. Javim i slikam kad montiram sa svime sta je stalo i sta nije, a trebalo je
  7. Upravo narucen toolbox...242 fucking eura. nadam se da vridi svakog eura, u protivnom vracam nazad i mjenjam za nesto drugo. cijene u turatecha su podivljale, sve je po zlato.
  8. Ne izgleda lose ni taj Givi, vjerujem da je i kavaliteta plastike dobra s obzirom na brend. Uglavnom bi pokusao tu nagurat onaj set od Louis-a za krpljenje gume, prvu pomoc i nesto alata, mozda onaj kompresor od Xiaomi-a ako stane plus neke krpetine da to ne suska i za ruke pobrisat. 4 litre zapremnine nije ni puno ni malo. Zanima me bas ovaj model jer mi izgleda dobro sa ovim metalnim panelima i naravno, da ne pusta vodu.
  9. Pozdrav! Gledam ovaj touratech tool box i mislim se...a jesi skupa mamu ti, ali isto tako i dobro izgledas. 200 eura da isprsim za 4 litre dodatnog prostora je malo puno, a i nije, lomim se. Ima li netko od cijenjenih forumasa ovu kutiju ili slicnu, kako se pokazala, drzi li vodu i vrijedi li tolike novce?
  10. iskreno, nisam jos to ni pogleda. to ce mi biti prvo kad se vratim s broda.
  11. mijenjano prije 3 godine skupa sa kuglom, kao nova
  12. Pozdrav svima! U zadnje vrime sam primjetia da prilikom kocenja, ponekad, cuje se klik iz prednjeg dijela ispod guvernala. Jeli moguce da je kugla prednje vilice ili lezaj? Dogadja li se to ikome osim meni, jer me izludjuje?
  13. Svako dobro bajkeri. Zovem se Jakov i vozim GSA 2010 god vec 12 god, 110.000km. Zivili.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja