Jump to content

Moto Zajednica

milosmil86

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Obrenovac
  • Motocikl
    Bmw R1200 GS-A 2010.

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

milosmil86's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

15

Reputacija u zajednici

  1. Je l ima neko sliku kako izgleda namontiran denali soundbomb (jednodelna) na vazdusaru?
  2. Ma jesam, al nema za moj motor, samo za LC. @Bole37 Koje godište je tvoj GS?
  3. Može katanac, kupljeno u Beć, Njemaćka!
  4. Ljudi, je l ima neko neku preporuku za sirenu? Gledam ovu denali soundbomb i soundbomb mini, al ne znam je l to moze bez nekog kasapljenja instalacije? Za ovu fullsize vidim da ima posebna instalacija, ali uglavnom je za LC, tj za noviji od mog. Motor je BMW R1200GS 2010.
  5. Hvala buraz, sređeno par dana posle prepiske.
  6. Ako ima neko na prodaju, novo ili kao novo, poželjno sivo crne ili crne, xxl.
  7. Kod mene se nisu proslavili dvaput. Prvi put kupovao kacigu za gđu, nađem na sajtu, u korpu, platim, posle dan dva zovu nema kaciga na stanju, vratićemo pare. Posle 5 6 dana preganjanja i zivkanja nekog broja što mi dadoše, nekako vratiše pare na račun. Drugi put kupovao ulje, filtere za servis. Poučen prethodnim iskustvom, sačekam potvrdu. Stiže neki mejl sutradan, ja opet platim preko e-bankinga. Kad posle par sati opet zovu, nema ništa sem tipa jedan artikal (da l beše ulje za menjač da su imali od svega), naravno otkažem sve. I onda opet mentalna onanija da se vrate pare nedelju možda čak i dve. Tako da, ko kupuje online kod njih, obavezno provera da l ima jer sajt je neažuran do daske, ili plaćanje pouzećem, pa ako dođe došlo...
  8. milosmil86

    Nabavka delova

    Pa trebalo bi da piše kolika je tačno poštarina (shipping) a carinu i pdv ne bi trebalo ni da ti naplate jer je polovan deo, tako da bi trebalo da bude to, što piše prilikom checkout-a, sve od troškova. Mada, sa našom carinom se nikad ne zna.
  9. Ne znam stvarno, nisam majstor... Svakako bi to moralo imati navoj jer se šrafi u ploču pumpe, al ne bih se igrao sa benzinom za ljubav 100tinjak eur, zato sam i naručio ovo.
  10. Ispravka, glupo je da kupac plati celu carinu, tako da 125+20€ = 145€ komplet ili 70 ak € po strani, al bih radije prodao set.
  11. Pa zato sam i organizovao drugara da mi donese drugi set...ovaj englez fini neki čovek poslao mi taj drugi set bez dinara danas drugaru u London koji kreće ovamo u petak. A ja da njemu vratim ovaj kad stigne, al ja rekoh da mu učinim (a i sebi, da se ne nlatim sa slanjem i da ne placam odlazni ptt) pa da probam da nađem nekog ko bi kupio, pa da englezu uplatim lovu na paypal.
  12. Pa koštale su 125 eura plus carina na to 35 - 40e, što izađe oko 160e komplet, ili ti 80e po strani...
  13. Naručih iz Engleske set ceo, dakle dva muška i dva ženska dela spojke, šelne, rezervne viton O-ringove, gasoila diht masa, i evo već nedelju dana to još nije krenulo iz GB jer su ruski hakeri unakazili Royal Mail na neku foru i paketi kasne po mesec i više. U međuvremenu sam uspeo da mi drugar koji tamo živi, u petak donese to isto, tako da će mi ovaj jedan set biti višak. Dogovor je da englezu nazad pošaljem ovaj prvi set kada stigne, al se setih da ponudim ovde ako nekome treba, da učinim i njemu i englezu jer je stvarno ispao čovek prema meni. Ako nekoga zanima, neka se javi u DM.
  14. milosmil86

    Nabavka delova

    Ja sam lepio podloške epoxy lepkom (nema jb weld kod nas jbg) na koturače, čisto da budem na strani sigurnosti. Ali bez novih plastika, to nikako nije cakum pakum i to, bar meni, ne bi bilo sigurno rešenje, stalno bih čekao kad će da izda. Mada ovo sa šrafljenjem tanjirića možda jeste bolja solucija od lepljenja, al nisam ni znao za ovaj thread na forumu, a mislim da i ne bih ni imao živaca. Mislim da je jedino bolje rešenje kupovina komplet namontirane osovine, jer nema urezivanja navoja i sve je mnogo lakše, ali to je moguće samo za bing 77/47 tela a ne 77/50 koja ja imam.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja